5 August 2022 publicat în Horoscop 469 share-uri

Horoscopul dragostei în anul 2023 pentru nativii Berbec vine cu foarte multe vești bune din toate punctele de vedere, cărți planul amoros și viața familială a acestor nativi va atinge un echilibru minunat, pe care le urăm să-l poată păstra multă vreme în viitor. Vă invităm să descoperiți previziunile astrale complete privind viața intimă și de familie a nativilor Berbec pentru anul 2023. 

Horoscopul dragostei 2023 zodia Berbec: viața de familie

În ceea ce privește viața de familie, în prima parte a lui 2023 nativii Berbec vor încerca să rezolve tot felul de probleme care au rămas restante. Fie că este vorba despre facturi neplătite, acte care au rămas neîncheiate, moșteniri, discuții legate de partea materială din familia lor, ei bine toate acele lucruri care au tot fost amânate vor fi acum puse pe masă de către nativii Berbec spre rezolvare.

Berbecii sunt foarte hotărâți să nu mai tragă după ei griji pe care ar putea să le alunge. De asemenea, dacă sunt lucruri de reparat ori spații de renovat, Berbecii vor avea grijă să fie făcute.

Spre finalul lui 2023 Berbecii se vor orienta în special pe calitatea legăturilor pe care le au cu membrii familiei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Tot în această perioadă nativii Berbec se pot ocupa de persoanele mai vulnerabile din familie, pe care poate ceilalți, din diverse motive, financiare ori legate de timp, le neglijează.

Este posibil să reia legătura cu o serie de persoane pe care nu le-au mai văzut de foarte multă vreme și chiar își pot vizita rude aflate la mare depărtare, poate chiar în alte țări. Berbecii vor simți nevoia să își consolideze rădăcinile în această perioadă și vor tânji să aibă din nou acel sentiment de apartenență în familie, sentiment de “acasă”.

Unii nativi Berbec pot vizita locurile copilăriei lor sau pot relua legături cu prieteni vechi din această perioadă. Într-o astfel de situație pot afla și vești care să-i întristeze ori care să-i răscolească profund.

A 2-a jumătate a lui 2023 este marcată de emoții intense pentru nativii Berbec, pe care aceștia și le asumă și nu se vor feri să-și deschidă inima.

Sursa foto articol: Angelina Egorova/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri