5 Octombrie 2022 publicat în Horoscop 425 share-uri

Pe 9 octombrie (ora 23:55, ora României) ne vom bucura de splendida prezență a unei luni mari și pline. Din punct de vedere astrologic, ne referim la o Lună plină ce cade în semnul dintâi al Berbecului și care creează o conjunctură inedită cu Chiron, marele vindecător planetar.

De aceea, această Lună plină va crea anumite oportunități de expansiune, creștere și vindecare deși acest proces al vindecării vine mai degrabă dintr-un loc al acceptării și al predării de sine decât dintr-unul forțat, controlat sau autoimpus. Iată care este mesajul de suflet al Lunii pline din Berbec de pe 9 octombrie pentru zodia ta:

Zodia Berbec

Ține-ți inima deschisă în această perioadă și învață să asculți mai bine ceea ce au alții de spus, s-ar putea să ai parte de surpriza vieții tale. Un moment al adevărului sau al revelației divine poate fi mai mult decât posibil pentru tine zilele următoare așa că încearcă să ieși un pic din propria rutină și să faci mici schimbări sau lucruri care îți aduc bucurie adevărată. Universul ți-a pregătit ceva frumos și special, dar nu uită să rămâi autentic, să fii tu însuți.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Zodia Taur

Nu mai fi atât de aspru cu ține și iartă-te pentru greșelile trecute. Acolo unde ai puterea de a schimba lucrurile sau poți face ceva pentru a te elibera de trecut, este și momentul potrivit să implementezi. Urmează o perioadă de sinceritate, expansiune și creștere pentru tine, în care este în regulă să îți recunoșți propriile vulnerabilități sau greșeli pentru a face pace cu tine însuți în primul rând. Unii nativi Taur pot relua legătura cu o persoană dragă în acest răstimp.

Foto: Daniel Eskridge /Shutterstock

Zodia Gemeni

Provocare fără supărare! acesta este mesajul Lunii pline din Berbec pentru zodia Gemeni. Chiar dacă această perioadă nu este neapărat lipsită de provocări pentru această zodie, ai de însușit o lecție importantă: aceea a răbdării și a toleranței. În momentul în care găseșți forța de a rezolva micile conflicte sau neînțelegeri din viața ta într-un mod pașnic, bazat pe înțelegere și iubire, vei și constata că unele blocaje din viața ta se vor rezolva de la sine.

Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Vrei să petreci Paștele în Grecia? Iată cele mai bune oferte Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Zodia Rac

Prietenia, piatră rară! Trebuie să dăm Cezarului ce este al Cezarului și să recunoaștem că Racul este un prieten excelent în această perioadă și este imposibil ca cine să nu îl aibă la inimă să nu se bucure de sfaturile sale pertinente, înțelepte și inteligente, adevărate revelații. Pe de altă parte, Luna plină din Berbec îi va aduce o oportunitate neașteptată în carieră, este foarte probabil să primească o ofertă de job foarte tentantă, care să se plieze întocmai pe abilitățile sale profesionale.

Zodia Leu

Încearcă să nu te mai opui cursului firesc al vieții și al lucrurilor în această perioadă, dragă Leu. Cu cât opui mai puțină rezistență și accepți lucrurile așa cum sunt, lăsându-te purtat de val, cu atât mai mult lucrurile se vor îndrepta în direcția potrivită pentru tine chiar dacă pe moment nu pare așa. Ai încredere în univers că totul se va aranja pentru binele tău cel mai înalt și profită de acest val de energie mentală conferit de Luna Plină în Berbec pentru a înțelege mai bine ce se întâmplă cu adevărat în viața ta.

Celebrul tenorul italian, Alessandro Safina revine pe scena Salii Palatului din Bucuresti cu un concert memorabil! Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Zodia Fecioară

Ești una din zodiile favorizate de astre, iar energia Lunii pline în Berbec se revarsă din plin asupra ta. Valul cade pentru tine și cortina cu secrete se deschide, lăsând liber tuturor durerilor tale trecute, rănilor sau unor lucruri nespuse să fie eliberate pentru a fi vindecate. Universul te iubește și ți-a pus în cale o persoană minunată, un prieten, confident sau iubit/ă în care te poți încredere total și alături de care te simți tu, cu vulnerabilitățile, luminile și umbrele tale. Un sentiment profund eliberator și satisfăcător așa că lasă-l să treacă prin tine și să te vindece!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri