30 Iunie 2022 publicat în Horoscop 514 share-uri

Luna universală 4 (iulie 2022) vine imediat după luna universală 3 (iunie 2022) care a avut o energie dinamică, jucăușă și efervescentă. În numerologie, 4 este un număr care reprezintă structura, ordinea, protocoalele, stabilitatea și puterea, așadar acestea vor fi și direcțiile energetice generale ale lunii iulie 2022, iar dacă ne referim la atmosfera colectivă a lunii trebuie să știm că acum este momentul potrivit pentru un pic de organizare și disciplină în viețile și sufletele noastre

Din perspectivă calendaristică, iulie 2022 este cea de-a 7-a lună a anului, însă printr-un simplu calcul numerologic un pic mai amplu (această lună a 7-a este încadrată într-un anumit an, anul 2022) vom observa că iulie 2022 are o vibrația universală 4.

7 (reprezentând luna iulie) + 2022 (2+0+2+2 =6, cifra anului în care ne aflăm) = 7+ 6 =13, iar 13 (prin reducție) = 1+3=4. Prin urmare, atunci când vorbim de iulie 2022 trebuie să ținem cont că avem de-a face cu o lună universală 4, având o energie specifică de care am face bine să profităm pentru a ne manifesta visurile și dorințele și a ne conduce sufletul către evoluție și o stare de bine și echilibru.

Luna universală 4 vine imediat după luna universală 3 (iunie 2022) care a avut o energie dinamică, jucăușă și efervescentă. În numerologie, 4 este un număr care reprezintă structura, ordinea, protocoalele, stabilitatea și puterea, așadar acestea vor fi și direcțiile energetice generale ale lunii iulie 2022, iar dacă ne referim la atmosfera colectivă a lunii trebuie să știm că acum este momentul potrivit pentru un pic de organizare și disciplină în viețile și sufletele noastre. În prezența acestora, 4 poate aduce un sentiment de autoexprimare și autoîmplinire extraordinar, dar și sprijin din partea universului fiindcă acolo unde există o voință puternică, se va naște și o cale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  
Foto: MARYIA SAMALEVICH /Shutterstock

Ne-am bucurat, ne-am jucat, ne-am încărcat sufletul prin diverse activități de relaxare și distracție, planuri, gânduri și visuri (o energie eterică, a aerului), acum este timpul pentru a deveni un pic mai disciplinați cu noi înșine pentru a reuși și să concretizăm unele din lucruri la care în iunie doar visam sau erau la stadiul de proiect (o energie mai telurică, de pământ). Mai pe scurt, vibrația lui 4 are în vedere o energie mai practică, ca o chemare mai pragmatică si constructivă de a ne pune pe noi înșine la treabă, creând unele fundații mai solide pe care să ne construim viitorul.

Suntem însă inspirați, plini de energie, de curaj și de avânt de a pune lucrurile în mișcare fără să mai amânăm. Este pur și simplu o energie fabuloasă pe care am face bine să o valorificăm căci astfel putem realiza (chiar fără să simțim că am muncit din greu) lucruri extraordinare în viețile noastre în perioada următoare de timp.

Să ne facem vara sanie pentru la iarnă, să rămânem concentrați asupra obiectivelor noastre în următoarele 31 de zile, să ne urmăm intențiile fără a ne sustrage responsabilităților pe care ni le știm fiecare foarte bine (putem face aceasta un pic mai târziu, când vom trece de această etapă proactivă și activă) – acesta este mesajul numerologic al lunii iulie 2022!

Mizăm mai mult pe logică în iulie 2022, pe o rutină bine stabilită, pe un plan elaborat încă de la începutul lunii, și pe o abordare mai metodică a lucrurilor deși această atitudine nu înseamnă că ne vom neglija familia, căminul, prietenii sau pe cei dragi, ci că ne concentrăm mai mult asupra vieții profesionale și a carierei noastre, asupra muncii și a scopului nostru scris acolo undeva în cartea vieții și a destinului nostru individual (ceea ce produce bucurie și satisfacție în sufletul nostru, acele lucruri la care suntem buni).

Chiar și dacă nu ne vom dori neapărat acest lucru, vom fi solicitați mai mult decât de obicei, ni se va cere sfatul și expertiza pe plan profesional, va fi nevoie de noi să fim acolo și să ne aducem contribuția la mersul general al lumii, în funcție de abilitățile individuale, dăruind o parte din ce avem: poate timp, poate resurse, poate talentele și abilitățile noastre. Vibrația 4 are în vedere și comunitățile și rolul fiecăruia în cadrul grupului sau comunității de care aparține, dar și extinderea cercului său, deci o perioadă bună de a lega noi conexiuni cu cei cunoscuți, dar și cu persoane noi, de a primi un sfat sau o formă de ghidare acolo unde este nevoie de ea.

Nu vom refuza fiindcă făcând toate acestea, vom atrage și abundența în viețile noastre. Acolo unde ne simțim utili, apreciați, văzuți, doriți, indispensabili, acolo unde simțim că este nevoie de noi și de amprenta noastră, acolo vom atrage și prosperitate într-o formă sau alta așa că dacă vă veți întâlni cu anumite oportunități în această lună a lui Cuptor, în loc să le refuzați din start, gândiți-vă de două ori. Uneori poate fi chiar o mână întinsă din partea destinului.

Foto fr si main: Bruce Rolff /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri