23 August 2022 publicat în Horoscop 883 share-uri

Horoscopul anului 2023 pentru nativii Gemeni aduce foarte multe vești bune în tot ceea ce privește relațiile acestora: cu familia, cu prietenii, cu partenerul de viață, cu copiii, cu partenerii de afaceri și așa mai departe. Iubirea le poartă noroc și foarte multe realizări le vor dobândi prin intermediul celor dragi. Este un an în care nu doar Gemenii vor fi cei care vor împrăștia voie bună în jurul lor, ci și ei vor primi energii pozitive de la cei din jur și mult ajutor atunci când au nevoie. Vă invităm să descoperiți previziunile astrologice complete privind dragostea și relațiile pentru nativii Gemeni în anul 2023.  

Horoscopul dragostei 2023 zodia Gemeni: familia și prietenii

Încă de la începutul anului 2023 viața de familie prinde o efervescență aparte datorită nativilor Gemeni. Aceștia sunt puși pe fapte mari, astfel că vor începe să rezolve probleme mai vechi din familie pe care le trăgeau după ei an după an. Unii nativi pot începe să renoveze casa familiei lor ori poate chiar să dezvolte o proprietate obținută moștenire de la bunici sau rude îndepărtate.

Își vor căuta o casă de vacanță ori redecorează anumite spații din căminul lor. Alți nativi poate se hotărăsc să aducă împreună cu ei părinții. Indiferent de dinamica acestei perioade, care este specifică fiecărei familii în parte, cert este că Gemenii vor reuși să ridice blocajele, să dezvolte relațiile pe care le au cu cei dragi, să construiască un spațiu de locuit mai frumos și mai energizant și totodată Gemenii vor fi cei care vor rezolva probleme în care toți ceilalți s-au împotmolit.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Prin urmare putem spune că sunt multe aspecte frumoase pe care Gemenii le vor petrece în sânul familiei lor.

Foto: Kosinskaya Tatyana/ shutterstock.com

Și viața socială a Gemenilor se va bucura de îmbunătățiri în 2023. Gemenii vor reuși să-și facă mulți prieteni, vor întâlni oameni care le vor da idei extraordinare și de mare ajutor în viața nativilor Gemeni, iar alte persoane chiar le deschide căi spre mai multă împlinire ori succes financiar. Poate îi doresc ca partener in afaceri, poate îi ajută pe Gemeni să-și găsească un nou loc de muncă mult mai potrivit pentru aceștia ori îi ajută să-și împlinească un vis sau să dezvolte un hobby care sa îi ajute pe Gemeni să alunge stresul din viața lor sau pur și simplu să se simtă bine, să îi înveselească, să le umple un gol din viața lor care să-i scoată din rutină și monotonie și să le aducă energie și voie bună.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Este posibil ca unii nativi Gemeni să dorească să se îndepărteze de anumiți prieteni din viața lor cu care simt că nu mai rezonează sau cu ale căror valori de viață nu se mai identifică. Este recomandat să facă acest pas cu diplomație, lăsând “loc de bună ziua” cum ar spune românul.

Foto articol: ladyphoto/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri