5 August 2022 publicat în Horoscop 469 share-uri

Horoscopul dragostei în anul 2023 pentru nativii Berbec vine cu foarte multe vești bune din toate punctele de vedere, cărți planul amoros și viața familială a acestor nativi va atinge un echilibru minunat, pe care le urăm să-l poată păstra multă vreme în viitor. Vă invităm să descoperiți previziunile astrale complete privind viața intimă și de familie a nativilor Berbec pentru anul 2023. 

Berbecul este un semn de foc, ceea ce înseamnă că iubește să fie în centrul atenției. Acest lucru se reflectă în modul în care abordează dragostea. Berbecii sunt cunoscuți pentru a fi pasionali și traiesc dragostea cu o intensitate aparte. Sunt entuziaști și se bucură de o relație plină de acțiune.

Mergi aici la toate zodiile >> Horoscopul Dragostei 2023

Horoscopul dragostei 2023 zodia Berbec: previziuni generale

În prima jumătate a anului 2023 Berbecii sunt mânați în special de simțul lor practic, ceea ce va avea ecou și în viața lor amoroasă și familială.

Berbecii pur și simplu trec la acțiune și au tot felul de activități organizatorice sau de relaxare pe care le vor extinde și în viața lor intimă. Astfel că pot avea o serie de activități comune alături de partenerul de viață, activități noi pe care nu le-au mai făcut până acum sau pe care doar le-au discutat împreună cu persoana iubită.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Nativii Berbec vor fi deosebit de întreprinzători, astfel că în prima jumătate a lui 2023 mai degrabă vom citi rezultate decât vom face referire la emoții.

În următoarea jumătate a lui 2023 nativii Berbec capătă energii astrale opuse. Astfel că în această perioadă și mai ales spre finalul anului Berbecii devin deosebit de romantic și emoționali, focusați mai degrabă pe calitatea timpului petrecut împreună, pe puterea lor de a se bucura de prezența celor dragi, pe mici surprize care să le învioreze atmosfera de cuplu sau de familie.

Așadar putem vorbi de această dată despre exacerbarea planului emoțional, vorbind despre felul în care Berbecii se vor simți și nu despre rezultatele acestea.

Privind în general anul 2023, putem spune că viața amoroasă și familială a nativilor berbec va atinge un echilibru frumos și pe care le urăm acestor nativi să reușească să-l păstreze.

Foto: RazoomGame/ shutterstock.com

Horoscopul dragostei 2023 zodia Berbec: viața de cuplu

În prima parte a anului 2023 nativii Berbec se vor concentra în special pe elementele practice ale vieții de cuplu, iar acestea pot fi foarte multe. Însă berbecii vor trece la treabă!

Vor deschide discuții despre problemele care au rămas nerezolvate în relația lor și vor încerca să găsească soluții pentru a îmbunătăți legătura pe care o au cu persoana dragă.

De asemenea, vor încerca să organizeze timpul petrecut împreună cu partenerul de viață. Așadar își vor organiza bugetele și alte resurse, timpul petrecut în doi versus timpul petrecut alături de prieteni și vor căuta o să aibă și activități pline de adrenalină, pe care să le împartă cu persoana dragă.

Fie vor reuși să organizeze mici călătorii în locuri interesante, în care n-au mai fost până acum, fie vor face abonamente sportive pe care să le onoreze în doi ori vor merge la piscină. Unii nativi se pot gândi chiar să deschidă o afacere împreună cu partenerul de viață.

Indiferent de alegerile pe care le vor face în această primă jumătate a lui 2023 privind viața în doi, ceea ce putem spune cu certitudine este că se vor putea citi rezultate clare în urma tuturor acestor activități și schimbări. Pur și simplu se poate spune, cu liniuță, ce au făcut în această perioadă în viața de cuplu.

În a doua-a jumătate și mai ales spre finalul lui 2023, nativii Berbec își schimbă perspectiva asupra vieții de cuplu. Devin mai puțin interesați de realizările lor și de rezolvarea problemelor intime și se vor concentra mai mult pe felul în care se simt în relația lor.

Este o etapă deosebit de important și poate chiar de metamorfoză pentru acești nativi, pentru că vor privii în interiorul lor și pot descoperi adevăruri pe care nu le văzuseră până acum. Pot ajunge la concluzia că se află într-o relație nepotrivită și se vor gândi ce pot face pentru a îmbunătăți lucrurile sau pentru a le schimba definitiv.

Alții pot considera că au stat prea mult la acest nivel din relația lor și că este timpul de o schimbare. Schimbarea aceasta va necesita noi responsabilități, așadar poate fi vorba despre o cerere în căsătorie sau poate chiar despre conceperea unui copil.

Dar, cum spuneam mai sus, nativii Berbec sunt pasionali și trăiesc intens dragostea, motiv pentru care și această transformare emoțională a lor din finalul anului 2023 va fi intensă, efervescentă.

Nativii singuri au șanse mari să se îndrăgostească pe parcursul întregului an, căci astrele le oferă un dinamism aparte, șarm și putere de atracție. Iar cum berbecii vor fi orientați spre a cunoaște multe persoane noi în acest an, cu siguranță undeva, cineva, le va aprinde focul inimii. Cu puțin noroc, Berbecii își pot întâlni sufletul pereche în 2023. Citește continuarea în pagina 2 >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri