A început anul chinezesc al Iepurelui (Yin) de Apă: direcții energetice și previziuni generale pentru 2023. Fiți asemenea apei! O viață nouă, mai mult noroc și un destin mai blând pentru mulți

26 Ianuarie 2023 publicat în Horoscop 397 share-uri

Dintre toate semnele chinezești, zodia Iepurelui este considerată a fi cea mai norocoasă și acest fapt spune mult despre amprenta energetică a anului 2023. Fiind un an al Iepurelui negru de apă și marcat totodată și de energia yin, putem vorbi despre 2023 ca despre un al al curgerii, al flexibilității, al unei energii reconfortante și regeneratoare care ne va permite să ne încetinim ritmul ocazional, să facem un pas în spate pentru a ne detașa, odihni și a ne regenera forțele.

Odată cu data de 22 ianuarie 2023, conform astrologiei chinezești, s-a încheiat anul Tigrului Yang de Apă și am intrat în Anul Iepurelui Yin de apă. În cultura chinezească, iepurele este un simbol al păcii, al longevității, al prosperității, al armoniei, al vigilenței și al noilor speranțe. Comparativ cu anul 2022 marcat de energia intensă, pragmatică și ușor imprevizibilă și dramatică a Tigrului de Apă, 2023 se află sub o vibrație mai blândă și mai calmă, mai flexibilă, mai tolerantă.

Spre deosebire de energia yang asociată de obicei cu acțiunea și cu un ritm mai alert, energia yin este mai pasivă, de aceea putem privi anul 2023 ca pe un an al reînnoirii și al regenerării. Fiindcă vorbim și despre energia Apei, fluiditatea va fi o caracteristică de bază a lui 2023, însăși chintesența sa și secretul succesului în acest an și de aceea am face bine să o îmbrățișăm și adoptăm în stilul nostru de viață și de a fi/simți.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

“În astrologia chinezească, elementul apei este asociat cu luna și aspectele vieților noastre interioare precum emoțiile, spiritualitatea, intuiția. Și într-un mod similar, puterea Iepurelui se află în interiorul său, în găsirea rădăcinilor sale în intelect mai degrabă decât în plăcerile fizice și de aceea anului iepurelui de apă yin va fi despre accesarea înțelepciunii noastre interioare. Ne putem aștepta la mai multă delicatețe și bunătate a modului în care se exprimă oamenii, atât în cuvinte, cât și în modul în care se prezintă”, declara Anna Hsieh Gold, doctor în medicina chinezească, pentru publicația https://www.wellandgood.

Foto: Bleachedpixel /Shutterstock

Dintre toate semnele chinezești, zodia Iepurelui este considerată a fi cea mai norocoasă și acest fapt spune mult despre amprenta energetică a anului 2023. Iepurele este zodia chinezească care ne îmbie să ne concentrăm asupra acelor aspecte și lucruri care sunt cu adevărat importante pentru noi, să ne conectăm la prioritățile noastre și la capacitatea noastră de a ne regenera ori de câte ori simțim că avem nevoie, să ne conectăm mai mult la emoțiile noastre, să avem încredere în intuiția noastră că ne va călăuzi pe drumul cel bun.

Se pot deschide oportunități fantastice pentru noi într-un an al Iepurelui de Apă și nivelul de conștiință al multora se poate extinde dincolo de limitele trasate de noi, dar este important să ne menținem inimile și mințile deschise, să ieșim din rutină și unele patternuri învechite care ne țin pe loc în loc să ne deschidă noi orizonturi.

Iepurele este o zodie pașnică și blândă, răbdătoare, responsabilă, liniștită, dar iute în același timp, inteligentă, înzestrată cu o anumită eleganță a felului de a fi și cu multiple talente, îndemânatică și pricepută, loială sie însăși și celor din jurul sau. Ca aspecte negative accentuate într-un an dominat de energia Iepurelui de Apă putem vorbi de o oarecare tendință de a evada din realitate, o oarecare închidere în sine și o reticență de a vorbi despre ceea ce are loc în mintea și inima sa, despre dificultăți în a lua anumite decizii sau de a fi fermi și hotărâți în situații care o cer, despre dificultăți în a seta anumite limite sau în a ne asuma unele riscuri atunci când vine vorba de visurile și dorințele noastre.

Deși Iepurele este un semn sociabil și prietenos, trebuie să își întărească sistemele sale de gândire, să nu își cedeze din puterea personală, să fie mai hotărât și să învețe să accelereze ritmul atunci când este cazul pentru ca oportunitățile să nu ii scape printre degete sau să nu curgă la vale, asemenea apei și să facem pași progresivi și inteligenți către țelurile noastre. Iepurele stă sub semnul norocului și dacă face săritura potrivită la momentul potrivit, în acțiune, are toate șansele să își îndeplinească un mare vis.

“Anul trecut am experimentat elementul apei Yang care este conectat cu apele cu o putere mare de curgere sau cu ape mari precum oceanele. Energia apei yin este mai blândă și este asociată cu lacurile, ploaia, cursuri de apă. În timp ce ne putem simți mai relaxați și mai calmi în anul 2023, va exista totodată și o tendință de a stagna și de a ne simți blocați într-un loc. Este posibil să ne fie mai greu să mergem mai departe sau vom merge mai departe într-un ritm rapid, însă apoi vom avea o lungă perioadă de pauză. Deși resimțim cu toții nevoia de a ne odihni și de a ne încărca după anii care au trecut, va trebui să muncim un pic mai mult pentru a evita anumite sentimente de stagnare”, este de părere astrologul Tanaaz într-un articol publicat pe https://foreverconscious.com.

Fiind un an al Iepurelui de apă și marcat totodată și de energia yin, putem vorbi despre 2023 ca despre un al al curgerii, al flexibilității, al unei energii reconfortante și regeneratoare care ne va permite să ne încetinim ritmul ocazional, să facem un pas în spate pentru a ne detașa, odihni și a ne regenera forțele. Atunci când ne aflăm sub influența unei astfel energii yin de apă ne adaptăm mai ușor, ne lăsăm mai ușor purtați de fluxul vieții, ne deschidem oportunităților universului, suntem mai intuitivi și mai plini de bucurie, căutăm mai des motive și prilejuri pentru a ne trăi viața din inimă, în acord cu sufletul nostru, cu ceea ce suntem cu adevărat și dorințele noastre autentice.

Iepurele este înțelept, inteligent, reprezentând totodată și creația, inspirația. Așadar, Iepurele de Apă imprimă acestui an o puternică energie creativă care se poate manifesta în mai multe forme în viețile noastre. Unii dintre noi se gândesc serios să își întemeieze o familie sau să și-o extindă, iar anul este benefic căsătoriei și iubirii, nașterii de copii, maternității și a unei sarcini mult dorite, putem chiar vorbi de o “viață nouă” în cazul unora.

Iepurele este și un simbol al fertilității și al renașterii astfel că în acest an este foarte posibil ca noi lucruri să se nască în viața noastră, să ne creștem un proiect sau o afacere personală, să creăm ceva nou prin curățarea unui spațiu sau a unor sentimente mai vechi, să ne schimbăm modul în care gândim sau să vedem lucrurile dintr-o altă perspectivă.

Foto fr si main: Mia Stendal /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri