17 Ianuarie 2023 publicat în Horoscop 396 share-uri

Descifrând tainele horoscopului, descoperim că sunt cu precădere anumite zodii mai deschise decât altele către relațiile fără responsabilități, fără planuri de viitor și fără jurăminte de iubire. Acești nativi preferă libertatea desăvârșită în relațiile amoroase pe care le construiesc și nu sunt adepții tiparelor clasice privind căsătoria și familia. Unii spun că iubesc prea mult libertatea, alții ar spune că acești nativi se tem să iubească cu adevărat. Iată care sunt zodiile care acceptă cel mai des relațiile deschise. 

Horoscop: zodia Taur

Nativii Taur își iubesc foarte mult libertatea și adesea prezintă o viziune proprie în ceea ce privește relațiile amoroase pe care își doresc să le construiască. Deși sunt zodii de pământ, centrate pe stabilitate și materialism, totuși Taurii adoră să își mențină o anumită individualitate, independență și libertate.

Adesea acești nativi se diferențiază de ceilalți cu ușurință prin concepțiile lor mai nonconformiste și prin stilul de viață diferit de cel comun societății.

Aceste “extravaganțe” să le spunem așa se pot manifesta și în relațiile amoroase. Astfel că unii nativi Taur pot fi destul de deschiși în ceea ce privește adoptarea unor relații fără jurăminte, fără responsabilități specifice familiei, care să le permită să se exprime liber în ceea ce privește romantismul lor personal. Desigur că nu toți nativii Taur se vor încadra în această tendință, însă zodiacul ne spune că nativii din această zodie au acest potențial, dacă vor dori să și-l dezvolte.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Unii nativi ca Taur pot cere de la relația lor o anumită libertate sexuală, una modernă în care ambii parteneri să-și poată permite anumite fantezii de altfel imposibile într-o relație de cuplu clasică. Alții poate nu doresc să se căsătorească și să întemeieze o familie și iubesc aventurile care le oferă diversitate amoroasă, precum noi și noi emoții. Latura aceasta exploratoare a Taurilor este destul de puternică și se poate manifesta atât în știință și în artă, în afaceri cât și în planul amoros.

Chiar dacă Taurii iubesc libertatea lor personală, pot deveni foarte acaparatori și posesivi când vine vorba de partenerul de cuplu. Găsirea echilibrului poate fi uneori dificilă pentru nativul Taur în ceea ce privește relațiile intime.

Horoscop: zodia Fecioară

Nativii Fecioară sunt greu de cucerit și sunt atrași de persoanele intelectuale, cu o inteligență aparte sau care își manifestă domeniul de muncă în anumite arii pe care acești nativi le apreciază. Totuși, perfecționiști din fire și atenți la detalii, nativii Fecioară au tendința să își găsească parteneri care sunt frumoși, atrăgători, persoane care dau importanță aspectului fizic și sănătății corporale.

Pentru că se îndrăgostesc greu și ajung adesea în a 2-a etapă a vieții să construiască relații amoroase stabile și de durată, poate chiar și familie, nativii Fecioară pot avea tendința, în special în tinerețea lor, să nu se implice profund în relațiile amoroase pe care le au și să nu creeze un atașament puternic cu partenerul de cuplu. Sigur că lucrurile se pot întâmpla și la polul opus, să se îndrăgostească nebunește până la obsesie de o anumită persoană.

Dar ca și în cazul Taurilor, horoscopul ne spune că, din diverse motive întâlnite în viață, nativii Fecioară au capacitatea de a dezvolta relații deschise, fără prea multe implicații și responsabilități familiale și fără planuri specifice de viitor. Cu alte cuvinte sunt relații în care acești nativi trăiesc clipa.

Fie este vorba de nativii tineri, fie de cei care au trecut deja prin una sau mai multe experiențe în care au încercat să-și construiască o familie și nu au reușit, fiind dezamăgiți și fără puterea de a încerca din nou.

Foto: kovalto1/ shutterstock.com

Horoscop: zodia Săgetător

Nativii Săgetător iubesc clipa și libertatea, tocmai de aceea este posibil ca aceștia să testeze mai multe relații și forme de construcție a cuplului până să-și găsească locul și familia.

Săgetătorii au nevoie să aibă lângă ei o persoană foarte creativă și dinamică, plină de energie și totodată cu calități intelectuale, care să reușească să le satisfacă dorința de cunoaștere a acestor nativi și totodată să țină pasul cu ei în dorința avidă de călătorie, explorare și adrenalină pe care nativii săgetător o au prin natura zodiei.

Așadar nu va fi ușor să-și găsească un partener pe măsură, pe care să-l admire cu adevărat și alături de care să simtă că poate să construiască ceea ce visează cu privire la cuplu și familie. Unde mai punem la socoteală că nativul Săgetător apreciază frumusețea și sexualitatea partenerului, astfel că alegerile Săgetătorului pot fi limitate și de aceste aspecte, care se pot modifica pe parcursul timpului, căci nimeni nu întinerește pe măsură ce trec anii.

Așadar este posibil ca Săgetătorul să-și găsească mai târziu echilibrul dorit în relațiile de cuplu, dar nu se va sfii să experimenteze ori de câte ori are ocazia până atunci. În zodiac, Săgetătorii se numără și ei printre ei cele mai predispuse în a avea relații amoroase deschise, fără jurăminte de iubire și care le permit o libertate specifică de care această zodie are nevoie.

Odată ce au întâlnit iubirea vieții lor, Săgetătorii pot deveni deosebit de dedicați relației pe care o au și au capacitatea să construiască un cuplu puternic și nonconformist, dar au nevoie de puțin noroc pentru a-și găsi perechea.

Sursa foto articol: AS Inc/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri