20 Ianuarie 2023 publicat în Horoscop 203 share-uri

Horoscopul lunii februarie 2023 ne aduce multe vești bune pentru fiecare zodie în parte, previziunile astrale pentru Luna Iubirii fiind aproape în totalitate pozitive. Putem spune că ne așteaptă o lună frumoasă, în care avem ocazia să ne descoperim pe noi și pe alții, să vindecăm relațiile pe care le avem și să reușim să ducem la bun sfârșit ceea ce ne propunem, tocmai pentru că astrele ne aduc energie și creativitate. Vă invităm să descoperiți horoscopul lunii februarie 2023 pentru fiecare zodie în parte. 

Horoscop februarie 2023: zodia Balanță

În februarie 2023 simțiți toată această influență a iubirii, mai ales în preajma sărbătoririi zilei îndrăgostiților. Vă simțiți cumva asaltați de toate inimioarele pe care le vedeți în oraș, de filmele de dragoste difuzate la TV, de toată această atmosferă sub care simțiți o forfotă și un focus pe relații. Astfel că, fără să vreți, veți privi mai atenți către propria relație de cuplu și este posibil să descoperiți o serie de lucruri care nu sunt așa cum v-ați fi dorit sau așa cum le credeați, poate chiar probleme de cuplu sau fisuri mai vechi în relație.

Prin urmare în luna februarie vă veți ocupa de reechilibrarea relației de iubire pe care o aveți și de petrecerea unui timp frumos împreună cu partenerul de viață, un timp valoros în care să simțiți că vă conectați cu adevărat unul cu celălalt.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

La locul de muncă este posibil să primiți responsabilități noi, însă cu o bună organizare veți reuși să le faceți față.

Horoscop februarie 2023: zodia Scorpion

În februarie 2023 astrele vă aduc o capacitate remarcabilă de comunicare cu cei din jur, astfel încât CUVÂNTUL devine pentru voi o cheie în rezolvarea problemelor cu ceilalți, dar totodată și instrument pentru a obține tot ceea ce vă doriți.

Sunteți foarte convingători, astfel încât veți rezolva o bună parte din problemele de cuplu sau de familie și totodată veți reuși să vă expuneți în mod constructiv punctul de vedere la locul de muncă.

Atenție însă la sănătate, poate este timpul să acordați mai multă atenție dietei ori orelor de somn. Nici o vizită la medic nu ar strica, chiar dacă vorbim despre o consultație uzuală, de screening, pentru că astrele ne arată ușoare dezechilibre pe axa sănătății.

Horoscop februarie 2023: zodia Săgetător

Accentul în luna februarie 2023 va cădea pe relații. Chiar dacă la locul de muncă poate primiți responsabilități noi sau sunteți lăudați, totuși ceea ce vă afectează și vă destabilizează sunt relațiile pe care le aveți.

Este posibil ca cineva din cercul apropiat de prieteni sau chiar partenerul de viață să vă dezamăgească, încât să vă simțiți chiar răniți. Este posibil să generați discuții în contradictoriu și să nu aveți răbdarea să rezolvați constructiv aceste probleme. Unii dintre voi pot avea tendința chiar să se retragă, dar nici acest comportament nu vă ajută să rezolvați cu adevărat problema generată.

Astrologul vă recomandă să fiți sinceri cu voi și cu ceilalți și să încercați să vă implicați constructiv în rezolvarea problemelor din relațiile cu ceilalți.

Horoscop februarie 2023: zodia Capricorn

Chiar dacă sunteți obișnuiți să munciți la foc continuu și să aveți rezultate tot mai bune cu fiecare lună care trece, totuși în februarie 2023 simțiți nevoia să spuneți stop, pauză, e timpul unui concediu.

Veți avea nevoia să vă relaxați, să vă revedeți cu prietenii și chiar să aveți o serie de activități pe care le plănuiați de multă vreme, dar pentru care nu ați găsit niciodată timp.

De asemenea, veți dori să vă bucurați mai mult de timpul petrecut împreună cu partenerul de viață și să adunați mai multe experiențe în doi, poate chiar să încercați lucruri noi împreună.

Nativii singuri au șansa să găsească o persoană interesantă, căreia vor dori să-i acorde timp, iată deci încă un motiv pentru care Capricornii ar putea să dorească această detașare de muncă și domolirea ritmului în care erau obișnuiți să-și ducă zilele.

Foto: Ironika/ shutterstock.com

Horoscop februarie 2023: zodia Vărsător

Vărsătorii vor avea un plus de energie pe undeva, într-un anume domeniu din viața lor, ne zic astrele.

Astfel că, dacă este vorba despre muncă, dragi nativi Vărsător, veți constata că aveți foarte mult spor și că reușiți să faceți într-o zi cât ați fi muncit în 5 zile într-o perioadă obișnuită. Sau poate reușiți să dați drumul unei afaceri care necesită foarte multă implicare, timp, energie și alte resurse.

Dacă este vorba de dragoste, veți reuși să aveți foarte multe rezultate în relația de cuplu. Poate că aceste rezultate se referă la intrarea într-o nouă etapă cum ar fi căsătoria sau mutarea împreună ori un copil, poate se referă la capacitatea de a petrece mai mult timp în doi și astfel să strângeți foarte multe experiențe de neuitat în cuplu, ori cei singuri se îndrăgostesc nebunește în această perioadă.

În tot cazul, veți avea ocazia ca într-un domeniu din viața voastră să faceți salturi spectaculoase în februarie 2023.

Horoscop februarie 2023: zodia Pești

În februarie 2023 este posibil să priviți mai mult în interiorul vostru decât să vă focusați pe planurile de evoluție pe care le aveați în carieră sau în relațiile personale.

Parcă aveți ceva de vindecat în interiorul vostru sau ceva de dezvoltat, ceva ce a rămas uitat și de care acum aveți nevoie. Este o perioadă foarte bună de a vă regăsi, de autocunoaștere și de a dezvolta iubirea de sine, am putea spune că februarie 2023 ar putea reprezenta pentru unii nativi o perioadă de autodepășire tocmai prin aceste descoperiri interioare pe care le veți face.

Atenție însă la relațiile cu ceilalți, care vă vor mai des și mai mult în preajma lor, mai ales când vine vorba despre partenerul de cuplu care, se pare, tocmai în această perioadă are anumite cerințe de la voi.

Găsiți momentele potrivite pentru a vă retrage în lumea interioară, astfel încât ceilalți să nu se simtă neglijați.

Sursa foto articol: Lucky Business/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri