27 Octombrie 2022 publicat în Horoscop 41 share-uri

Descoperă horoscopul banilor pentru luna Noiembrie 2022 și află care sunt zodiile care vor avea în gradul cel mai mare noroc și predispoziții astrale de a-și înmulți câștigurile și veniturile pe plan material, reușind să își manifeste dorințele de abundență și prosperitate.

Zodia Fecioară

Chiar dacă pe plan personal, luna noiembrie poate fi ușor provocatoare pentru nativul Fecioară în sensul în care această zodie fie are o karma a trecutului de curățat și de vindecat, fie este prinsă până peste urechi într-o nouă poveste de dragoste sau face eforturi extraordinare de a se detașa de anumite atașamente mai vechi, în ceea ce privește aspectul financiar veștile sunt cât se poate de bune. Astrele împing această zodie către culmile succesului și ale faimei în luna noiembrie 2022, determinând-o să își exercite voința puternică și să își împingă ambiția dincolo de limitele pe care și le cunoastea și le-a prestabilit.

Astfel, Fecioara face pași importanți către viitorul la care a visat și multe îi merg excelent pe plan material. Vor fi mulți care află prin intermediul comunicării socio-profesionale de abilitățile deosebite ale Fecioarei și îi pot face diverse propuneri. În această lună nativul Fecioară își poate mari veniturile considerabil, atrăgând banii către el din mai multe surse sau angajându-se în mai multe colaborări care îi aduc câștiguri suplimentare semnificative, făcând ceea ce îi place sau ceva la care este bun cu adevărat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale

Prin urmare, Fecioara jubilează în noiembrie, este plină de idei, putere de muncă și entuziasm, face mici surprize și cadouri celor dragi sau planifică din banii câștigați în plus o vacanță surpriză alături de persoana iubită.

Foto: LightField Studios /Shutterstock

Zodia Săgetător

Astrele sunt de partea Săgetătorului, iar această zodie pare a fi susținută și în mod divin în alegerile și opțiunile sale financiare fiindcă totul pare a îi merge strună. Chiar dacă își susține ritmul de muncă trepidant și antrenant de până acum, va observa și o îmbunătățire a situației sale materiale, iar lucrurile, oamenii și circumstanțele par pur și simplu a se conecta în mod miraculos pentru ca această zodie să se simtă norocoasă și binecuvântată, regăsindu-și echilibrul financiar. Prin urmare, mulți nativi Săgetător în această perioada găsesc resurse pentru a-și îndeplini visurile lor cele mai ardente fără a mai face compromisuri, economii sau eforturi, iar calitatea vieții lor se schimbă în bine.

Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

În plus, sunt extrem de activi, creativi și mai mult decât inspirați, reușind să se facă cu ușurință remarcați în mediul lor de lucru și nu numai căci li se duce vestea unui succes profesional înregistrat recent. Alți nativi Săgetător pot primi o ofertă de muncă foarte avantajoasă, de mărire a salariului sau chiar de avansare într-o poziție în care se simt în control și siguri pe ei încât le va fi aproape imposibil să spună nu. Prin niște conjuncții astrale norocoase, Săgetătorul va observa o creștere considerabilă a veniturilor sale încă de la începutul lunii, iar fluxul banilor în conturile sale va fi unul abundent și constant și în săptămânile următoare ale lunii noiembrie 2022.

Zodia Leu

Și nativii Leu se numără printre norocoșii zodiacului în privința banilor și roadele muncii lor încep să se vadă, dar mai ales să se simtă în buzunarele acestora în luna noiembrie 2022. Pe de altă parte, dacă au întâmpinat anumite provocări, probleme stresante sau dificultăți la locul de muncă în ultima vreme, aceștia vor găsi cele mai bune și ușoare soluții pentru ele. Dacă sunt implicați în mai multe proiecte sau colaborări care se desfășoară simultan, le vor duce pe toate la cap cu brio și vor primi recunoaștere, admirație și bani în plus, direct proporționale cu eforturile depuse și calitatea muncii lor.

Sunt favorizați și acei nativi care au de gând să cumpere o nouă proprietate sau să facă o achiziție importantă legată de căminul sau de mașina lor deoarece primesc semne că sunt pe drumul cel bun și că fac niște alegeri potrivite, care li se pretează cu adevărat. Astfel, mai ales către sfârșitul lunii noiembrie pot încheia niște tranzacții în condiții extrem de avantajoase pentru ei, pot avea un noroc colosal și să primească o reducere fabuloasă pentru ceea ce își doresc sau să achiziționeze ceva important pentru ei în condiții financiare excelente, fără efort, bătăi de cap sau probleme legate de acte și autorități.

Cu alte cuvinte, lucrurile merg ca unse pentru ei pe partea de achiziții și investiții. Când vine vorba de afaceri însă, le recomandăm un pic mai multă prudență și răbdare. Ii sfătuim ca, înainte de a lua o decizie finală legate de o propunere de afaceri, să ceară și părerea avizată a unui profesionist sau a unei persoane cu competențe solide în domeniul în care activează și cu simțul afacerilor bine dezvoltat.

Zodia Scorpion

Dorința de independență și a unei libertăți financiare mai mari își găsește ecou în viața zodiei Scorpion în perioada următoare, iar legea atracției pare a funcționa de minune pentru acest semn zodiacal în acest sens. Ca atare, acești nativi pot avansa cu ușurință în carieră în săptămânile care urmează, li se poate face o propunere incredibilă de a avansa într-un nou post sau o nouă poziție în ieharhia profesională Chiar daca propunerea poate fi nu neapărat în domeniul principal în care activează, ci într-unul conex, care îi pasionează, se gândesc serios că nu vor spune “nu”.

Scorpionii sunt într-o formă de zile mari și își pun la bătaie întreg curajul de care au nevoie pentru a experimenta noile direcțîi în care se îndreaptă situația lor material-profesională. Își doresc să se reinventeze și să învețe lucruri noi sau să își aprofundeze cunoștințele și abilitățile și în domenii adiacente pregătirii lor profesionale de bază. In consecință, transformările care vin în viața lor în această perioadă îi imputernicesc, îi fac să fie mai încrezători în propriile puteri și în susținerea divină, dar mai ales le pot schimba cursul vieții.

Foto fr si main: Thanumporn Thongkongkaew /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri