1 Noiembrie 2022 publicat în Horoscop 1022 share-uri

Horoscopul lunii Noiembrie 2022, penultima lună a anului, înmagazinează întregul ecou energetic acumulat pe parcursul lui 2022. Fiecare dintre noi a strâns o serie de emoții negative, de dureri sufletești și dorințe neîmplinite. Astrele binecuvântează câteva zodii și le aduce vindecare interioară și pace în suflet. 

Horoscop Noiembrie 2022: Zodiile care găsesc vindecarea și pacea sufletească în noiembrie 2022

Zodia Gemeni

Nativii Gemeni traversează o perioadă foarte valoroasă în ceea ce privește planul spiritual. Astrele le aduc noroc în dragoste și capacitate excelentă de comunicare, astfel că multe probleme care îi apăsau și îi îngrijorau se vor rezolva cu cei din jur.

Pot să se împace cu anumiți membri ai familiei sau să îmbunătățească o legătură care devenise șubredă, pot să se bucure de iubirea pe care o primesc din partea persoanei dragi sau pur și simplu reușesc să își găsească acel echilibru interior care le restabilește stima de sine și le alungă multe îngrijorări ori frustrări.

Gemenii vor primi multă dragoste de la cei din jurul lor și vor fi ajutați să își vindece unele răni interioare mai vechi. Poate că unii nativi doresc să apeleze la un profesionist, la un psihoterapeut, însă indiferent care este calea pe care Gemenii o vor alege, va fi drumul cel bun care le va aduce vindecare interioară și pace în suflet.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Gemenii vor privi mult mai detașați grijile în planul material. Vor reuși să se bucure mai mult de ceea ce au, să se iubească mai mult și să aibă grijă de ei înșiși, să se simtă binecuvântați cu tot ceea ce viața le-a oferit și mai ales că au în jurul lor oameni frumoși cu care rezonează și alături de care se pot dezvolta și pot construi experiențe minunate împreună.

Așadar, din punct de vedere emoțional și spiritual, luna noiembrie 2022 este foarte valoroasă pentru acești nativi, care pot regăsi echilibrul interior, mulțumirea sufletească și chiar fericirea.

Zodia Leu

În Noiembrie 2022 Leii vor avea succes pe toate planurile. Evident că și în plan spiritual vor reuși să găsească puterea de a traversa greutățile, de a repara legături sufletești, de a-și accepta vulnerabilitățile și de a descoperi noi puteri interioare care îi ajută să se simtă mai împliniți, mai iubiți, mai fericiți.

5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața Cauți haine sport pentru persoane pretențioase? Fii atent la acestea

Relațiile sociale și de dragoste ale nativilor Leu înfloresc în noiembrie 2022. Aceștia vor întâlni oamenii potriviți la locul potrivit, astfel că nu vor avea prea multe uși închise în drumul lor. Această facilizare a căii pe care merg, a obținerii a ceea ce își doresc cu destul de multă ușurință reprezintă elemente importante pentru destresarea unui nativ Leu.

Prin urmare, în Noiembrie 2022 Leii vor fi mai relaxați, mai puțin stresați, motiv pentru care vor avea și o putere de creativitate mai mare. Vor găsi astfel soluții pentru rezolvarea unor probleme interioare mai vechi, vor reuși să repare unele relații cu membrii de familie sau cu prieteni, relații care se stinseseră și pe care le-ar fi vrut înapoi.

Foto: Dirima/ shutterstock.com
De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive Alimentația și somnul sunt aspectele cu cel mai mare impact asupra calității vieții românilor, conform celui mai recent studiu CIPRA Hidratarea, cheia pentru zile de sărbătoare reușite. Sfaturi pentru un Paște sănătos

În această perioadă, Leii reușesc să își rezolve anumite conflicte cu ei înșiși, iar noi știm că cea mai grea luptă este cea cu tine însuți. Leii vor fi suficient de puternici să-și depășească propriile temeri, propriile limite și să fie, așa cum unii spun, cea mai bună variantă a lor. Iar toată această evoluție le va fi naturală și ușoară, fără să-i obosească, fără să-i bulverseze.

Tocmai de aceea Leii vor fi priviți ca fiind mai tandri și mai iubitori decât de obicei, căci, deși sunt firi destul de practice, în Noiembrie 2022 vor da mult mai multă importanță propriei persoane și relațiilor pe care le au cu cei din jur.

Leii pot lua unele măsuri și în ceea ce privește sănătatea, ceea ce le aduce un plus în drumul lor către echilibru.

Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Atunci când nu vine nimeni, strigă-L pe Dumnezeu! 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

Zodia Balanță

În viața nativilor Balanță se așterne armonia. Desigur, pentru a ajunge aici, Balanțele au muncit ani întregi și este vorba despre ultimii ani în care Balanțele au avut tot felul de încercări de traversat și au avut foarte multe lecții karmice, dar nu numai, de învățat.

Anul 2022 a fost mult mai blând cu nativii Balanță, iar în noiembrie 2022 astrele își mențin trendul energetic pozitiv. Balanțele vor fi susținute astral și vor avea noroc în toate.

Totul va veni ușor la acești nativi, dorințele li se vor împlini, cererile le vor fi ascultate, Universul le va oferi toate instrumentele necesare pentru a atinge succesul dorit.

Desigur că, într-un asemenea ritm, Balanțele vor fi mult mai puțin stresate și se vor putea concentra mai mult asupra iubirii, asupra timpului petrecut cu cei dragi și asupra propriei persoane.

Pentru atunci când nu mai ai lacrimi să plângi: de tine ține să mergi înainte! Fiți creativi: Modalități ingenioase de a vopsi ouăle de Paște Păr ultralung și bucle voluminoase, printre tendințele 2023 pentru păr

Vor reuși să repare relația pe care o au cu propria persoană și vor face multe din lucrurile pe care și le propuseseră de a lungul anului, dar din diverse motive, nu au reușit încă să le împlinească. Vor avea grijă de frumusețea lor, de corpul lor, dar mai ales de sănătate.

Ritmul de muncă se domolește puțin pentru nativii Balanță, dar aceasta nu înseamnă că vor avea un câștig financiar mai mic, ci pur și simplu vor avea proiecte ușoare și viața va curge lin și fără greutăți.

Balanțele își pot face planuri și de un mic concediu în această perioadă, căci ar fi minunat să se detașeze complet de griji, de stres și să se bucure de viață și de toți cei dragi din jurul lor.

Sursa foto articol: Alliance Images/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri