26 August 2022 publicat în Horoscop 467 share-uri

Horoscopul lunii septembrie 2022 ne întâmpină cu energii pozitive, cu prosperitate și simți practic, cu dorință de iubire și de afirmare, dar totodată ne îndeamnă spre regăsire, reechilibrare și vindecare spirituală. Această lună pare a fi benefică pe toate planurile pentru majoritatea nativilor din zodiac. Vă invităm să descoperiți previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte. 

Horoscop septembrie 2022: zodia Berbec

În septembrie 2022 Berbecii dau dovadă de un ascuțit simț practic, astfel că se pregătesc intens pentru noul sezon ce vine. Plănuiesc în detaliu ceea ce vor să obțină de la această perioadă și nu vor sta prea mult pe gânduri până se vor apuca de treabă. Este o perioadă benefică rezolvării multor probleme și totodată este esențială din punct de vedere strategic, căci Berbecii vor ști spre ce să se îndrepte și ce rezultate să aștepte de la ei în această toamnă.

Îi vom descoperi pe Berbeci ca fiind dinamici și dând dovadă de mare puterea de muncă, ca fiind perseverenți și hotărâți, cu o listă lungă de lucruri pe care trebuie să le realizeze, dar nu vor tolera nicio amânare. La finalul acestei luni vor culege roadele reprezentate prin succesul și realizările lor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

În dragoste, Berbecii își doresc să petreacă un timp valoros alături de persoana iubită și de familie în general, astfel că vor reuși să aloce timp pentru a se bucura de prezența celor dragi. Cei singuri vor căuta dragostea, se vor aventura în distracții, dar vor avea grijă să nu lase să le scape o persoană pe care au găsit-o interesantă. Sunt șanse mari să se îndrăgostească și să înceapă o relație frumoasă, pe termen lung.

Horoscop septembrie 2022: zodia Taur

Întregul an 2022 a fost pentru nativul Taur unul al transformării, transformare ce am putea spune că a început chiar mai devreme cu câțiva ani. În septembrie 2022 se vor face simțite intens influențele astrale privind anumite direcții pe care Taurii trebuie să se hotărască să le ia în viață. Fie este vorba despre relațiile pe care le au cu prietenii sau parteneriatele de afaceri, constatând că este timpul să facă schimbări și să lărgească aceste cercuri relaționale, fie este posibil să se despartă de acești oameni și să ia de la capăt această construcție pe care o vor dori cu un cu totul alt design. E posibil să se mute într-o altă localitate sau chiar într-o altă țara.

În general relațiile de orice tip ale Taurilor prind o efervescență aparte în această lună și pot suferi tulburări sau pot fi îmbunătățite. De la caz la caz, conform hărții astrologice personale ale fiecărui nativ Taur.

În dragoste pot suferi unele dezamăgiri, însă sfatul astrologului este să își păstreze calmul și diplomația în discuțiile contradictorii și să nu încerce cu orice preț să demonstreze că au dreptate. Este timpul să se focuseze asupra scopurilor pe care le au în discuții și să lase de la ei acolo unde simt că lucrurile pot escalada spre ceartă.

Horoscop septembrie 2022: zodia Gemeni

Luna septembrie 2022 este pentru nativii Gemeni ca o pauză bine meritată. Este timpul ca aceștia să decelereze ritmul alert în care alergau până acum și să se gândească mai atent și mai profund la ceea ce îi face cu adevărat fericiți în viață. Este timpul să ia propriile decizii și să nu se mai lase influențați de ceilalți.

Pot căuta diverse activități care să îi relaxeze și să îi îndepărteze de stresul cotidian.

Dragostea o vor trăi la superlativ, astfel ca în cuplu vor încerca să restabilească armonia și să construiască momente frumoase alături de persoana iubită. Vor încerca să-și surprindă partenerul de viață cu gesturi tandre, cu ieșiri romantice și mici escapade pe care le vor transforma în miniconcedii de neuitat.

Foto: Ironika/ shutterstock.com

Horoscop septembrie 2022: zodia Rac

Luna septembrie 2022 este despre creativitate și prosperitate. Nativii Rac primesc energii astrale pozitive, reușesc să comunice extraordinar de bine cu cei din jur, își ating scopurile și câștigă discuțiile în contradictoriu, dar mai ales știu să negocieze pentru a ajunge la țelul dorit.

O luna plină de succes și de realizări pentru nativii Rac, dar totodată aceștia vor simții nevoia să facă unele schimbări în ceea ce privește viața personală. Poate doresc să se înscrie la anumite cursuri de specializare, poate vor să se mute sau să facă renovări în locuință. În tot cazul vor simți că este timpul să facă îmbunătățiri în anumite aspecte ale vieții lor.

În dragoste, Racii pot fi un pic prea tipicari, poate mai arțăgoși decât de obicei și pot fi considerați de către persoana iubită ca fiind mai cicălitori. Este important ca Racii să găsească o posibilitate de a comunica cu blândețe și cu toleranță față de nevoile celuilalt, astfel încât discuțiile lor să fie constructive și nu să se transforme în ceartă.

Horoscop septembrie 2022: zodia Leu

Leii par un pic mai grăbiți decât de obicei în septembrie 2022, dorindu-și ca succesul să vină mai repede decât este posibil. Pot deveni nerăbdători și agitați, poate chiar impulsivi atunci când lucrurile nu merg așa cum și-ar dori.

Sfatul Universului spune ca Leii să încerce să transforme provocările în oportunități, să respecte ritmul valului pe care merg și chiar să se folosească de acesta, și nu să se opună fluxului energetic al Universului. Chiar și blocajele pot deveni ocazii de transformare în succes dacă Leii își redobândesc răbdarea și capacitatea de a privii strategic asupra evoluției lucrurilor.

În dragoste Leii simt nevoia de aventură, de distracție și de ieșire din rutină, așadar este posibil să organizeze activități diverse alături de persoana iubită care să îi ajute să iasă din cotidian.

Leii singuri au șanse să se îndrăgostească în această lună, dar este recomandat să fie atenți la ceea ce simt cu adevărat, astfel încât să nu confunde atracția ori prietenia cu iubirea.

Horoscop septembrie 2022: zodia Fecioară

Pentru Fecioară se anunță drumuri noi în fața lor și alte uși deschise. Poate că este timpul să încheie o anumită etapă din viața lor și să lase loc unui nou început. Sau poate că nu au nimic de încheiat ci pur și simplu au doar de dat startul către realizarea unor noi proiecte, către împlinirea unor visuri mai vechi.

În dragoste, Fecioarele vor încerca să rezolve probleme mai vechi și să restabilească armonia și romantismul. Sunt dispuse să facă compromisuri în numele iubirii și vor fi foarte atente la nevoile partenerului de viață.

Nativii singuri nu se vor grăbi să se aventureze într-o relație, dar este posibil să observe pe cineva care să le sucească mințile și să le trezească fluturi în stomac. Se pot îndrăgosti în septembrie 2022, însă în cazul Fecioarelor dragostea trece și prin creier, așadar au nevoie să se convingă de faptul că dincolo de atracție există și motive reale ca acea relație să se înfăptuiască. Citește continuarea în pagina 2 >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri