29 Iunie 2022 publicat în Horoscop 1167 share-uri

În tot acest peisaj astral, sunt câteva zodii cărora le merge fabulos pe plan material și financiar și vor atrage abundența în viețile și profesiile lor precum un magnet.

Luna iulie este la câteva zile distanță și vine cu o energie nouă pentru toate zodiile, dar și cu unele evenimente astrologice interesante în prima jumătate a lunii precum intrarea lui Mercur în semnul Racului și a lui Marte în Taur care aduc mai degrabă o energie a pasivității și a resemnării pentru unele zodii. Lucrurile se dinamizează însă pe parcursul lunii, odată cu Luna plină de pe 13 iulie, intrarea lui Venus în Rac pe 17 iulie, a Soarelui în Leu și a lui Jupiter retrograd în Berbec către sfârșitul lunii. În tot acest peisaj astral, sunt câteva zodii cărora le merge fabulos pe plan material și financiar și vor atrage abundența în viețile și profesiile lor precum un magnet.

Iată care sunt zodiile cu noroc la bani și asupra cărora se revarsă abundența astrală în cea de-a doua lună a verii:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Zodia Berbec

Încă din luna iunie 2022, fluxul banilor a început să se deblocheze pentru zodia Berbec și abundența este scrisă pe fruntea sa. Este foarte posibil ca aceștia ajung într-un punct foarte înalt al carierei lor, ceea ce le va aduce bucurie în suflet și bani în buzunar, intenționând ca în perioada următoare să se mai și relaxeze și să profite de roadele muncii lor asidue de până acum.

Foto: Michelangelus /Shutterstock

Câștigurile suplimentare și recunoașterea de care au parte pe plan profesional îi impulsionează să se reîntoarcă către ei înșiși și ceea ce le trezește entuziasm în suflet, unii dintre nativi reîntorcându-se cu interes către hobby-uri și pasiuni mai vechi.

În plus, astrele îi infuzează pe acești nativi cu o ușurință și o reală îndemânare de a-și gestiona cu succes fondurile și finanțele personale, calitățile sale de expert financiar fiind recunoscute atât la locul de muncă, cât și în propria casă. Pentru o altă parte dintre nativii Berbec, sunt prognozate schimbări mari la locul de muncă, poate chiar o creștere a câștigurilor sale printr-o promovare sau prin intermediul conexiunilor sale sociale.

5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Zodia Taur

Când îmbini munca cu plăcerea sau îți faci munca din pasiune, făcându-ți însă planuri pe termen scurt și pe termen lung, nu ai cum să dai greș. Poate tocmai de aceea, în sfârșit, încep să se vadă rezultatele strategiilor tale financiare începând cu luna iulie. Este luna în care zodia Taur reîncepe să se echilibreze pe plan material și profesional, atrăgând din nou prosperitatea în viața sa.

Taurul este însoțit și de o determinare aparte, aceea de a se elibera de datorii și din strâmtoarea lui “niciodată suficient” și de a-și găsi propriul drum spre prosperitate așa că iese îndrăzneț din zona sa de confort și încearcă lucrurile noi și ingenioase. Din fericire, luna aceasta este ajutat enorm de astre, împrejurări și divinitate, iar lucrurile se așază fabulos pentru el, mai ales pe plan social-profesional, de unde îi vor veni și succesele.

Aspirațiile sale sunt îndeplinite și este posibil să fie finanțat în unele dintre proiectele sau ideile sale de afaceri de o persoană sus pusă care are încredere în abilitățile sale.

Zodia Rac

Și zodia Rac este una dintre acele zodii norocoase care se află în lumina reflectoarelor în luna iulie 2022 și sub auspicii astrale. Sunt unii nativi Rac care, odată cu mijlocul lunii iulie, pot face mișcarea vieții lor pe plan profesional, implicit și financiar, și să își schimbe vizibil viața, îmbunătățindu-și situația financiară.

Este timpul ca această zodie să strălucească în întregul potențial al destinului său, să își întindă aripile și să își ia zborul în plină glorie, asumându-și anumite riscuri profesionale, dar bine gândite și chibzuite înainte. Astfel, își întăresc poziția profesională sau sunt văzuți ca fiind într-una de autoritate și putere, ei fiind cei în măsură să facă sau să schimbe unele reguli și să își ceară drepturile.

Pe de altă parte, alți nativi Rac reușesc în schimb să facă niște mișcări extrem de inteligente pornind de la conexiunile lor și să lege niște parteneriate profesionale de excepție, care le aduc multe beneficii profesionale și materiale pe termen lung.

Zodia Leu

Leul este într-o stare de calm și relaxare mai toată luna iulie, aproape că nu s-ar zice câte eforturi, timp și ambiție a depus această zodie în proiectele și în munca sa sau câte sâmbete a petrecut muncind extra pentru a-și concretiza visurile. Dar astrele sunt de partea zodiei Leu într-un mod benefic, iar prosperitatea vine către el nu neapărat facil, ci providențial, părând că lucrurile se așază cum este mai bine pentru el, într-un mod ghidat de divinitate.

Cu toate acestea, abundența vine în multe forme către Leu, nu doar în conturile sale, ci și în relațiile sale, în starea sa înfloritoare de sănătate, în forma unui ajutor (financiar sau nu) venind de la prieteni sau de la un membru al familiei.

Prin urmare, în această lună Leul va crea în jurul sau și la locul de muncă o adevărată revoluție profesională, întrecând orice așteptare, poate chiar depășindu-și propriile recorduri. Atunci când lucrează în echipa, Leul se află printre cei mai motivați membri, mobilizându-i și pe ceilalți și ghidându-i în a-și mări la rândul lor veniturile.

Leul se bucură de această curgere a banilor în viața sa și sub forma confortului de orice tip (poate chiar se răsfață cu o vacanță mult dorită, își face sieși un cadou pe care și-l dorea mult etc), dar se află pe drumul cel bun și în ceea ce privește dezvoltarea sa personală.

Foto fr si main: Teo Tarras /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri