20 Ianuarie 2023 publicat în Horoscop 203 share-uri

Horoscopul lunii februarie 2023 ne aduce multe vești bune pentru fiecare zodie în parte, previziunile astrale pentru Luna Iubirii fiind aproape în totalitate pozitive. Putem spune că ne așteaptă o lună frumoasă, în care avem ocazia să ne descoperim pe noi și pe alții, să vindecăm relațiile pe care le avem și să reușim să ducem la bun sfârșit ceea ce ne propunem, tocmai pentru că astrele ne aduc energie și creativitate. Vă invităm să descoperiți horoscopul lunii februarie 2023 pentru fiecare zodie în parte. 

Horoscop februarie 2023: zodia Berbec

În Luna Iubirii veți dori să vă bucurați de relația pe care o aveți și de legătura cu partenerul de viață, astfel că veți dedica foarte mult timp, resurse și energie pentru a vă implica în cuplu. Partenerul de viață va fi surprins de gesturile romantice pe care le faceți, de complimente și de surprizele pe care le-ați pus la cale, poate chiar un mini concediu în care să vă bucurați de timpul petrecut în doi.

Luna februarie aduce totodată și foarte multă putere de muncă, prin urmare veți avea tendința să vă asumați mai multe responsabilități pe care chiar veți dori să le duceți la bun sfârșit. Însă, pentru aceasta, va trebui să investiți timp și energie, ceea ce ar putea fi în detrimentul cuplului.

Sfatul astrologului este să găsiți un echilibru între muncă și viața personală.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Horoscop februarie 2023: zodia Taur

Nativii Taur vor simți nevoia în această perioadă de a-și îmbogăți viața socială, prin urmare se vor integra în grupuri noi, vor călători pentru a cunoaște alți oameni, sau, dacă nu reușesc să-și lărgească cercul de cunoștințe, poate vor încerca să se întâlnească mai des cu prietenii și să petreacă mai mult timp alături de aceștia.

Atenție la relația de cuplu, este indicat să vă implicați și partenerul în planurile pe care le aveți pentru a nu primi reproșuri ulterior.

La locul de muncă vă descurcați bine și nu se întrevăd schimbări importante.

Horoscop februarie 2023: zodia Gemeni

Este posibil ca în februarie 2023 să experimentați fluctuații ale dispoziției, astfel că uneori sunteți bine dispuși și deschis la lucruri noi, atât în ceea ce privește munca, cât și relația de cuplu, ca alte ori să fiți morocănoși și parcă nimic nu vă intră în voie.

Dacă insistați să generați conflicte, este recomandat măcar să nu luați decizii radicale.

Prin aceste salturi pozitive este posibil să ieșiți în evidență la locul de muncă și să primiți noi proiecte sau poate chiar o promovare din partea șefilor.

Foto: Prostock-studio/ shutterstock.com

Horoscop februarie 2023: zodia Rac

Astrele vă aduc multe vești bune în ceea ce privește planul cuplului, astfel că veți avea ocazia să vă bucurați de experiențe frumoase alături de partenerul de viață sau poate chiar să rezolvați anumite probleme mai vechi de cuplu sau să vindecați anumite răni care au existat în relația voastră. Nativii singuri se pot îndrăgosti în această perioadă.

Vești bune și la locul de muncă, unde este posibil să primiți noi oferte sau proiecte care ar putea să vă crească veniturile.

Horoscop februarie 2023: zodia Leu

În februarie 2023 astrele vă aduc o creativitate fabuloasă, astfel că veți avea idei foarte bune, mai ales în ceea ce privește cariera și afacerile. Poate chiar veți deschide o afacere sau poate veți găsi soluții pentru problemele financiare cu care vă confruntați sau pentru a evolua în carieră. Unele soluții pot fi atât de bune încât vă promit salturi fabuloase în ceea ce privește munca și finanțele.

Dar tocmai pentru că vă concentrați foarte mult în acest domeniu din viața voastră, este posibil ca cei din jur să vă perceapă ca fiind un pic introvertit, lucru nefiresc pentru zodia Leu. Nu este cazul să vă scuzați ci doar să fiți atenți la timpul pe care îl acordați persoanelor dragi.

Horoscop februarie 2023: zodia Fecioară

În această perioadă veți fi mai extrovertit decât de obicei și e posibil chiar să exagerați în unele momente. Nu este nimic rău în asta, astfel că veți ieși cu ușurință în evidență, vă veți face noi prieteni și este posibil să primiți și unele oportunități de muncă sau de dezvoltare de la cei din jur pentru care ați devenit foarte vizibili.

Este posibil să vă simțiți suprasolicitați, cumva cu o efervescență interioară pe care vă este greu să o stăpâniți, însă efectele sunt de bun augur pentru voi, tocmai de aceea este bine să vă ascultați intuiția și să vă bucurați de aceste energii astrale. Citește continuarea în pagina 2 >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri