13 Ianuarie 2023 publicat în Horoscop 3119 share-uri

Cu toții ne dorim să ne naștem în familii echilibrate spiritual, cu o karmă frumoasă, pozitivă, amprentată de iubire și căldură interumană, însă nu întotdeauna lucrurile stau astfel. Familiile noastre au trecut prin multe greutăți în fața cărora au fost nevoite să se adapteze pe loc, cu puterile pe care le-a avut fiecare membru. Și în orice familie se naște și un suflet bătrân, înțelept și deosebit de puternic spiritual, “izbăvitorul” familiei, care are de dus, de rezolvat și vindecat karma familiei prezente, dar și a celor ce nu mai sunt printre noi, dar care încă le formează rădăcinile privind ecoul genetic și spiritual. În 2023 anumite zodii vor fi mai intens afectate de karma de familie și se vor vedea nevoite să o vindece și să readucă echilibrul în viața lor și a celorlalți. 

3 zodii menite să vindece karma de familie în 2023

Horoscopul karmei de familie: zodia Rac

În 2023 nativii Rac vor trebui să facă față karmei de familie, în special cu referire la familia nou formată de către ei.

Fie este vorba despre încercarea de a vindeca anumite aspecte ale relației cu partenerul de viață sau cu copiii pe care îi au, fie această karmă a familiei se referă la relația pe care nativii Rac o au în momentul de față cu familia din care provin.

În primul caz este posibil ca partenerul de viață să treacă prin anumite traume și acestea să îl sensibilizeze și să îl destabilizeze emoțional. Poate se află într-un moment de criză al vieții și nativii Rac se văd nevoiți să fie ei susținătorii și cei care oferă cel mai de preț ajutor ca această perioadă dificilă să fie depășită de către partener.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Mai este posibil ca partenerul de viață să se afle într-un moment de cădere al vieții, de exemplu își poate pierde jobul sau poate află că suferă de o boală al cărei management este mai dificil, poate pica în depresie sau se confruntă cu o serie de anxietate. Ori poate este vorba despre o rană veche care se redeschide acum și care îi produce o suferință reală partenerului de viață.

În tot cazul, nativii Rac sunt cei care au această capacitate de a oferi suport și vindecare în ceea ce privește karma de familie pentru acest an.

Acești nativi se pot confrunta cu probleme legate de relația pe care o au în momentul de față cu familia, cu părinții sau cu copiii. Probabil că în ultima perioadă de timp ceva s-a stricat, s-a destabilizat în relațiile lor și a venit timpul să repare aceste fisuri.

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR
Foto: red-feniks/ shutterstock.com

Horoscopul karmei de familie: zodia Balanță

În ceea ce privește karma de familie a nativilor Balanță, aceștia ar cam trebui să știe despre ce este vorba, când vorbim despre anumite fisuri ale familiei din care provin, a căror rezolvare au amânat-o de a lungul multor ani.

În 2023 o anumită parte a acestui cerc vicios al relațiilor familiale va degenera și va crea o buclă de criză pe care nativii Balanță se vor vedea nevoiți să o rezolve. Fie trebuie să ia în grijă o persoană vulnerabilă din familia lor, fie trebuie să acuze un membru al familiei la care țin, însă care deja a periclitat peste măsură armonia la care sperau cu toții.

Deciziile pe care le vor avea de luat nativii Balanță în 2023 privind vindecarea karmei de familie vor fi dificile și consumptive, însă odată ce se vor aventura în acest proces de vindecare și rezolvare, se vor bucura treptat de toate beneficiile și aspectele pozitive pe care le va aduce restabilirea echilibrului în familie.

Ecoul acestei perioade poate fi resimțit mai mult timp de către Balanță care, așa cum spuneam mai sus, ar putea să își asume luarea în grijă a unui membru de familie. Fie este vorba de o persoană mai vulnerabilă care nu mai are unde să locuiască ori este bolnavă și are nevoie de o atenție deosebită, fie este vorba despre persoană care are nevoie de mult ajutor pe care nativii Balanță îl pot oferi. Poate este un bunic rămas singur sau poate este un nepot care vine la oraș și are nevoie de toată susținerea acestor nativi.

Horoscopul karmei de familie: zodia Vărsător

Nativii Vărsător se află de foarte multă vreme în prim-plan când vine vorba despre anumite aspecte astrale și mulți dintre acești nativi se vor confrunta și în 2023 cu necesitatea vindecării unor situații ce țin de karma de familie.

Trebuie să recunoaștem că de mulți ani Vărsătorii se tot ocupă de aceste aspecte karmice din viața lor, dar în 2023 se va concentra un anumit aspect privind responsabilități karmice pentru nativii vărsător.

Așadar aceștia trebuie să aducă o rezolvare la o problemă asupra căreia nu au niciun control. Fie este vorba despre relația pe care o au cu părinții și care nu se află neapărat într-o zonă de criză pentru că vreunul din membrii s-a comportat necorespunzător, ci mai degrabă s-a întâmplat ceva dincolo de puterea de control a fiecăruia, care necesită acum restructurarea acestor relații. Poate e vorba de o boală, poate este vorba de mutarea și îndepărtarea fizică a membrilor. Ceva se întâmplă și pur și simplu este nevoie de o nouă strategie ca legăturile familiale să se mențină în armonie, iar Vărsătorii sunt cel mai în măsură să construiască această strategie.

Mai este un aspect de discutat în cazul Vărsătorilor, care nu apare și la celelalte zodii sau cel puțin nu la modul general: este vorba despre o karmă de familie cu efect personal. Vorbim despre ceva transmis de a lungul generațiilor pe care nativii Vărsător îl poartă în suflet ca pe o rană ce trebuie vindecată. Se spune că sunt 7 răni comune în karma de familie: violența, adicțiile, abuzul, boala, sărăcia, abandonul și trădarea. Gândiți-vă, dragi Vărsători, ce karmă de familie din aceste 7 se va deschide în 2023. Pe aceea vă veți găsi nevoiți să o rezolvați și să o vindecați.

Sursa foto articol: VladislavNice/ shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri