Horoscop Octombrie 2022: Acestea sunt zodiile norocoase și cu adevărat binecuvântate în luna Octombrie. Își găsesc dragostea și liniștea și au parte de prosperitate!

29 Septembrie 2022 publicat în Horoscop 73 share-uri

Iată care sunt cele 5 zodii favorizate cel mai mult de astre în luna octombrie 2022 și care vor avea parte de niște tranzite astrale deosebite care le permit să își îmbunătățească viața simțitor în perioada următoare, găsindu-și împlinirea, fericirea și echilibrul pe mai multe planuri!

Zodia Berbec

Pentru zodia Berbec, octombrie 2022 reprezintă o lună bună, favorabilă lor, ideală pentru a produce niște schimbări în viețile acestora și a-și conduce viața într-o direcție benefică. Acești nativi își restructurează viața acolo unde este posibil, își fac planuri de bătaie și își compun anumite strategii bine gândite înainte de a implementa efectiv un plan de acțiune viabil. În prim plan se află și discuțiile în comun sau negocierile așa că unele dintre contractele de afaceri care pot fi semnate în această perioadă de Berbec au mulți sorți de izbândă. De asemenea, nativii care se află în căutarea unui loc de muncă vor avea șanse mari să își găsească jobul visurilor lor în a doua parte a lunii, iar alți nativi Berbec primesc burse, măriri de salariu sau niște câștiguri suplimentare semnificative din niște direcții sau proiecte de la care nu mai aveau nicio așteptare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Angajamentul și dedicarea sunt și cuvintele cheie care definesc viața sentimentală a nativilor Berbec în luna octombrie 2022. Nativii single pot cunoaște o persoană dragă lor luna aceasta, iar relația acestora să avanseze mai repede decât s-ar fi așteptat vreodată și să se trezească că fac planuri pentru a se muta alături de persoana respectivă, planuri de logodnă sau chiar de nuntă.

Zodia Vărsător

Foto: Vyacheslav Ilchuk /Shutterstock

Vărsătorii au parte de un octombrie aglomerat și plin cu de toate și totuși, în ciuda unui mic haos care se întrevede în destinul lor, putem spune că au parte de o lună norocoasă și binecuvântată. Pe plan profesional, ideile lor devin vizibile, recunoscute și admirate, iar deseori chiar premiate și recompensate financiar mai ales dacă lucrează într-un domeniu în care își exercită originalitatea și ingeniozitatea, punctele lor forte. Pe de altă parte, Saturn încă joacă un rol important în viața acestor nativi și în luna octombrie 2022, ceea ce înseamnă că nu vor fi scutiți de responsabilități și de tot ce înseamnă asumarea acestora, însă universul le va îndulci cumva pregătindu-le unele surprize frumoase.

Prin urmare, în viața sentimentală a multor Vărsători, Marte aprinde un pic scântei și promite pasiune, momente magice și conexiuni intense. Sunt unii Vărsători care încep să își vadă partenerul de viață într-o lumină nouă și își revarsă întreaga afecțiune și iubire asupra lor și Vărsători care pot cunoaște o persoană interesantă în perioada următoare, față de care vor simți o conexiune instantă. Fiindcă unele dintre planete sunt încă retrograde în perioada următoare, aveți grijă să nu dați drumul ușii trecutului și să nu-l lăsați să năvălească peste voi. Sunt Vărsători care se pot simți bântuiți de o iubire din trecut și astfel să fie reticenți în fața unei noi oportunități de iubire. Fiți deschiși și sinceri față de voi înșivă și îmbrățișați ceea ce simțiți pe moment, însă permiteți-vă să vă vindecați în totalitate.

Foto fr si main: PeachShutterStock /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri