8 noiembrie - Lună plină Sângerie și Eclipsă Totală de Lună în Taur – eveniment astral cu forță! Lecțiile Viitorului încep în prezent. Răsturnări karmice și restructurări de destin

4 Noiembrie 2022 publicat în Horoscop 3538 share-uri

Pe 8 noiembrie (ora 13:02, ora României) un eveniment astral puternic vine să preîntâmpine un alt eveniment special, portalul 11:11 (de pe 11 noiembrie), ca o previzualizare a încărcăturii astrologice și numerologice extraordinare a acestei luni. Este o lună plină care cade la 16 grade în semnul Taurului și formează o opoziție cu Soarele în Scorpion, dar totodată și o eclipsă totală de lună, ceea ce o face să fie un eveniment notabil.

De ce? Fiindcă poartă cu sine un potențial transformativ enorm care, deși poate părea uneori haotic, ne poate aduce aproape de menirea adevărată a sufletului nostru. Această lună plină mai este cunoscută și sub numele de Luna Sângerie datorită aspectului roșiatic pe care îl capătă atunci când este eclipsată în totalitate de umbra Pământului.

Eclipsa de lună are loc pe axa Taur – Scorpion și continuă seria eclipselor care au avut loc în această dinamică superbă. Prin urmare, am mai avut parte de eclipsă lunară în Taur în noiembrie 2021, urmată de o eclipsă solară de Taur în aprilie 2022. Mai mult, în luna mai a lui 2022 ne-am bucurat de o eclipsă de Lună în Scorpion, iar în octombrie de o eclipsă de soare în Scorpion. Mai merită să menționăm că aceste eclipse vor fi urmate de o eclipsă de lună în Scorpion în mai 2023 și de o eclipsă de lună în Taur în octombrie 2023, încheind ciclul eclipselor care au loc pe această axă.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 8 ore de somn fără telefoane: Sfaturi practice pentru părinți și copii Cum să obții mai multă strălucire pentru părul tău în 8 pași? Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an!

În astrologie, eclipsele, atât de lună, cât și de soare, au un rol important în destinul karmic colectiv, dar și individual, și uneori în timpul lor se pot declanșa anumite evenimente sau situații ce par fatidice, predestinate sau transformatoare. Eclipsele de lună, prin natura lor, presupun și întuneric și mister, pentru ca mai apoi să fim inundați cu lumină așa că să nu ne mire și nici să nu ne sperie dacă în preajma eclipsei de lună în Taur de pe 8 noiembrie vom simți aceste influențe astrale profunde și întunecate în câmpul nostru energetic. Este un bun moment să ne conștientizăm umbrele și aspectele întunecate din noi, să le îmbrățișăm și mai ales să le scoatem la lumină pentru a le accepta și a le vindeca.

SYMMETRICA investește peste 6 mil. € în panouri fotovoltaice Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original
Foto: Iuliia Tarasova /Shutterstock

Trebuie să scoatem dintr-un con de umbră pentru a curăța și purifica toate acele aspecte dureroase din trecutul nostru care astăzi ne blochează călătoria către potențialul nostru cel mai înalt și către destinul nostru adevărat. Da, neputințele, durerile, neîmplinirile, traumele, rănile, patternurile noastre disfuncționale sau greșite, dezamăgirile noastre nu trebuie negate și renegate, și este un punct excelent și potrivit în timp și spațiu pentru a ne degaja și elibera de ele ca să putem păși spre viitorul hărăzit, nu să rămânem captivi într-un prezent repetitiv. Cum ar fi să mergem mai departe fără bolovanii agățați de picioarele noastre? Să dăm un reset vieții noastre chiar dacă acest lucru înseamnă să reactivăm temporar niște răni mai vechi cu scopul de a le pansa mai bine de data aceasta?

Cum vor funcționa grupele de acomodare pentru elevii care nu au fost înscriși în școli din România în ultimii doi ani MAGAZINELE TOMMY JEANS DIN BUCUREȘTI S-AU TRANSFORMAT ÎN HUB-URI CREATIVE PRIN TOMMY JEANS POP-UP EXPERIENCE Celebreaza Ziua Pamantului 2023 cu legendarul scrub de corp SABON

O lună plină și simultan o eclipsă totală de lună în Taur aduc în prim plan teme familiare zodiei Taur precum sentimentul de siguranță și confort, căminul, stabilitatea, dar le pune în conexiune cu aspecte colective, naționale sau posibil chiar internaționale, putând chiar lua în considerare și elementul socio-politic de la nivel global. Frământări, răsturnări de situații, decizii neașteptate, unele secrete care se afundă sau ies la suprafață sau își joacă cartea lor (sau cartea altora) fără ca nimeni să sesiseze momentan… toate acestea sunt posibile în niște conjuncturi astrale cum sunt cele trasate cu ocazia acestei Eclipse lunare în Taur. De asemenea, sentimentele noastre se pot intensifica în această perioadă. Este posibil să ne simțim mai nervoși sau mai iritați decât de obicei, să ne enervăm mai ușor, să ne simțim copleșiți sau să ne reactivăm unele frustrări sau neîmpliniri care au legătură cu evenimente petrecute în trecutul personal.

De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake! Colecția adidas x Marimekko: mișcarea oferă un optimism nelimitat Cum va fi vremea de Paște în România. În unele regiuni va ploua non-stop

Eclipsa de lună în conjuncție cu Uranus (planeta neprevăzutului, a schimbărilor bruște și a depășirii unor limite, cea care are în vedere tehnologia, dar și întreaga societate ca un întreg) vorbește despre o perioadă intensă și scurtă de timp, o perioadă în care este posibil să primim unele vești care ne vor lua total prin surprindere sau chiar noi să fim cei care inițiază unele acțiuni sau hotărâri care pot schimba un curs al vieții /un drum aparent prestabilit/un stil de viață în care lâncezeam și care ne înlănțuia etc și care poate veni cu o undă de șoc și elementul surpriză asupra celorlalți.

Nu degeaba i se mai spune lui Uranus planeta “Trezirii”, el are rolul de a trezi sufletul vieții de fapt. În conjuncție cu Luna plină și eclipsa de lună în Taur el ne propune să ne scuturăm de toate acele lucruri care ne-au înlănțuit, să ne eliberăm de bariere, situații care ne sleiesc de energie sau în care nu suntem fericiți, de limite autoimpuse sau impuse de alții sau chiar de propria nefericire. Poate fi inconfortabil, dureros, greu, dificil sentimentul de a tăia în carne vie, chiar în bucăți din tine? Da, poate. Poate că unele lucruri sau chiar persoane dispar subit din viața ta și te poți trezi întrebându-te DE CE? Poate. Doar că o astfel de eclipsă într-un asemenea peisaj astral poate manifesta lucrurile înspre beneficiul tău viitor deși pe moment nu pare astfel, la fel cum te poate alinia cu destinul tău.

FOREO lansează un nou brand anti-îmbătrânire 13 Mantre pentru a trăi fiecare zi cu liniște în suflet, gânduri pozitive în minte și iubire în inimă ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

Ni se oferă șansa de a ne izbăvi de greșelile trecutului, de a exclude vrând-nevrând acele lucruri care nu mai au aceeași valoare pentru noi fiindcă, deși nu vrem să recunoaștem, ne-am schimbat și nu mai sunt în consonanță cu sufletul nostru și valorile autentice după care tânjește. O eclipsa de lună în aceste conjuncturi astrale, cu un Saturn care este și el activ pe timpul ei, ne amintește că nu mai putem trăi mult în minciuni, nici în trecut și că avem responsabilitatea de a ne scăpa de bagajele trecutului pentru a ne înălța aripile către un viitor mai frumos.

Această eclipsă de lună creează aspecte și cu anumite planete precum Venus (guvernatorul zodiei Taur), Uranus, Mercur și Nodurile Lunare, dar și Saturn își joacă rolul său în aceste conjucturi astrale, după cum menționam mai sus. Să fim atenți în următoarea perioadă căci sentimentele noastre pot coace în suc propriu până când se revarsă și am face bine să nu ne descărcăm această energie a emoțiilor noastre asupra celor din jur. De asemenea, eclipsa de lună creează o conjuncție și cu Nodul Nord, un tranzit cel puțin interesant și care poate schimba într-o secundă regulile jocului. Nodul Nord este la rândul sau asociat cu soarta colectivă, cu viitorul, cu elemente declanșatoare spontane care pot deturna cursul istoriei, pot încheia o cale sau un ciclu sau pot pava drumul pentru un nou drum/un nou ciclu/un nou început.

Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari Campania “Donăm Sânge Împreună”, inițiată de Hotel Sheraton București a strâns peste 300 litri de sânge de la lansare și pregătește un nou maraton de donare pe 19 aprilie. Kaufland România a plantat o pădure egală cu numărul de angajați la Scorțeni, județul Prahova

Vă recomandăm mai multă răbdare, toleranță, sinceritate și multă iubire față de voi înșivă și de ceilalți în perioada următoare. Să vă fie cu trăiri frumoase și armonioase în următoarele zile, să nu stagnati și să nu ezitați să vă reinventați dacă circumstanțele sunt create și aranjate providențial astfel încât voi să vă mutați mai aproape de manifestările visurilor și dorințelor voastre profunde și reale. Nu ezitați să vă purtați propria călătorie a sufletului și să faceți acei pași necesari către împlinirea destinului vostru adevărat.

Foto fr si main: Denis Nugraha Pratama /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri