15 Iulie 2022 publicat în Horoscop 367 share-uri

Abia ce trecem de jumătatea verii și încă avem destul timp să ne bucurăm de mare, de soare, de concediu și de zile lungi în care avem timp să facem tot ce ne-am propus. Dintre toți nativii zodiacului, câteva zodii primesc noroc în dragoste de la astre, astfel că se vor bucura de o perioadă romantică sau se vor îndrăgosti nebunește, așadar vor trăi a două jumătate a sezonului cald printre emoții, cu fluturi în stomac și nebunie în suflet.

Zodii norocoase în dragoste în a doua jumătate a verii

Zodii cu noroc în dragoste: Berbec

Aceasta pare să fie vara Berbecilor când vine vorba despre dragoste și nu vorbim doar de relațiile romantice.

Pur și simplu Berbecii sunt norocoși să aibă în jurul lor toți prietenii, oamenii dragi și familia, astfel încât viața lor socială și familială înflorește.

Că tot am vorbit de relațiile amoroase, Berbecii sunt romantici și totodată nebunatici, așadar își vor surprinde partenerul de viață cu numeroase surprize. Vor avea multe experiențe frumoase și pline de adrenalină în această vară alături de persoana iubită.

Cei singuri se pot îndrăgosti nebunește, trăind o relație ca în romanele savuroase de dragoste.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Zodii cu noroc în dragoste: Gemeni

Plini de farmec, de voie bună și înzestrați cu mult umor, Gemenii vor fi cuceritorii acestei veri.

Vor ieși cu ușurință în evidență și vor atrage toate privirile, pe oriunde vor merge.

Sunt ca un magnet pentru ceilalți, așadar nu le va fi deloc greu să întâlnească persoane interesante și chiar să înceapă o relație.

Astrele le aduc noroc în dragoste, așadar se pot lăsa purtați de val, duși pe aripile iubirii, căci zodiacul prevede o vară incendiară pentru nativii Gemeni, când vine vorba de dragoste.

Cei implicați deja într-o relație vor reuși să aprofundeze legătura cu persoana iubită, să petreacă mai mult timp alături de aceasta, să se bucure de multe momente romantice și pline de tandrețe, astfel încât această vară să fie descrisă ca o luna de miere. Da, așa va fi pentru acești nativi.

5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața Cauți haine sport pentru persoane pretențioase? Fii atent la acestea
Foto: Zolotarevs/ shutterstock.com

Zodii cu noroc în dragoste: Balanță

Anul acesta a fost, în sfârșit, unul minunat pentru nativii Balanță, deși se anunțase, poate, ca un an de criză.

Balanțele au găsit noi drumuri în viața lor, cărări ce îi fascinează și îi ajută să se simtă împliniți.

În plus, acest an le-a adus mai multă odihnă, relaxare, putere de concentrare pe propriile proiecte.

Chiar dacă până acum s-au bucurat de dragoste și romantism, a doua jumătate a verii aduce și mai multă iubire. Relațiile Balanțelor înfloresc, tensiunile dispar și lucrurile par să se așeze de la sine, prin blândețe, vobe frumoase și fapte pe măsură.

Nativii singuri au șansa să se îndrăgostească în această perioadă, să își găsească sufletul pereche.

De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive Alimentația și somnul sunt aspectele cu cel mai mare impact asupra calității vieții românilor, conform celui mai recent studiu CIPRA Hidratarea, cheia pentru zile de sărbătoare reușite. Sfaturi pentru un Paște sănătos

Unii nativi pot trece la un alt nivel al relației, cum ar fi mutatul împreună, cererea în căsătorie sau poate chiar un copil.

Zodii cu noroc în dragoste: Scorpion

Astrele le oferă nativilor Scorpion un magnetism aparte în această perioadă, un șarm irezistibil și totodată îi ajută să întâlnească oamenii potriviți la locul potrivit.

Scorpionii singuri au șansa să își întâlnească sufletul pereche, să lege o relație atât de frumoasă cum nici nu visau, să aibă multe lecții de învățat pe urmele iubirii.

Cei ce se află deja într-o relație vor fi mult mai atenți la cuplu și la modul cum se raportează la acesta, vor încerca să repare problemele din relație și vor căuta să aducă armonia în cuplu.

Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Atunci când nu vine nimeni, strigă-L pe Dumnezeu! 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

Indiferent de situația relațională în care se află, această perioadă le va aduce maturizare emoțională, ceea ce îi ajută să rezolve problemele sufletești pe care le-au acumulat în ultimii ani.

Foto: Ironika/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri