29 Iulie 2022 publicat în Horoscop 143 share-uri

Fiecare dintre noi prezintă talentele și aptitudinile sale. Dacă unii sunt vânzători excepționali, alții pot excela ca formator de opinie ori în diplomație, ori pur și simplu unii nativi au abilități de logică și precizie greu de atins de către ceilalți, ei bine printre zodiile din horoscop se numără și câteva care au înclinații artistice deosebite. Vă invităm să descoperiți cine sunt acești nativi și să aflați mai multe informații despre aceștia. Poate chiar sunteți unul dintre ei! 

Acestea sunt cele mai talentate zodii ale horoscopului

Zodii cu talente artistice: Taur

Poate că nu sunt neapărat cei mai buni executanți, însă nativii Taur au un simț artistic deosebit. Prin natura zodiei lor au înclinație către artă, extravaganță și elemente de valoare, având tendința să se înconjoare de lucruri materiale deosebite și luxoase.

Așadar nativul Taur va trăi în strânsă legătură cu arta și o parte din viața sa va tinde să o dedice acesteia. Fie el însuși prezintă talentul de a pune în practică și de a realiza anumite opere, fie printr-o manualitate deosebită, ce îl ajută în pictură și artă de modelaj, fie prin abilități optice prin care ar putea deveni fotograf ori realizator pe cadre, decoruri și așa mai departe. Unii nativi Taur pot avea înclinații deosebite în ceea ce privește muzica ori mișcarea asociată cu arta, cum ar fi diferite tipuri de dansuri ori proiecte artistice care includ mișcare.

În alte situații, Taurul poate nu prezintă el însuși talentul respectiv, dar are viziune artistică deosebită și poate ghida alte persoane în formarea unor echipe ce vor susține o artă ori chiar un curent artistic impresionant.

Cine are un prieten apropiat Taur va ști că, inevitabil, prin relația pe care o are cu acesta, va lua legătura în permanență și cu arta.

Zodii cu talente artistice: Fecioară

Deși la o primă vedere am putea considera fecioarele ca fiind persoane orientate mai degrabă înspre științe exacte, precum matematică, fizică, ori activități legate de logică și cercetare, totuși Fecioarele sunt adesea înzestrate cu un spirit artistic aparte.

Dacă aveți un copil născut în zodia Fecioară vă recomandăm să încercați să-l înscrieți la cursuri de arte, pentru că se întâmplă adesea ca acești nativi să își descopere talentele interioare tardiv în viață.

Orientați către detaliu, cu o mare capacitate de concentrare și de muncă, acești nativi prezintă talente în ceea ce privește artele care lucrează cu elemente tehnice ori de detaliu, cum ar fi desen și artă arhitecturală, artă tehnologizată, artă ce implică elemente tehnice precum stimpanck de exemplu și așa mai departe.

Nativii Fecioară pot avea înclinații și în ceea ce privește arta vestimentară, putând da naștere unor creații minuțioase, ce implică tehnici de realizare în amănunt ori care combină influențe puternice din alte tipuri de arte. Pot genera tipuri de cusături, de țesături, de pictură pe haine și așa mai departe.

În mare arta nativilor Fecioară va îmbina tehnicul cu detaliul într-o manieră în care doar Fecioarele o pot face.

Foto: Cernecka Natalja/ shutterstock.com

Zodii cu talente artistice: Vărsător

Știm deja că nativii Vărsător sunt imprevizibili, iar această imprevizibilitate apare și când vorbim despre firea și comportamentul acestor nativi. Este aproape imposibil să descrii Vărsătorii cumulând prea multe elemente comune, pentru că fiecare dintre acești nativi prezintă o unicitate aparte.

Însă majoritatea dintre Vărsători au anumite talente artistice pe care chiar dacă și le descoperă în prima tinerețe, totuși le este greu să le pună în practică. Unii nativi pot fi atât de talentați încât ne dau impresia că știu să facă orice.

Cariera nativilor Vărsător este și ea imprevizibilă, de multe ori nativilor fiindu-le dificil să urmeze o singură direcție în viața lor profesională.

Însă cu siguranță vom descoperi în acești nativi înclinații artistice deosebite. Unii pot avea un extraordinar talent la scris, alții pictează ori desenează fabulos ori au talente în muzică, în dans și așa mai departe. Artiști din zodia Vărsător vom putea găsi în mai toate domeniile, iar dacă aveți un copil născut în această zodie și descoperiți cel puțin un talent pe care îl are, este recomandat să îi ajutați să își urmeze acel talent, fiindcă pentru un Vărsător va fi destul de greu să-și susțină singur simțurile artistice.

Bagajul emoțional al unui Vărsător este complex și adesea răvășitor pentru acesta, motiv pentru care se poate apuca de multe însă fără a le termina, abandonându-le pe drum. Ăână la maturizare, Vărsătorul poate fi ajutat în ceea ce privește dezvoltarea sa artistică de către familie și prieteni.

Zodii cu talente artistice: Pești

Ca și în cazul Taurilor, nu toți nativii Pești prezintă o manualitate deosebită ori un spirit practic în ceea ce privește arta, însă pot fi buni observatori și organizatori, și creatori ca să spunem așa care pot dezvolta proiecte artistice fără precedent.

Așa cum le este reprezentată zodia, cu un semn ce merge într-o direcție și celălalt în cealaltă direcție, formând un echilibru de tip yin și yang, nativii Pești poseda aptitudini deosebite în întreg zodiacul. Intuiția lor este deosebit de puternic și au capacitatea de a înțelege zonele umbrite ale lumii, pe care doar ei le pot reda prin artă.

Așadar când vorbim de elementele artistice realizate ori dezvoltate de un nativ Pești, cu siguranță vorbim de noutate, nonconformism, unicitate.

Pentru nativii Pești, arta este hrana sufletului și pe măsură ce se maturizează și adună ani în ceea ce privește vârsta, devin tot mai liberi în exprimarea lor artistică și tot mai organizați în ceea ce privește punerea în practică acestor aptitudini.

Adesea un nativ Pești are nevoie de un mediu propice pentru a-și lăsa creativitatea liberă, tocmai de aceea este posibil să-și creeze anumite spații care să îi ajute în acest sens, ritualuri prin care să se conecteze cu sinele interior și universul creativ pe care doar ei îl pot accesa.

Sursa foto articol: Ironika/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri