30 August 2022 publicat în Horoscop 446 share-uri

Horoscopul dragostei 2023 pentru nativii Rac a aduce poate cele mai multe vești bune, am putea spune chiar cele mai dorite vești pe care acești nativi le așteaptă de ceva timp. Întregul an este propice relațiilor, iar Rac ii vor trăi dragostea ca într-un roman demn de o premiere. Iubirea este cea care îi vindecă și le deschide noi drumuri către viitor, le oferă speranță și șanse spre mai bine. Viața de familie se va bucura, de asemenea, de îmbunătăți și evenimente frumoase. Vă invităm să citiți horoscopul complet al dragostei și relațiilor pentru zodia Rac în anul 2023. 

Horoscopul dragostei 2023 zodia Rac: previziuni astrologice generale

În prima jumătate a anului, Racii vor fi preocupați în special de problemele financiare și de cele legate de carieră. Își doresc să avanseze în post, poate să găsească un loc de muncă mai promițător atât din punct de vedere financiar, cât și din punct de vedere al plăcerilor și valorilor de viață ale acestor nativi.

Unii Raci își pot face planuri cu privire la cursuri de specializare sau își pot schimba radical domeniul în care activează.

Așadar, am putea spune că planul relațional pare să fie pe locul 2. Realitatea este însă alta. Chiar dacă finanțele și cariera reprezintă focusul conștient al acestor nativi, totuși Racii vor avea nevoie de foarte multă susținere din partea partenerului de viață și a familiei în această perioadă. Așadar cuplul și familia ocupă tot loc de bază pentru nativii Rac.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Mergi aici la toate zodiile >> Horoscopul Dragostei 2023

Mai mult decât atât, pentru a-și croi drum în carieră și în afaceri, nativii Rac au nevoie de relații noi, de parteneriate, de conexiuni care să-i ajute să facă saltul pe care și-l doresc. Prin urmare vor căuta să interacționeze cu foarte multe persoane și își vor face noi prieteni.

Este lesne de înțeles că cercul de prieteni și parteneri în carieră se va bucura de modificări uriașe.

Este posibil ca Racii să neglijeze relațiile mai vechi în favoarea celor noi, iar din această cauză pot primi reproșuri, iar anumite legături se pot deteriora. Sfatul astrologului este ca nativii Rac să abordeze cu diplomație și tact conexiunile pe care le au deja și rezolvarea problemelor ce se ivesc în acest cerc relațional în care nativii Rac intră în 2023.

Foto: Mukanoff/ shutterstock.com

Horoscopul dragostei 2023 zodia Rac: Viața de cuplu

Anul 2023 este ca o carte cu două fețe pentru Raci, iar aceste două reprezentări nu sunt opuse, ci din contră, se susțin reciproc.

Așadar o față a cărții în ceea ce privește relația de cuplu o reprezintă capacitatea de rezolvare a problemelor mai vechi. Racii vor reuși să găsească acum soluții pentru a vindeca rani relaționale, pentru un mai bun management emoțional în cuplu, dar cel mai valoros aspect este acela că vor ști să comunice. Știm deja că un pilon foarte important al relațiilor longevive este reprezentat de comunicare. Nativii Rac vor ști să se exprime, să câștige încrederea și susținerea partenerului de cuplu, să-și expună nevoile, să îl asculte pe cel drag, iar toate acestea se vor desfășura într-o atmosferă blândă, armonioasă, plină de iubire și compasiune.

Cealaltă față a cărții este reprezentată de norocul în iubire adus de astre. Astfel că nativii Rac vor face un salt important în ceea ce privește relația de cuplu. Unii nativi se pot muta împreună cu persoana iubită, alții pot face pregătirile pentru căsătorie ori poate plănuiesc să devină părinți. Vestea și mai bună este că lucrurile nu se vor opri la nivel de plan, deci astrele îi ajută pe nativii Rac să-și împlinească dorințele în iubire, cuplu și familie.

Alți nativi poate că se bucură în sfârșit de timpul pe care vor să îl petreacă alături de persoana iubită. Poate se aflau într-o relație la distanță și acum în sfârșit se revăd, se regăsesc și urmează să conviețuiască împreună.

Pentru nativii singuri cele două fețe ale cărții dragostei în 2023 s-ar traduce astfel: prima față este reprezentată de lucrul cu sine, astfel încât Racii vor reuși să-și rezolve multe probleme interioare care îi împiedica să construiască o relație de cuplu longevivă. A doua față este reprezentată de șansa în dragoste pe care astrele le-o oferă Racilor în 2023. Aceștia își pot întâlni marea iubire, sufletul pereche, bucurându se de o relație de cuplu în care se vor implica pe parcursul acestui an și care le va aduce multe împliniri. Citește continuarea în pagina 2 >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri