26 Iulie 2022 publicat în Horoscop 79 share-uri

Horoscopul lunii august 2022 ne aduce multe vești bune, însă și noi oportunități ce vin legate de responsabilitate. De asemenea, în această lună astrele ne aduc multe evenimente imprevizibile, ne îndeamnă să ieșim din confort și să facem față schimbării. Vă invităm să descoperiți ce rezervă astrele în august 2022 pentru fiecare zodie în parte.   

Horoscop august 2022: zodia Săgetător

În luna august 2022 nativii Săgetător se simt prinși într-o dilemă din care nu vor putea să iasă prea curând. Pe de o parte responsabilitățile familiale sunt din ce în ce mai mari și necesită compromisuri tot mai diverse din partea lor, pe de altă parte nativii Săgetător și-ar dori să se poată bucura mai mult de viață și să acorde mai multă energie, mai mult timp și poate chiar un buget mai mare pentru a-și îndeplini propriile visuri, pentru a-și face toate poftele și plăcerile pe care și le-au tot neglijat în ultima vreme.

Cu alte cuvinte nativii Săgetător își doresc să aibă timp și resurse și pentru ei, însă responsabilitățile familiei sau cele sociale depășesc cu mult dorința acestora. Prin urmare este posibil să acumuleze o serie de frustrări, ceea ce-i va determina să pară pretențioși, neliniștiți, impulsivi chiar.

Tot în aceasta perioadă își pot da seama de persoanele care sunt atente și la nevoile lor, iar în ceea ce privește relația de cuplu, unii nativi se pot gândi serios dacă să meargă mai departe sau să petreacă restul verii singuri.

Horoscop august 2022: zodia Capricorn

Horoscopul lunii august 2022 le aduce nativilor Capricorn dorință de relaxare, de echilibrare emoțională și fizică, de regăsire și vindecare interioară.

Ba chiar mai mult decât atât astrologii le recomandă să încerce să evite suprasolicitarea în această perioadă, să caute activitățile relaxante, care îi ajută să își reîncarce bateriile și să-și hrănească sufletul.

Este timpul pentru decelerare a ritmului de muncă și nu numai, în care nativii Capricorn ar trebui să se pună și pe ei pe primul loc, să se ocupe și de visurile lor, cu sinceritate față de ei înșiși. Este timpul să-și acorde și lor mai mult timp, mai multe resurse. Poate că vor călători în locuri care îi energizează și relaxează cu adevărat, poate că vor dori să se piardă printre rândurile unor cărți care îi fascinează. Indiferent de activitățile pe care vor hotărî să le aibă, este important ca acestea să le facă în primul rând pentru ei înșiși - pentru că luna august este despre regăsire, despre autovindecare, despre echilibru spiritual și liniștire emoțională.

Horoscop august 2022: zodia Vărsător

Ca și în cazul altor zodii ale horoscopului, luna august 2022 este despre propria persoană în cazul nativilor Vărsător. Aceștia au de rezolvat o serie de dileme interioare și au de învins o serie de probleme emoționale, unele poate foarte vechi sau chiar caracteriale, cum ar fi timiditatea ori introverția.

Astrele îi vor împinge să facă un pas înainte, astfel încât va fi necesar să-și învingă timiditatea pentru a rezolva probleme și a cunoaște oameni ce îi vor ajuta mai departe, neavând cale de întoarcere, ori poate trebuie să-și învingă timiditatea pentru a rezolva probleme ale celor apropiați.

De asemenea, dacă sunt introvertiți va fi necesar să învețe să comunice cu exaltare și fără limite cu cei din jur, iar dacă sunt extrovertiți va fi necesar să fie foarte atenți la ceea ce spun pentru a nu face gafe. Nativii Vărsător sunt, prin natura lor, firi imprevizibile, dar responsabile. Iar luna august 2022 aduce imprevizibilitate în viața celor mai imprevizibil inativi ai zodiacului. Sună foarte provocator și chiar așa va fi.

Vărsătorii vor fi scoși din confortul lor la tot pasul, însă vor răspunde responsabil acestor provocări astrale, prin urmare vor avea rezultate foarte bune. Este indicat ca în această lună să se ocupe și de sănătatea lor, cu atât mai mult cu cât, probabil, unii dintre Vărsători deja au observat niște modificări în ceea ce privește fizicul și psihicul lor.

Horoscop august 2022: zodia Pești

Nativii Pești își vor dori să aibă foarte multe realizări în această lună, au tot felul de planuri interesante, însă se vor simți legați de mâini și de picioare. Aceasta se întâmplă pentru că rezolvarea unei bune părți din tot ceea ce și-au propus necesită ajutorul celor din jur care, la rândul lor, par să fie foarte ocupați și să nu reușească să le întindă mâna de ajutor dorită.

Este posibil ca nativii Pești să se confrunte și cu o serie de probleme în ceea ce privește organizarea propriului timp și a propriilor resurse, iar aceste dificultăți cumulate cu cele de mai sus le pot crea nativilor Pești sentimente de frustrare, de neputință ori chiar de furie.

De aceea este posibil ca nativii Pești să fie mai neliniștiți decât de obicei în această perioadă și pe cât de agitați sunt, totuși să nu aibă rezultatele dorite. Nu ar fi indicat ca cei din jur să înceapă să le reproșeze stagnarea în diverse domenii nativilor Pești, căci altfel se pot isca tensiuni și discuții în contradictoriu.

Sfatul astrologului este ca aceștia să-și găsească un ritm în această perioadă, să încerce să se relaxeze mai mult și să-și focuseze atenția pe activități recreative și sănătate.

Sursa foto articol: Ironika/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri