14 Octombrie 2022 publicat în Horoscop 657 share-uri

Horoscopul ce vizează a 2-a jumătate a toamnei 2022 aduce o serie de vești bune în special pentru zodiile cărora le plac schimbările și îmbrățișează aventura. Astrele vor susține curajul, inițiativa, puterea de acțiune, dar și capacitatea de depășire a propriilor limite. Iată care sunt cele mai norocoase zodii în iubire în a 2-a jumătate a toamnei 2022. 

Top 5 cele mai norocoase zodii în iubire în a 2-a jumătate a toamnei

Astrele favorizează interacțiunea și curajul în comunicare, capacitatea de exprimare sinceră, dar totodată diplomată a gândurilor și nevoilor. De asemenea, Universul susține ca nativii din zodiac să-și urmeze intuiția și să fie în primul rând sincer cu ei înșiși atunci când vine vorba de alegerile pe care le fac în relațiile lor.

Zodii norocoase în iubire: Pești

Dintre toate zodiile, Peștii vor avea parte de cele mai intense evenimente chiar în planul sentimental. Este posibil chiar că unii nativi Pești să se afle în pragul unei crize emoționale și relaționale.

În tot cazul, Peștii vor avea nevoie de schimbări în ceea ce privește cuplul, fiindca își doresc ca anumite nevoi ale lor, care au fost neglijate de foarte mult timp, să fie în sfârșit împlinite. Peștii sunt dispuși să ia decizii radicale pentru a-și atinge scopurile în relații, iar rezultatul poate fi ori unul, ori altul, adică fie își îmbunătățească relația de cuplu, fie se despart. Indiferent care va fi decizia lor, își vor asculta intuiția și vocea interioară și vor lua cea mai bună decizie pentru ei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Karmic: top 3 zodii menite să vindece Karma de familie în 2023 Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața Top 5 trenduri versatile din 2023 pentru ținutele tale

Nativii singuri sunt dornici de aventură, de a cunoaște oameni noi, iar capacitatea lor de comunicare este extraordinar de bună. Există șanse foarte mari ca aceștia să-și întâlnească sufletul pereche în a 2-a jumătate a toamnei sau pur și simplu să experimenteze dragostea așa cum nu au mai făcut-o până acum.

Putem spune, așadar, că această perioadă este deosebit de importantă și benefică pentru Pești în ceea ce privește planul sentimental.

Zodii norocoase în iubire: Taur

Taurii vor avea o perioadă interesantă în ceea ce privește dragostea în a 2-a jumătate a toamnei. Chiar dacă sunt destul de conservatori, aceștia apreciază schimbararile și sunt dispuși să experimenteze lucruri noi. În această perioadă, Taurii vor fi atrași de partenerii care le pot oferi o nouă perspectiva asupra vieții.

Top 5 cele mai apreciate cocktailuri cu lichior Cu gândul la vară. Ritualuri de frumusețe care te pregătesc din timp pentru sezonul estival. VOTAT MEREU ÎN TOP 3 DJ ÎN LUME, DIMITRI VEGAS VINE PE SCENA PRINCIPALĂ MASSIF 2023

Nativii implicați deja într-o relație de cuplu își vor dori să se bucure de noi experiențe alături de persoana iubită, astfel că vor încerca foarte multe lucruri noi, poate vor călători ori vor fi dispuși să ia o decizie importantă care va avea un impact major în ceea ce privește viața de cuplu.

Foto: Cherries/ shutterstock.com

Zodii norocoase în iubire: Gemeni

Gemenii vor avea o perioadă plina de aventuri în a doua jumatate a toamnei. Sunt extrem de adaptabili și înțelegători, așa că pot face față oricăror provocări în iubire.

Cu toate acestea, Gemenii vor fi în căutarea unor noi plăceri, prin urmare vor fi dispuși să încerce tot felul de lucruri noi alături de persoana iubită. Vor avea nevoie de o mare dinamică a vieții de cuplu, iar partenerii care nu vor ține ritmul pot să le aducă Gemenilor un sentiment de frustrare sau de dezamăgire. Prin urmare Gemenii pot afla în această perioadă dacă au lângă ei un partener care le rămâne aproape sau dacă e timpul să-i ofere o mână de ajutor acestuia ca amândoi să aibă mai mult timp pentru viața de cuplu.

Top 10 cei mai celebri trandafiri din lume Top 10 cei mai frumoși trandafiri franțuzești Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume

Nativii singuri sunt dornici de aventură și vor dori să guste din plăcerile vieții și să trăiască clipa. Prin urmare se pot aventura în relații mai mult sau mai puțin profunde, atâta vreme cât le aduce o împlinire de moment.

Zodii norocoase în iubire: Leu

Leii vor fi foarte pasionali în această perioadă și își vor surprinde partenerul de cuplu cu tot felul de surprize, de activități romantice, de călătorii sau pur și simplu cu gesturi și cuvinte tandre. Este o perioadă foarte frumoasă pentru cuplu, căci Leii se vor regăsi în viața lor sentimentală și vor ști să alunge rutina, astfel că multe relații care intraseră pe un platou se bucură acum de însuflețire și dinamism, de apropiere emoțională, dar și de multe experiențe plăcute în doi.

LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA Cea mai bună cafea boabe pentru espressorul automat ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

Nativii singuri vor avea șansa să se îndrăgostească nebunește și să dea startul unei relații care se anunță a fi de lungă durată și de care leii vor avea foarte multe lecții bune de învățat.

Zodii norocoase în iubire: Fecioară

Și nativii Fecioară se vor bucura de multe evenimente frumoase în planul amoros. Aceștia vor avea tendința să fie foarte atenți la limbajul nonverbal al partenerului de viață și la nevoile acestuia, pe care vor încerca să le împlinească, reușind astfel să rezolve o bună parte din problemele de cuplu și să adâncească atașamentul cu persoana iubită. Se vor regăsi în viața lor de cuplu, se vor simți bine în brațele persoanei dragi, își vor găsi alinarea și vindecarea în iubire.

Nativii singuri vor fi curtați și vor avea șansa să înceapă o relație foarte frumoasă și matură emoțional, care sa le umple golurile sufletești și care să le aducă fericire și împlinire în iubire.

Caius Covrig investește milioane de euro și petrece timpul pe Seven Mile Beach, una dintre cele mai scumpe plaje din lume  MORTEN, DJ-UL DANEZ CARE A CREAT STILUL MUZICAL FUTURE RAVE ÎMPREUNĂ CU DAVID GUETTA, VINE LA MASSIF 2023 Idei creative și super adorabile de cadouri de Paște pentru copii

Sursa foto articol: Tithi Luadthong/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri