26 August 2022 publicat în Horoscop 467 share-uri

Horoscopul lunii septembrie 2022 ne întâmpină cu energii pozitive, cu prosperitate și simți practic, cu dorință de iubire și de afirmare, dar totodată ne îndeamnă spre regăsire, reechilibrare și vindecare spirituală. Această lună pare a fi benefică pe toate planurile pentru majoritatea nativilor din zodiac. Vă invităm să descoperiți previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte. 

Horoscop septembrie 2022: zodia Balanță

În septembrie 2022 Balanțele se vor focusa în special pe viața de familie, relaxare și împlinire emoțională ori spirituală. Așadar vor căuta să aibă multe activități alături de toți cei dragi, de copii și de persoana iubită. Vor ști să se distreze și să aducă voia bună în familie și se vor relaxa cât să le ajungă pentru întreg anul de muncă pe care l-au avut până acum.

Dragostea o vor trăi la superlativ, iar romantismul Balanțelor va ieși la iveală. Vor fi atente la nevoile partenerului de viață și vor încerca să vindece fisurile pe care cuplul le-a suferit în ultima perioadă de timp. Au grijă să se simtă acasă, să reamenajeze căminul într-o manieră cât mai confortabilă și relaxantă, în care atât Balanțele, cât și cei dragi să se regăsească și să se întâlnească cu drag la final de zi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Balanțele vor cunoaște mulți oameni în această lună, așadar sunt șanse ca celibatarii să se îndrăgostească, întâlnind pe cineva care să le stârnească interesul și să le trezească emoțiile iubirii.

Horoscop septembrie 2022: zodia Scorpion

Luna septembrie 2022 reprezintă o perioadă de tranziție și de transformare pentru nativii Scorpion. Este o perioadă propice ca acești nativi să privească în interiorul lor, să își identifice temerile, nevoile, dar și aspirațiile și acele lucruri ori situații care îi determină să se simtă fericiți.

Este timpul să lucreze la bunăstarea proprie, la fericirea interioară și la echilibrul emoțional. Se pot confrunta cu gânduri contradictorii sau cu stări de dispoziție care să se schimbe brusc. Astrologul le recomandă să aibă răbdare cu ei înșiși, să-și trateze indispozițiile ori frustrările cu blândețe și iubire de sine.

După cum este lesne de înțeles, dragostea în această lună vizează în special propria persoană. Există și șanse să se îndrăgostească, astfel că cei singuri pot primii oportunitatea de a începe o relație, însă aceasta se va întâmpla doar dacă Scorpionii și-au regăsit acel echilibru de care au nevoie.

Horoscop septembrie 2022: zodia Săgetător

Toamna debutează cu multe nevoi pentru nativii Săgetători și vorbim atât despre dorințe neîmplinite, cât și noi scopuri pe care Săgetătorii și l-a propus de curând.

O perioadă în care îi vom regăsi pe Săgetători ca fiind foarte agitați, impulsivi și cumva egocentriști până la egoism. Se întâmpla ca Săgetătorii să-și dorească să se pună pe ei înșiși pe primul loc în această perioadă, considerând că s-au neglijat o vreme și că această neglijență a dus la dobândirea unor frustrări sau chiar dureri sufletești pentru acești nativi.

E timpul să ia măsuri să se vindece, să evolueze în planul carierei sau să dezvolte acele zone din viață pe care consideră că le-au lăsat în urmă. Este o perioadă excelentă de dezvoltare personală, iar astrologul îi sfătuiește pe Săgetători să facă ceea ce simt, dar să aleagă un plan de bătaie pe care să-l fi gândit foarte bine. Altfel îi pot răni pe cei din jur și pot genera conflicte.

Foto: Ironika/ shutterstock.com

Horoscop septembrie 2022: zodia Capricorn

Voit sau nu, Capricornii se vor trezi la o linie de start. În fața lor este un nou început, însă Capricornii nu știu dacă pe această pistă necunoscută trebuie să alerge ori să meargă cu prudență. În fața lor se află necunoscutul și imprevizibilul, iar Capricornii trebuie să fie pregătiți pentru orice.

Sfatul Universului este ca acești nativi să își asculte intuiția și să scoată din sacul emoțiilor curajul pentru care sunt cunoscuți, caci vor avea nevoie să acționează și să nu rateze oportunitățile pe care viața le aduce în cale.

Septembrie 2022 va fi o lună cu adevărat provocatoare pentru Capricorni, însă frumoasă și plină de evenimente notabile.

Horoscop septembrie 2022: zodia Vărsător

Vărsătorii se vor simți nerăbdători să rezolve tot ceea ce au lăsat în urmă, astfel că îi vom găsi ca fiind grăbiți, dar totodată foarte organizați și responsabili. Îi vom simți ca un titirez în jurul nostru care, deși este prezent, abia de-l întâlnim.

Așadar îi așteaptă pe Vărsători o perioadă în care vor dori să obțină foarte multe rezultate într-un timp foarte scurt. Dacă vor reuși să-și păstreze ritmul și mai ales organizarea, luna septembrie va fi una de un adevărat succes pentru acești nativi.

În dragoste lucrurile par să devină tot mai bune pe zi ce trece. Sunt lapte și miere acești nativi și reușesc în această tornadă de evenimente să găsească timp pentru cei dragi, să-și păstreze romantismul și să aducă armonia în cuplu.

Nativii singuri nu prea au timp de o relație în această perioadă, dar cu siguranță vor stârni interesul celor din jur. Așadar nu este exclus să se trezească curtați, iar ei nici măcar să fi observat ce se întâmplă în jurul lor.

Horoscop septembrie 2022: zodia Pești

Nativii Pești s-au hotărât să nu mai alerge în mai multe direcții în această lună, ci să se focuseze, rând pe rând,pe câte una din multele activități pe care le au de dus la bun sfârșit. Este o schimbare de strategie în ceea ce privește ritmul de viață personal, dar care pare să aibă succesul pe care peștii și l-au dorit.

În dragoste, nativii Pești vor fi suport pentru persoana iubită care va avea multă nevoie de ajutorul lor în această perioadă. Se vor bucura de armonie în relație și totodată de o aprofundare a legăturii pe care o au cu persoana iubită.

Nativii singuri par mai mult preocupați de carieră și de muncă decât de relațiile lor intime. Astrologul le recomandă să țină totuși ochii deschiși și să rămân atenți la ce se întâmplă în jurul lor, pentru că astrele le aduc noroc în dragoste și ar fi păcat să treacă pe lângă o persoană care li s-ar potrivi cu adevărat.

Sursa foto articol: Ironika/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri