5 Octombrie 2022 publicat în Horoscop 425 share-uri

Pe 9 octombrie (ora 23:55, ora României) ne vom bucura de splendida prezență a unei luni mari și pline. Din punct de vedere astrologic, ne referim la o Lună plină ce cade în semnul dintâi al Berbecului și care creează o conjunctură inedită cu Chiron, marele vindecător planetar.

Zodia Balanță

Îndrăznește și nu ezita să îți exprimi creativitatea nici o clipă! Luna plină în Berbec te face să strălucești la propriu și îți ascute imaginația, creativitatea și intuiția la un nivel fără precedent. Lasă-ți creativitatea să curgă liber și dă viață tuturor visurilor și proiectelor tale, dar nu uita de asemenea să îți exerciți această latură și în ceea ce privește conexiunea ta cu ceilalți. Pregătește-i o surpriză frumoasă partenerului de viață sau spune da unei călătorii inopinate alături de prieteni, în care vă celebrați unul pe celălalt, vă bucurați de prezența celorlalți și vă onorați totodată dorințele sufletului.

Zodia Scorpion

Reconectează-te la propria persoană, dragă Scorpion, și nu mai uita de nevoile tale în detrimentul nevoilor celorlalți. Această Lună plină în Berbec te face să fii mai atent față de propriul corp și suflet, să le acorzi mai multă atenție și să te ocupi de toate acele părți sau aspecte din tine pe care le-ai neglijat în ultima vreme. Oferă-ți mai mult timp pentru a fi tu cu tine în această perioada, pentru conversații profunde și hrănitoare, pentru introspecție și autovindecare. Oferă-ți cât mai multă iubire și compasiune și va fi cât se poate de bine pentru tine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Zodia Săgetător

Fericirea este de partea cealaltă a zonei de confort și tu știi cel mai bine acest lucru în această perioadă. Luna plină în Berbec aduce mult entuziasm, pasiune, creștere și culoare în viața ta, pot apărea unele evenimente neașteptate în peisaj, invitații de călătorii sau chiar propuneri noi de job (chiar și în străinătate). Este de aceea important să îți lași bucuria să fie mai mare decât confortul, să nu îți fie teamă să pășești într-o zonă necunoscută căci fericirea va bate frica. Participă activ în propria viață!

Zodia Capricorn

O perioadă intensă pentru zodia Capricorn, iar mesajul Lunii pline în Berbec pentru zodia Capricorn este acela de a o îmbrățișa și de a nu fugi de ea. Chiar dacă ești o zodie pragmatică, care iubește pacea și rutină, ritmul vieții se accelerează cumva pentru tine pe plan personal. Vorbim de fericire, vești bune și bucurie pe plan familial, poate chiar de o căsătorie, o lună de miere într-un loc frumos sau de mărirea familiei. De asemenea, unii nativi Capricorn investesc efort, timp și plăcere în a-și redecora locuințele în această perioadă sau în a-și găsi una în care se simt cu adevărat acasă.

Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

Zodia Vărsător

Fii blând cu tine, dragă Vărsător, și nu mai pune atât de multă presiune pe umerii tăi. Pentru tine, chiar dacă poate nu se vede în exterior, Luna plină în Berbec aduce o perioadă de mare trăire interioară, de frământări, de analiză, de întrebări și de încercări de a găsi niște răspunsuri care să îți aducă fericirea în viitor. Indiferent de decizia pe care ai lua-o pe plan personal sau în dragoste, amintește-ți că este decizia cea mai bună pe care o poți lua pentru tine la momentul actual și ai mai multă încredere în tine și în îndrumarea divină. Permite-ți să creezi un strop de magie în viața ta, planetele chiar se aliniază în mod divin pentru tine în perioada următoare. Meriți binele, meriți să fii iubit pentru ceea ce ești, nu uită de aceste lucruri!

Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Zodia Pești

Unele sfârșituri sunt de fapt noi începuturi. Pentru zodia Peșți, Luna plină în Berbec poate veni la pachete cu finalizarea anumitor etape sau proiecte din viața ta sau chiar cu unele sfârșituri, însă acestea nu sunt deloc un capăt de țară așa cum le puteți percepe pe moment. Din contră! Îmbrățișează-ti alegerile căci binecuvântările sunt în drum spre tine și în curând vei porni în noi și entuziaste aventuri ale vieții care îți aduc o mare mulțumire sufletească. Vei întâlni noi persoane care se află pe același nivel al conștiinței ca și ține, ceea ce îți va îmbogăți sufletul.

Foto fr si main:jakkapan /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri