6 Septembrie 2022 publicat în Horoscop 1091 share-uri

Horoscopul dragostei în anul 2023 pentru zodia Fecioară aduce note interesante și cu totul noi pentru relațiile acestor nativi. Nativii Fecioară vor avea nevoie de limite, de ordine și de asumare a responsabilităților, dar și de empatie și reechilibrare spirituală pentru a face față tuturor provocărilor pe care anul 2023 le aduce în planul relațional. Vă invităm să citiți horoscopul complet al anului 2023 pentru nativii Fecioară privind relațiile, parteneriatele, familia și cuplul. 

Horoscopul dragostei 2023 zodia Fecioară: previziuni astrologice generale

Primul trimestru al lui 2023 le va aduce Fecioarelor nevoia de restabilire a unor limite în relațiile pe care le au cu ceilalți, dar și nevoia de a restructura aceste legături, atât din punct de vedere al modului în care ceilalți le răspund Fecioarelor, cât și al felului în care nativii înșiși se raportează la aceste relații.

Am putea spune că este vorba despre o curățenie voalată în ceea ce privește relațiile acestor nativi, dar poate fi mai mult de atât. Putem vorbi despre o remodelare a acestor legături.

Mergi aici la toate zodiile >> Horoscopul Dragostei 2023

Fecioarele vor fi văzute ca persoane care s-au schimbat, au devenit mult mai responsabile și mature în comportamentul și alegerile lor, iar ceilalți vor fi luați prin surprindere de această nouă imagine a Fecioarelor. Nu că nu ar fi de așteptat ca acești nativi să fie meticuloși, ordonați, responsabili, dar de data aceasta sunt și impunători, dând dovadă de un caracter puternic care nu mai lasă loc de compromisuri.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Așadar va fi necesar ca cei din jurul acestor nativi să se schimbe la rândul lor pentru a putea păstra relațiile cu aceștia.

Următorul trimestru al lui 2023 le aduce Fecioarelor dinamism și energie erotică. Fecioarele vor avea multe planuri în special privind cuplul și familia și chiar vor începe să le realizeze. Vor fi neobosiți, empatici și foarte atenți la nevoile celorlalți, dar totodată vor da dovadă de buni strategi când vine vorba de planificarea rezolvării problemelor. Vor reuși să dobândească o viziune de ansamblu asupra viitorului apropiat din familie și din relația de cuplu și vor avea foarte multe de făcut pentru a influența în mod pozitiv acest viitor. Vor fi plini de viață, romantici, activi și implicați, astfel că încă din toamna lui 2023 vor culege roadele acțiunilor din această perioadă.

Finalul de an îi va regăsi pe nativii Fecioară într-o postură de interiorizare în care își vor analiza emoțiile, reacțiile, comportamentele, dar și nevoile și aspirațiile. Fecioarele nu vor avea o atitudine critică față de propria persoană, ci din contră, vor avea o raportare proactivă, benefică, prin care își vor identifica vulnerabilitățile și rănile interioare și vor găsi soluții pentru a le vindeca și a se reechilibra emoțional și spiritual.

Foto: Ironika/ shutterstock.com

Horoscopul dragostei 2023 zodia Fecioară: Viața de cuplu

În ceea ce privește cuplul, în primul trimestru al lui 2023 nativi Fecioară vor părea persoane hotărâte, dar totodată sensibile, partenerul de viață descoperind că există foarte multe lucruri care îi pot deranja pe acești nativi. De fapt, Fecioarele încep să scoată la iveală tot ceea ce nu le convine în prezent, respingând acele comportamente repetitive din cuplu pe care nu mai vor să le tolereze în continuare.

Vor impune anumite limite în cuplu și o vor face prin propriul lor comportament și nu prin cuvinte. Astfel că partenerul de viață se va găsi nevoit să-și schimbe modul în care abordează subiectele delicate în discuții, poate chiar să-și schimbe stilul de viață astfel încât să reușească să facă slalom printre nevoile actuale ale nativilor Fecioară. Aceste situații pot crea tensiuni și totodată pot naște frustrări pentru persoana iubită. Cu toate acestea, Fecioarele vor ști să își arate susținerea pentru partener și să consolideze pilonii de siguranță emoțională în cuplu.

Începând cu 2-lea trimestru al lui 2023 Fecioarele vor dori să rezolve anumite probleme din cuplu, însă cel mai mult se vor concentra pe modul în care pot consolida relația lor de iubire, pe felul în care o pot crește, o pot îmbunătăți, o pot face armonioasă și plină de fericire.

Vor pune la cale multe activități în acest sens, vor petrece un timp mai lung alături de partenerul de viață și vor avea grijă să pună la punct toate acele elemente din relație care aduceau haos și instabilitate. Fecioarele vor fi foarte practice, astfel încât încă din toamna lui 2023 vor putea bifa succese și rezultate benefice pentru relația lor de cuplu.

Unii nativi pot ajunge la concluzia că este timpul să pună capăt relației în care se află, lăsând loc pentru noi începuturi. Este o perioadă oportună pentru a întâlni oameni noi și pentru a se îndrăgosti de o persoană abia cunoscută, care să le satisfacă nevoile intelectuale, dar și romantice totodată ale nativilor Fecioară.

Spre finalul anului, Fecioarele vor fi mult mai atente asupra propriilor emoții și propriilor comportamente. Vor analiza modul în care reacționează la situațiile de stres ori conflictuale din cuplu, vor încerca să se plângă mai puțin și să fie mult mai eficiente, vor căuta cauzele emoționale și spirituale ale problemelor pe care le au. Se vor ocupa de rănile lor interioare și își vor da timp pentru autovindecare. Citește continuarea în pagina 2 >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri