Horoscop Octombrie 2022: Acestea sunt zodiile norocoase și cu adevărat binecuvântate în luna Octombrie. Își găsesc dragostea și liniștea și au parte de prosperitate!

29 Septembrie 2022 publicat în Horoscop 73 share-uri

Iată care sunt cele 5 zodii favorizate cel mai mult de astre în luna octombrie 2022 și care vor avea parte de niște tranzite astrale deosebite care le permit să își îmbunătățească viața simțitor în perioada următoare, găsindu-și împlinirea, fericirea și echilibrul pe mai multe planuri!

Zodia Gemeni

Zodia Gemeni are parte de niște tranzite interesante în luna lui octombrie 2022 datorită prezenței Soarelui și lui Venus în anumite sectoare ale acestei zodii, ceea ce se traduce prin multă socializare, voie bună, distracție și amuzament în prima parte a lunii. Sunt iluminate cel mai bine sectoarele prieteniilor și ale conexiunilor interumane și este foarte posibil ca această zodie să beneficieze și de o popularitate sporită în rândul comunității în care activează și să își asume un rol de leader sau de călăuzitor. În acest caz, se vor simți împuterniciți, siguri pe ei și vor lua cele mai bune decizii gândindu-se la binele general al tuturor.

Ba chiar o idilă romantică este posibilă pentru nativii single până pe 23 octombrie așa că este bine să îți lansezi dorințele de iubire ale inimii în univers și să le lași să devină realitate. Schimburile de cuvinte care au loc între zodia Gemeni și partenerul său romantic sunt tandre, jucăușe și dulci, dar au un impact puternic și rezonează pentru mult timp în inima celuilalt. Pe de altă parte, Mercur conferă zodiei Gemeni multă creativitate care se concretizează în proiecte sau idei noi care se pot monetiza în perioada următoare. Sunt nativi care vor avea de efectuat călătorii mai îndelungate, în cazul unora dintre aceștia fiind planificate și mult așteptate deoarece au de gând să se stabilească pentru o perioadă într-un alt oraș sau într-o altă țară.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul

Zodia Balanță

Nativii Balanță au parte de o frumoasă și excelentă lună octombrie în care se relaxează profund și se detașează de grijile și problemele lor, concentrându-se mai mult asupra sinelui. Se simt bine în propria piele, arată bine și acest lucru este vizibil prin toți porii lor căci au un magnetism debordant și sunt extrem de atrăgători în ochii celorlalți. Strălucesc oriunde s-ar duce nu doar prin energia lor aparte și serenitatea lor, dar și prin agerimea minții și a ideilor proprii. Luna aceasta vin către ei mai multe propuneri de colaborări și afaceri și este foarte probabil să fie ușor indeciși în privința celor pe care să le onoreze. Cu un pic de răbdare și perspicacitate însă, vor lua cele mai bune hotărâri pentru ei.

Foto: Miha Creative /Shutterstock
Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Minunatul HOROSCOP ZEN al primăverii: Pentru fiecare zodie în parte

De asemenea, luna octombrie reprezintă o perioadă dinamică și propice unor noi acțiuni pentru zodia Balanță așa că nu ezitați să faceți pași considerabili înspre țelurile sau obiectivele voastre profesionale sau personale, punându-vă amprenta voastră creativă și pasională în tot ceea ce faceți. Pe plan emoțional, nativii Balanță se simt mai apropiați ca niciodată de partenerul de viață, își fac noi planuri de viitor și se bucură reciproc de prezența celuilalt și de abundență. Este foarte posibil ca cei single să intre într-o relație pe termen lung cunoscându-și sufletul pereche și un sentiment profund de împlinire și binecuvântare. Se simt norocoși și iubiți de Dumnezeu.

Zodia Taur

Nativii Taur au lucrat mult și frumos cu ei în ultima vreme așa că luna octombrie 2022 îi prinde într-o stare bună din mai toate punctele de vedere, reușind să se echilibreze pe mai multe planuri, profesional, financiar, dar și emoțional. O energie nouă, proaspătă și reconfortantă infuzează zilele lunii octombrie pentru zodia Taur, iar pe plan profesional munca intensă și asumarea unor responsabilități le va aduce nativilor Taur și o satisfacție pecuniară și interioară, iar în unele cazuri chiar un succes extins sau faimă.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Acești nativi își regăsesc vitalitatea și dorința de viață în octombrie 2022, dar și curajul de a face pași decisivi înspre persoana iubită și înspre crearea unei vieți alături de aceasta. În cazul altora, este posibil ca o întâlnire de destin sau o interacțiune (aparent) pur întâmplătoare cu o fostă iubire să le aprindă din nou inima și să simtă o puternică dorința de reconectare cu aceasta. Sunt situații predestinate și karmice cărora nativii Taur vor învăța să le facă față în perioada următoare, să își asume sentimentele și să deslușească sensul acestor întâlniri și jocuri ale destinului. Când iubești pe cineva, nu îl lăsa să plece, mai ales când ti se oferă în mod divin o a doua șansă! acesta pare a fi mesajul universului pentru Taur în perioada următoare.

Citiți continuarea pe pagina următoare >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri