26 Iulie 2022 publicat în Horoscop 79 share-uri

Horoscopul lunii august 2022 ne aduce multe vești bune, însă și noi oportunități ce vin legate de responsabilitate. De asemenea, în această lună astrele ne aduc multe evenimente imprevizibile, ne îndeamnă să ieșim din confort și să facem față schimbării. Vă invităm să descoperiți ce rezervă astrele în august 2022 pentru fiecare zodie în parte.   

Horoscop august 2022: zodia Berbec

Pentru nativii Berbec luna august este despre concedii, despre vacanțe, despre distracție și voie bună în general. Așadar, dacă până acum puneau pe primul loc planurile pe care le aveau pentru viitorul apropiat, în această lună pur și simplu își doresc să-și trăiască viața.

Își vor face toate poftele, vor călători și vor căuta să își organizeze timpul liber astfel încât să se bucure de relaxare, de distracție, de întâlniri cu prietenii ori cu familia. Tocmai de aceea nu prea vor fi atenți la cheltuielile pe care le vor face și la bugetul tot în scădere, motiv pentru care este posibil ca în relația de cuplu să aibă discuții în contradictoriu și chiar reproșuri din partea persoanei iubite.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Comunicarea reprezintă de multe ori cheia bunelor relații, astfel că este recomandat ca nativii Berbec să discute împreună cu persoana iubită despre modul în care au de gând să își petreacă timpul liber ori concediul. Sigur că vacanța a fost plănuit-o împreună, însă este bine să meargă mai departe, la detalii despre cum ar vrea să cheltuie bugetul alocat acestei perioade.

Horoscop august 2022: zodia Taur

Pentru nativii Taur luna august este, în general, una a provocărilor. Se întâmplă astfel pentru că, pe de o parte, nativii Taur sunt muncitori și își doresc să aibă aceeași evoluție în planul carierei ca și până acum, pe de altă parte luna august le aduce mereu oportunități diverse de distracție, motiv pentru care au nevoie de mai mult timp liber. Cum își doresc să muncească și totodată să se și distreze, este posibil să se confrunte ei înșiși cu dileme despre ceea ce au de făcut în continuare.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Aceste contradicții interioare le poate determina o stare de spirit agitată, tensionată, pe care vor avea tendința să o exprime și în relațiile cu ceilalți. Se ivesc astfel motive de certuri și tensiuni atât în relația de cuplu, cât și în sfera socială ori chiar la locul de muncă, cu colegii.

Sfatul astrologului este ca nativii Taur să încerce să își organizeze bine timpul și să încerce să fie sinceri cu ei înșiși atunci când vine vorba despre ceea ce doresc de la ei în această perioadă: doresc rezultate extraordinare în carieră ori sunt dispuși să decelereze ritmul de muncă pentru a lăsa loc distracției și bunei dispoziții.

Horoscop august 2022: zodia Gemeni

Luna august 2022 reprezintă o perioadă idealã pentru nativii Gemeni privind relațiile cu cei din jur, dar și relația de cuplu. Pentru că este o lună în care își doresc să se bucure de vară, de călătorii și de soarele ce stă multe ore pe cer, nativii Gemeni se concentrează în această lună în special pe timpul lor liber. Desigur că acest timp liber îl vor petrece alături de persoana iubită, dar și de prieteni și de familie.

Oferindu-le mai mult timp celor dragi, este posibil ca o serie din problemele mai vechi să fie readuse în prim plan. Tocmai de aceea pot să existe unele perioade tensionate pentru nativii Gemeni în această lună, însă toate aceste evenimente sunt de bun augur, pentru că vor face puțină ordine între gândurile, planurile și emoțiile nativilor Gemeni, care vor reuși să rezolve anumite dileme și probleme pe care le aveau legat de relațiile lor sociale, dar și de viața amoroasă.

În relațiile care nu mai mergeau, unii nativi Gemeni pot alege să încheie această etapă din viața lor și să lase loc unui nou început.

Horoscop august 2022: zodia Rac

Pentru nativii Rac luna august 2022 vine încărcată de energii pozitive, de vântul cunoașterii și de oportunitățile conectării. Aceasta înseamnă că pentru nativii Rac vor exista foarte multe ocazii de a cunoaște oameni noi, însă pentru ca aceasta să se întâmple este nevoie ca nativii Rac să iasă din confortul lor.

Este o lună dinamică, cu multe drumuri, cu implicare fizică din partea nativilor Rac, dar totodată care le aduce acestora posibilitatea de a cunoaște oameni minunați, care să îi ajute în problemele lor actuale și care chiar să le poată oferi diverse soluții mai bune pentru grijile nativilor rac, cum ar fi un alt loc de muncă, informații despre anumite specializări despre care nativii Rac nu știau, ori pur și simplu vor reuși să construiască un anturaj pozitiv, din care Racii au multe de învățat.

Nativii singuri pot avea ocazia să întâlnească o persoană foarte interesantă, care să le reaprindă flacăra iubirii și alături de care să construiască experiențe foarte frumoase. Citește continuarea în pagina următoare >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri