28 Octombrie 2022 publicat în Horoscop 77 share-uri

Sensibil și atenți la nevoile partenerei, cu sex-appeal și umor fin, inteligenți și tandri, aceștia sunt considerați cei mai romantici bărbați ai zodiacului. Alături de ei poți avea o relație plină de aventuri frumoase, de surprize, de gesturi tandre, căci acești bărbați au și o imaginație debordantă când vine vorba de modul în care și-ar putea surprinde persoana iubită. Te invităm să descoperi care sunt cele 3 zodii de bărbați considerate a fi pline de romantism. 

Top 3 zodii de bărbați romantici ai zodiacului

Bărbatul Rac

Dacă reușește să treacă peste propriile convingeri fixe și învață să acorde libertate partenerului și să se bucure de diversitatea și diferențele dintre cei doi participanți la cuplu, atunci bărbatul Rac va reuși să dea frâu liber imaginației și să își descătușeze romantismul cu care este înzestrată această zodie.

Pentru bărbatul Rac, gesturile mărunte sunt cele care fac diferența. Astfel că îi place să facă complimente, să își surprindă iubita cu flori, să servească micul dejun la pat alături de partenera sa, oferindu-i acesteia toate motivele să se simtă frumoasă și valoroasă în ochii lui.

Bărbatul Rac poate iubi natura și poate găsi multe posibilități da petrece un timp frumos, unic și plin de aventură alături de iubita sa, călătorind des și descoperind noi locuri.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Racul este și o fire foarte familistă, altruistă și totodată fidelă, astfel că bărbatul Rac va încerca să facă tot posibilul ca relația sa să fie cât mai frumoasă atunci când consideră că a întâlnit adevărata iubire.

Foto: Nejron Photo/ shutterstock.com

Bărbatul Balanță

Șarmant și foarte inteligent, cu un umor fin și gata oricând să facă sacrificii pentru iubita sa, bărbatul Balanță se numără cu siguranță printre cei mai romantici bărbați ai zodiacului.

Stilul său blând și elegant de abordare va avea un puternic ecou și în relație, mai ales când vine vorba de gestionarea eficientă a certurilor. Balanța își dorește echilibru, pace și armonie, iar bărbatul Balanță va ști de fiecare dată cum să le obțină. Lângă el te vei simți în siguranță te vei simți respectată și admirată.

Bărbatului Balanță îi place luxul și iubește să ofere cadouri scumpe. Are întotdeauna grijă să se bucure de bunăstare financiară și iubește călătoriile.

Bărbatul Pești

Romantic, misterios, familist și totuși rebel, hotărât și totodată blând, bărbatul Pești îmbină o serie de caracteristici contradictorii, reușind să dețină un echilibru fascinant, așa cum ne și sugerează semnul acestei zodii reprezentat prin doi pești ce merg în direcții opuse.

Nativul Pești are o intuiție aparte și știe să se conecteze emoțional cu partenerul de viață. Are întotdeauna grijă de nevoile persoanei iubite, însă are și el, la rândul său, nevoie de libertate și de spațiu personal.

Odată ce consideră că și-a întâlnit iubirea vieții, bărbatul Pești este capabil să mute munții și să facă orice sacrificiu pentru a proteja cuplul și familia. Îi place să-și surprindă iubita cu mici surprize, cu gesturi tandre și iubește echilibrul și armonia în relație. Rareori un Pește te va face să te simți geloasă ori lăsată pe locul doi.

Sursa foto: George Rudy/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri