2 August 2022 publicat în Horoscop 87 share-uri

Unele zodii se înfurie mai repede, altora abia le citești nervozitatea pe chip sau în gesturi. Ce gândesc zodiile când se enervează? Vă invităm la o incursiune amuzantă privind managementul furiei nativilor din zodiac.

Horoscop amuzant Berbec: Aaaaaaa!!! Stai, de ce suntem furioși?

Berbecii se aprind repede, ca un foc în bătaia vântului, însă n-au mult conbustibil să-l întrețină, așadar se pot trezi în mijlocul furiei întrebându-se de ce s-au înfuriat, de fapt. Uită foarte repede cele întâmplate și nu pun la suflet.

Horoscop amuzant Taur: M-am enervat atât de tare că mi s-a făcut foame!

Nativii Taur acumulează lent furia, însă o descarcă exploziv. Ca un taur care pierde ceva timp până se orientează și se pregătește, dar odată ce aleargă spre țintă este de neoprit. Furia le consumă cu adevărat energia acestor nativi, însă mâncarea bună le mai poate alina nervozitatea.

Horoscop amuzant Gemeni: Mai bine mă duc să mă uit la un film!

Gemenii au tendința să insiste prea mult pe o problemă care îi afectează, așadar cea mai bună metodă de a diminua furia este să se focuseze pe o activitate care le „fură” atenția. Urmărirea unui film sau a unui meci se potrivește.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul

Horoscop amuzant Rac: Trebuie să sun pe cineva să-i povestesc asta!

Racii calzi, blânzi și tandri se confruntă adesea cu emoții copleșitoare, chiar și în circumstanțe când acestă forfotă interioară nu se explică. Nativii au nevoie de prieteni cu care să împărtășească gândurile și problemele lor.

Horoscop amuzant Leu: Nu-mi mai pasă!

Nativii Leu vor renuța la acele discuții sau situații care îi enervează în mod repetat. Nu au tendința să schimbe lucrurile, ci să creeze altele noi.

Foto: fizkes/ shutterstock.com

Horoscop amuzant Fecioara: Am toate argumentele să demonstrez asta!

Cine și-ar dori să contrazică o Fecioară?Mai ales că, în general, are dreptate. Dacă îi pasă tare de subiect, o Fecioară nu se va lăsa până nu va încerca tot ce-i stă în putință să își susțină punctul de vedere.

Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii Horoscop: Top 3 zodii care se pot ridica atunci când s-au simțit zdrobite în viață, precum Pasărea Phoenix ce renaște din cenușă Horoscop de Ziua Îndrăgostiților 2023: ce planuri are Cupidon de 14 februarie pentru fiecare zodie în parte

Horoscop amuzant Balanță: Aleg să nu mă mai înfurii!

Balanțele se pot enerva ușor, sunt vocale și reacționează imediat, însă comportamentul lor preia oglinda celuilalt. Astfel că, chiar și într-o situație neplăcută, și-ar păstra calmul dacă se cere, iar dacă se pune problema de care țipă mai tare, Balanțele nu vor aștepta a doua ocazie.

Horoscop amuzant Scorpion: Voi ține minte toată viața!

Scoprionii pot suferi în tăcere, acumulează furie și frustrări și au tendința să nu uite experiențele sau oamenii care le-au produs suferință. Mulți astrologie descriu tendința răzbunătoare a Scorpionilor.

Horoscop amuzant Săgetător: Bine, bine, dar eu am dreptate!

Săgetătorii au o energie debordantă și se vor lasă foarte greu convinși. Sau altfel spus, acești nativi o țin pe-a lor și foarte greu îi muți de pe ideile lor.

Horoscop: zodii care își găsesc târziu adevărata vocație în viață Horoscop: zodii care gândesc ca un învingător și atrag succesul prin atitudinea lor pozitivă Horoscop: Zodiile care (re)găsesc iubirea în Februarie 2023

Horoscop amuzant Capricorn: Uite cu ce-mi pierd eu timpul!

Capricornii vor aborda cu luciditate orice cauză de furie. Vor încerca să reducă la minim timpul acordat rezolvării unei situații care îi indispune. A nu se confunda acest comportament cu superficialitatea sau ignoranța. Nu, Capricornii nu vor lăsa în urmă ceva nerezolvat, dar nici nu-și vor cheltui inutil energia într-o direcție unde observă că încep să se lupte cu morile de vânt.

Horoscop amuzant Vărsător: Viața e prea scurtă să stau supărată. Dar tot mă macină!

Nativii Vărsător au o inteligență aparte și înțeleg cauzele unor situații neplăcute. Chiar și așa, deși la nivel de logică au trecut peste eveniment, totuși emoțional se vor consuma mult în sinea lor.

Horoscop amuzant Pești: Gata, mi-am descărcat emoțiile. Mai departe?

Peștii sunt oameni ai momentului când vine vorba despre nervozitate. Dacă își pierd cumpătul se manifestă, iar apoi se comportă ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat. Căci odată ce și-au consumat energia negativă, ei uită destul de repede evenimentele și merg mai departe.

Horoscop: Cele 3 Zodii binecuvântate în Februarie 2023 Horoscop Februarie 2023: Luna Iubirii ne aduce romantism, energie și creativitate Horoscop: zodii care acceptă relațiile deschise. Oare se tem să iubească?

Foto: Roman Samborskyi/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri