17 Februarie 2023 publicat în Horoscop 657 share-uri

Una dintre puternicele tendințe cu care ne confruntăm în viață este cea a acumulării. Vream să acumulăm bani, bogății, prieteni, faimă, experiență în carieră și nu este de mirare că în tot acest maraton ratăm să ne uităm în jur, omitem să luăm pauze atunci când drumul nostru este presărat cu frumuseți de admirat, uităm să ne bucurăm de lucrurile mărunte și să simțim mulțumire pentru ceea ce avem. Ne încărcăm prea mult mintea, timpul, viața... Vă propunem să descoperiți la ce trebuie să renunțe fiecare zodie pentru a găși echilibrul și fericirea.

Horoscop: la ce trebuie să renunțe zodia Balanță

Astrele au oferit zodiei tale mult noroc, tocmai de aceea simți că, adesea, în viața ta tot ceea ce trebuie să faci este să îți dorești și să miști puțin lucrurile, căci apoi se întâmplă de la sine.

Tocmai de aceea, uneori, ajungi să te complaci în viața ta, iar de multe ori astrele te susțin și ai o viață bună. Te simți o persoană binecuvântat și împlinită și chiar așa și este.

Sfatul Universului este să înveți să renunți, din când în când, la confortul personal, pentru a putea ieși din bulă și pentru a evolua. Ai un potențial fantastic de a te dezvolta, așadar nu sta pe loc.

Horoscop: la ce trebuie să renunțe zodia Scorpion

Cu o personalitate puternică ce reprezintă susținerea ta de a nu da înapoi, puține obstacole stau în calea succesului tău, chiar dacă de multe ori sufletul tău este rănit. Ai o extraordinară putere de a te ridica de jos și a merge mai departe, iar uneori nu îi ierți pe cei care ți-au greșit și care ți-au făcut rău.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

Însă emoțiile negative îți pot umbri bucuriile. Sfatul astrologului este să înveți să renunți la resentimente. Caută să nu păstrezi prea mult și să nu hrănești gândurile și emoțiile negative.

Horoscop: la ce trebuie să renunțe zodia Săgetător

Cu o bună capacitate de memorare, dotat cu inteligență și cu o dorința de nestăpânit de a cunoaște și cutreiera lumea, totodată te simți atras de trecut, drag nativ Săgetător.

Dă frâu liber intuiției tale, călătorește, cunoaște cât mai mulți oameni și strânge experiențe în viața ta.

Însă încerca să renunți la teama de a fi singur. Cu toate că detești singurătatea, aceasta te poate învăța multe secrete despre tine și în ea poți găsi cheia echilibrului.

Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Horoscop: la ce trebuie să renunțe zodia Capricorn

Ai o putere de muncă greu de atins de către alții și o bună capacitate de a alunga stresul. Știi să îți organizezi viața ca să încapă în ea tot ceea ce vrei să faci și, meticulos cum ești, te bucuri mai mereu de succes, oriunde ai fi.

Ai un stil aparte și oamenii au încredere în tine, iar altrismul te ajută să îți hrănești sufletul, dăruind și altora din tot ceea ce ai. Universul te sfătuiește să renunți în a-i pune mai mereu pe alții pe primul loc în viața ta. Sigur că ai o inima mare, dar dacă te pierzi pe tine, te vei rătăci în această lume plină de provocări. Este în regulă să te pui mai ales pe tine pe primul loc.

Horoscop: la ce trebuie să renunțe zodia Vărsător

Deosebit de empatic, cu o mare iubire pentru oameni și animale și totodată cu un suflet sensibil, simți că îți găseșți greu scopul în viață. Inteligența ta aparte parcă te adâncește și mai tare într-un haos în care te regăsești, dar în care nu vezi drumul. Lasă intuiția să te conducă, luptă pentru ceea ce crezi și ce iubești, nu te lăsa influențat și condus de alții și doar așa îți vei contura identitatea și scopurile către care să te îndrepți.

Sfatul Universului este să îl uiți pe „trebuie”, va fi o mare provocare pentru cineva așa responsabil ca tine. Încerca să îți aduci aminte în fiecare moment că totul este o alegere. Ai mai multe opțiuni, așa că nu mai merge înainte cu ochelari de cal – alege!

Horoscop: la ce trebuie să renunțe zodia Pești

Dacă alții sunt sfătuiți să fie cea mai bună variantă a lor, pe tine însă, drag nativ Pești, Universul te sfătuiește să renunți să fii perfect, să renunți la ideea că poți mai mult, că poți mai bine. Pur și simplu ai încredere în tine și ÎNDRĂZNEȘTE să faci în fiecare zi ceea ce ai vrea, fără teamă, fără gânduri negative.

Ești o persoană norocoasă și foarte talentată și oamenii din jurul tău au nevoie de tine. Tu poți oferi un ajutor rar, poți găși soluții inteligente și poți crea lucruri minunate. Nu te ține singur pe loc.

Sursa foto articol: lzf/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri