10 Ianuarie 2023 publicat în Horoscop 61 share-uri

Primul Mercur Retrograd al anului 2023 a început de fapt pe 29 decembrie 2022 și va retrograda până pe 18 ianuarie 2023. Este un interval destul de lung și se spune că, în perioadele în care Mercur retrogradează, este bine să fim atenți la modul în care comunicăm cu ceilalți și precauți în luarea deciziilor. Vă prezentăm sfaturile de supraviețuire în vreme de Mercur retrograd pentru fiecare zodie în parte, să vă fie ghid și inspirație pentru aceste zile. 

Sfat de supraviețuire pentru fiecare zodie în vreme de Mercur Retrograd (29 decembrie 2022- 18 ianuarie 2023)

Berbec (21 martie-19 aprilie):

Nu uita cât de importante sunt cuvintele. Comunică cu atenție și gândește minuțios înainte de a acționa. Nu te grăbi să tragi concluzii sau să iei decizii impulsive.

Taur (20 aprilie-20 mai):

Răbdare, răbdare, răbdare și un strop de flexibilitate. Chiar dacă tu ai alt ritm, încearcă să rămâi pe val. Rămâi deschisă și flexibilă în comunicare și gândire și lasă loc imprevizibilului, căci sigur o să apară în viața ta.

Gemeni (21 mai-20 iunie):

Asigură-te că cei din jurul tău au înțeles bine mesajul pe care l-ai transmis. Vorbește clar și nu lăsa loc interpretărilor. Nu uita să verifici la final de zi dacă ai atins toate punctele din agendă, căci în această perioadă ești predispusă greșelilor și uitării.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Rac (21 iunie-22 iulie):

Ai grijă de sufletul tău, drag nativ Rac. Poate e timpul să faci un pas înapoi, caracteristic zodiei tale, să îți asculți intuiția și să îți reevaluezi prioritățile. Ai grijă de tine și de bunăstarea ta emoțională.

Leu (23 iulie-22 august):

Nu te teme să ceri ajutor ori de câte ori ai nevoie. E în regulă să nu le poți face pe toate și e atât de bine să ai în jurul tău oameni care îți pot întinde o mână de ajutor.

Foto: vectorfusionart/ shutterstock.com

Fecioară (23 august-22 septembrie):

Încearcă să fii organizată și să fii atentă la detalii. De fapt, e timpul să fii tu însăți și să faci lucrurile cu meticulozitatea și perfecționismul pentru care zodia ta este cunoscută.

Balanță (23 septembrie-22 octombrie):

Oricât de mult haos pare să fie în jurul tău, încearcă să-ți găsești echilibrul și armonia atât în relații, cât și în muncă. E drept că adesea compromisul este cheia, dar acesta trebuie să-ți caracterizeze valorile. Spune NU atunci când simți că vrei să spui NU.

Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie):

Ascultă-ți inima, dar și intuiția și instinctele tale, căci alegerile pe care le ai de făcut vor fi mai degrabă dileme, adică orice ai alege are și o parte bună, și una rea. Argumentele logice s-ar putea mai mult să te încurce, dar ceea ce simți nu te minte niciodată

Săgetător (22 noiembrie-21 decembrie):

Fii deschisă către noi perspective și idei. Nu te grăbi să respingi ceva doar pentru că este diferit de ceea ce te-ai obișnuit.

Capricorn (22 decembrie-19 ianuarie):

Nu fi prea dură cu tine sau cu alții. Este posibil să te simți mai impulsivă decât de obicei, iar când crezi că furia te controlează, ia o pauză. Și tu ai dreptul să obosești.

Vărsător (20 ianuarie-18 februarie):

Fii deschisă să încerci lucruri noi și să fii spontană. Nu te lăsa prea acaparată în rutina ta și încearcă să schimbi puțin lucrurile.

Pești (19 februarie-20 martie):

Ai încredere în tine și în abilitățile tale. Nu-ți fie frică să-ți urmezi inima și pasiunile.

Sursa foto articol: Teo Tarras/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri