4 Octombrie 2022 publicat în Horoscop 1565 share-uri

Pe 9 octombrie 2022 ne vom bucura de toate beneficiile pe care Luna Plină în Berbec le va aduce fiecărei zodii în parte. Vorbim despre motivație, despre încredere și putere de acțiune, despre capacitatea noastră de a ne schimba propriul destin în bine. Vă invităm să aflați care sunt influențele pe care ni le aduce Luna Plină în Berbec din 9 octombrie 2022. 

Luna Plină în Berbec: pasiune, motivație, acțiune

Luna Plină în Berbec deblochează energia stagnantă și te eliberează de tot ceea ce te ținea în loc. Ai, așadar, acum puterea de a da viață gândurilor și planurilor tale, de a rezolva probleme vechi pe care le tot târai după tine perioadă după perioadă.

Aceste energii blocante se pot referi și la carieră sau alte domenii ale vieții. Berbecul înseamnă putere de a acționa și toată această energie o vom proiecta prin intermediul oportunităților oferite de Luna Plină are loc în această zodie.

Este timpul să avem curaj să ne manifestăm dorințele interioare, să ne acceptăm așa cum suntem, cu sinceritate, dar și cu o critică bună și blândă ce ne lasă să îmbunătățim acele zone din viața noastră unde ne simțim, poate, dezechilibrați ori vulnerabili.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Luna Plină în Fecioară din 7 Martie 2023: vibrație vindecătoare, eliberatoare și echilibrantă De ce Martie 2023 va fi o perioadă marcantă pentru fiecare zodie în parte - timpul metamorfozei

Este, totodată, un moment propice să ne facem planuri, să sădim semințele belșugului pentru viitorul apropiat. Pentru că astrele ne deschid portaluri ce ne pot transforma gândurile în realitate.

În mod inevitabil, vorbim așadar și despre schimbări și este bine să le realizăm în direcțiile în care simțim, încercând să ne îndreptăm către visurile și idealurile noastre. Pentru că intuiția noastră va funcționa la cote maxime, pentru fiecare dintre noi este recomandat să ne ascultăm vocea interioară.

Dacă nu vom da curs acestor energii de a acționa și mai ales de a avea aceste acțiuni și schimbări în direcția potrivită valorilor noastre, este posibil să ne confruntăm cu eșecuri, rupturi relaționale, sentimente de neînțelegere și dezamăgire.

Au tras lozul câștigător al norocului în Decembrie 2022: 3 zodii care sunt cu adevărat binecuvântate de univers în ultima lună a anului MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Horoscop: zodii binecuvântate în ianuarie 2023! Primesc protecție divină și noroc în toate

Spuneam mai sus că Luna Plină în Berbec înseamnă și motivație, astfel că ne vom simți entuziaști în a da frâu liber ideilor și dorințelor noastre și în a încerca să ne exprimăm emoțiile și să nu ne fie teamă să ne arătăm în fața celorlalți așa cum suntem. Aceste acțiuni ne vor da putere și ne vor ajuta, totodată, să păstrăm în jurul nostru doar acele persoane cu care rezonăm cu adevărat.

Berbecul ne ajută să fim asertivi și să ne punem pe noi înșine pe primul loc, ceea ce poate avea de multe ori efecte deosebit de benefice, pentru că în sfârșit vom avea acel timp al nostru care ne ajută să ne alungăm frustrările și să ne relaxăm cu adevărat, să ne regăsim în haosul cotidian și să ne reancorăm la viața noastră și la realitate.

Au tras lozul norocos: zodii care vor câștiga bani în a doua jumătate a lui Februarie și început de Martie 2023 Acestea sunt cele 3 zodii care vor intra pe poarta norocului în Martie 2023: Vor avea parte de mai multe oportunități financiare, abundență și vor atrage banii ca un magnet Jupiter în conjuncție cu Chiron –  o conjuncție rară care are loc o dată la 14-19 ani! Ceea ce putem fi, vom deveni! Răni care se închid (și se VINDECĂ)

Berbecul ne aduce și energii impulsive. Suntem sfătuiți să ne ascultăm inima, dar nu ar trebui să reacționăm exagerat, pentru că am putea face greșeli pe care să le regretăm ulterior. Intuiția ne va șopti ce să facem, încotro să mergem, iar cu cât o persoană se cunoaște mai bine pe sine, cu atât va face alegerile cele mai bune în această perioadă.

Foto: Susanitah/ shutterstock.com

Luna Plină în Berbec: la ce trebuie să fim atenți în această perioadă

  • Avem încredere în noi și ne vom pune pe primul loc în relațiile pe care le avem, dar riscăm să devenim egoiști și egocentrici. Așadar va trebui să folosim echilibrat această energie benefică a lunii pentru a nu cădea în extrema negativă.
  • Sub influența pe care Luna Plină o exercită asupra noastră vom avea un puternic spirit competitiv și o intensă dorință de a ne atinge țelurile și de a avea succes în ceea ce ne-am propus. La polul opus, am putea face lucruri nedrepte sau i-am putea răni pe ceilalți pentru a atinge noi scopurile.
  • Trebuie să fim atenți la energia impulsivă pe care o vom resimți și să avem grijă să o transformăm în acțiuni pozitive și nu în experiențe regretabile.

Sursa foto articol: umnola/ shutterstock.com

Horoscop: Zodiile care (re)găsesc iubirea în Februarie 2023 Horoscop de Ziua Îndrăgostiților 2023: ce planuri are Cupidon de 14 februarie pentru fiecare zodie în parte 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri