26 Iulie 2022 publicat în Horoscop 79 share-uri

Horoscopul lunii august 2022 ne aduce multe vești bune, însă și noi oportunități ce vin legate de responsabilitate. De asemenea, în această lună astrele ne aduc multe evenimente imprevizibile, ne îndeamnă să ieșim din confort și să facem față schimbării. Vă invităm să descoperiți ce rezervă astrele în august 2022 pentru fiecare zodie în parte.   

Horoscop august 2022: zodia Leu

Deși este perioada concediilor, pentru nativii Leu se vor ivi foarte multe oportunități în carieră în luna august 2022. Astrele le aduc noroc financiar și totodată îi vor ajuta să deschidă uși ce au stat multă vreme închise.

Astfel că nativii Leu se vor bucura de oportunități foarte bune în ceea ce privește cariera lor, dar și finanțele. Fie vor reuși să-și schimbe locul de muncă sau să avanseze într-o poziție superioară, fie vor reuși să-și deschidă o afacere sau să o îmbunătățească pe cea pe care o aveau deja prin idei nonconformiste și noi parteneriate productive.

În ceea ce privește viața amoroasă a nativilor Leu, aceasta pare să fie pusă pe locul 2, deși vor avea grijă să rămână calzi și tandrii în relația de cuplu. Este posibil să existe tensiuni pentru că nativii Leu pot deveni mult prea ocupați, micșorând astfel numărul orelor pe care le petreceau alături de persoane iubită.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Horoscop august 2022: zodia Fecioară

Luna august se anunță a fi foarte plină de evenimente pentru nativii Fecioară. Aceștia vor avea foarte multe planuri și oportunități în ceea ce privește cariera lor, afacerile și finanțele, însă totodată vor dori să își acorde suficient timp pentru a se distra alături de prieteni, de familie și de persoana iubită.

Vor fi spontani, imprevizibili și nonconformiști, chiar dacă acestea nu sunt caracteristicile lor de bază, căci vor realiza că în această perioadă au nevoie mai degrabă să rămână pe val decât să facă tot felul de planuri. Așadar se vor bucura de viață, de soare, de mini concedii, de posibilitatea de a întâlni noi oameni și de a-și lărgi cercul de prieteni.

Pentru că va fi o lună cu adevărat plină, foarte dinamică, este posibil ca nativii Fecioară să riște să ajungă obosiți și epuizați. Tocmai de aceea sfatul astrologilor este ca aceștia să nu neglijeze orele de somn, să aibă o alimentație cât mai echilibrată și energizantă și poate chiar să ceară sfatul medicului pentru a le administra unele suplimente alimentare menite să le mențină energia și tonusul pe parcursul acestei perioade.

Horoscop august 2022: zodia Balanță

Luna august 2022 este propice muncii pentru nativii Balanță, care se vor dovedi a fi foarte creativi și care vor primi noroc astral în ceea ce privește planul carierei. Așadar vor avea foarte multe oportunități de a-și spori finanțele, încât le va fi greu să refuze toate acestea chiar dacă își vor ocupa mai tot timpul din zi.

Pentru că anul acesta a fost destul de benefic pentru nativii Balanță, aceștia pot ajunge în acea perioadă în care în sfârșit își doresc să se gândească la ceea ce vor să facă cu adevărat în viață, la visurile pe care le-au avut și le-au abandonat din diverse motive, la ceea ce îi face fericiți într-adevăr.

Prin urmare vor începe să facă planuri în aceste direcții, ceea ce este minunat și totodată le va oferi o stare de bine extraordinară. Întreg anul este unul de transformare pentru nativii Balanță și vorbim despre o adevărată metamorfoză către o viață mai bună, mai bogată, mai sănătoasă, mai fericită.

Horoscop august 2022: zodia Scorpion

Pentru nativii Scorpion luna august 2022 se anunță a fi plină de adrenalină. Poate că au deja concediile planificate, însă în aceste zile libere, pe de o parte se vor distra de minune, pe de alta se vor confrunta cu tot felul de situații neprevăzute. Fie vor avea grijă de copii în timp ce se distrează pe plajă și încearcă să mănânce o înghețată, fie și-au propus o seară romantică și la acel restaurant se întâlnesc cu persoane pe care nu le-au văzut de multă vreme, astfel încât întreaga atmosferă se va schimba.

Tot acest imprevizibil din viața nativilor Scorpion în această perioadă este de bun augur și îi vor ajuta pe aceștia să își construiască experiențe frumoase în această vară, însă totodată este posibil să-i obosească teribil pentru că mai nimic nu se va potrivi cu planurile lor. Sau, cum ar spune românul, socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din piață. Și da, această amprentă un pic haotică a acestei luni se va reflecta și în planul financiar al nativilor Scorpion. Citește continuarea în pagina următoare >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri