16 Decembrie 2022 publicat în Horoscop 2326 share-uri

Fiecare dintre noi avem daruri: unii au primit inteligență din belșug, alții sunt meșteri și orice ating, capătă sens, pe când alții au darul manipulării ori harul seducției. Vă invită să descoperiți în rândurile de mai jos care sunt cele mai seducătoare native din întreg horoscopul european.

Top 3 cele mai SEDUCĂTOARE femei ale zodiacului

Aceste femei primesc energia lui Venus și știu să își pună în valoare feminittaea. Nu neapărat frumusețea aparte le caracterizează, ci mai degrabă atitudinea lor, energia intens feminină pe care o emană și capacitatea lor de a răspunde în fața dorințelor masculine. Ele sunt maestre ale seducției și ar putea suci mințile oricui, dacă și-ar dori.

Aceasta nu înseamnă, neapărat, că au succes în dragoste, pentru că nu întotdeauna bărbatul la care speră se dovedește a fi și cel care le poate face fericite.

Însă prezența lor nu va trece neobservată.

Femei seducătoare: Zodia Berbec

Cele mai puternice arme seducătoare ale nativelor Berbec: zâmbetul impecabil și feminin, precum și inteligența.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Unde mai adăugăm și stilul vestimentar non-conformist și cumva unic al fiecărei native Berbec.

Aceste femei sunt adesea foarte expresive, au multe de zis, vorbesc în gura mare, fără să se sfiască, zâmbesc cu încredere și ar putea intimida cu privirea lor și cel mai încrezător bărbat.

Firi romantice până în măduva oaselor, inteligente și încrezătoare, femeile Berbec frapează prin curajul și independența lor, mixate fin cu feminitate și stil personal.

Chiar dacă pot cuceri ușor inimile bărbaților, totuși femeile Berbec nu se grăbesc să se aventureze în relații. Sunt firi sensibile în ceea ce privește spațiul lor personal și chiar dacă sunt extrovertite și au mulți prieteni, totuși puțini sunt cei care le calcă pragul intimității.

Nativele Berbec sunt loiale iubirii și nu tolerează minciuna. Tocmai de aceea au nevoie să se simtă în siguranță pentru a se putea arunca cu toate sentimentele și cu inima deschisă în brațele celui iubit.

Dacă consideră că ar putea fi rănite, femeile Berbec preferă mai degrabă să iubească în secret, decât să se implice într-o relație care le-ar putea aduce suferință.

Femei seducătoare: Zodia Taur

Extravagante, mereu cu în stil vestimentar feminin și aparte, care le amprentează personalitatea, femeile Taur cuceresc de fiecare dată când își fac apariția. Privirile lor sunt greu de uitat, iar atitudinea ce îmbină puterea cu misterul adâncește și mai mult puterea de seducție a femeilor Taur.

Guvernate de planeta Venus, zeița senzualității și a feminității, femeile Taur sunt adesea înzestrate cu forme feminine, voluptoase și senzuale, iar acestea nu ezită să își pună în valoare aceste trăsături și să își lase liber sex-appel-ul debordant.

Femeile Taur iubesc moda și dau acesteia un stil propriu, personal. De fiecare dată au grijă să poarte un element vestimentar sic și modern, care să atragă admirația celorlalți.

Femeile Taur pot fi deopotrivă elegante sau extravagante, sexi sau discrete, extrovertite sau retrase.

Femeile Taur pot fi pe cât de timide, pe atât de îndrăznețe. Muncitoare, încrezătoare și hotărâte, au adesea succes în ceea ce își propun și se demarcă în orice conversație, căci inteligența le ajută să poarte până și cele mai dificile discuții.

Femei seducătoare: Zodia Scorpion

Nativele Scorpion ies rapid în evidență prin senzualitatea aparte pe care o emană. Aceste femei sunt întotdeauna învăluite de o aură de mister pe care bărbații și-ar dori să o descopere.

Deși par timide, nu sunt deloc ușor de intimidat. Sunt foarte romantice și nu se tem să adopte cele mai feminine ținute, care să le pună în evidență corpul, formele, atitudinea.

Femeile Scorpion nu au nevoie să reziste într-o discuție, căci știu atât de bine să învârtă cuvintele, încât mereu ajung să vorbească doar despre ceea ce vor. Au o diplomație aparte privind abordarea în situațiile dificile, tensionate, care ar putea escalada în sens negativ, astfel că readuc armonia și zâmbetul pe buze.

Cu o femeie Scorpion nu te poți certa, decât dacă vrea ea. În schimb, atunci când vrea, poate prinde în farmecele sale aproape orice bărbat își dorește.

Femeia Scorpion este loială și sinceră și cu greu își pune pe tavă inima și vulnerabilitățile. Dar odată ce-o face, așteaptă același lucru din partea partenerului de viață. Tocmai de aceea nu va tolera niciodată minciuna și poate deveni foarte răzbunătoare.

Sursa foto: Arthur-studio10/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri