3 Decembrie 2021 publicat în Horoscop 277 share-uri

Horoscopul dragostei și al relațiilor în 2022 pentru zodia Leu vine cu o paletă bogată de experiențe de bun augur atât în cadrul familiei, cât și al parteneriatelor din carieră. Nativii au noroc în dragoste, iar astrele le aduce abilități incredibile de comunicare, astfel că prin legăturile pe care le vor stabili în acest an, dar și prin puterea dragostei și a bunătății, nativilor Leu li se vor îndeplini dorințe, li se vor rezolva probleme, li se vor ridica blocaje. Citește previziunile astrale complete pentru zodia Leu.

Horoscop Leu 2022: viața de familie

Nativii Leu vor simți nevoia ca în acest an să se apropie mai mult de familie decât în anii precedenți. Vor dori să viziteze sau să reia legătură cu rude mai îndepărtate, dar totodată au nevoie să își reorganizeze profilul relațiilor cu membrii familiei.

Așadar se vor gândi serios cât de apropiați să devină cu aceștia, care ar fi limitele, ce își permit și ce nu unii cu ceilalți. Mai mult decât atât, aceste gânduri le vor comunica mai departe și vor discuta cu ceilalți până unde își pot permite diverse lucruri în relația pe care o dezvoltă.

Este posibil să aibă și planuri de dezvoltare cu unii memebri ai familiei. De exemplu pot restaura o proprietate din provincie, pot organiza weekenduri alături de familia mare, ba chiar pot pune la cale un plan de sănătate pentru cei dragi, pe care aceștia să îl urmeze îndeaproape.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Sunt preocupați de sănătatea și bunăstarea celor din familie și vor mobiliza lucrurile astfel încât să îi ajute pe fiecare acolo unde aceștia simt că nu se pot descurca singuri. Este o responabilitate mare pe care nativii Leu și-o vor asuma în acest an.

În cuplu, nativii Leu par să fie înzestrați cu o energie interminabilă, asortată cu o creativitate debordantă. Nu contenesc să își suprindă partenerul, în mod plăcut, desigur. Sunt romatici, atenți, tandri și totodată plini de inițiativă. Reușesc să organizeze mici escapade, dar și concedii de vis, rezolvă probleme vechi din cuplu, iar viața intimă va fi muuult mai piperată.

Chiar dacă va exista și loc de certuri, totuși nativii vor fi destul de calmi și vor ști să privească în special partea plină a paharului.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Horoscop Leu 2022: șansa de a începe o relație pentru cei singuri

Nativii singuri vor simți neoia unui partener de cuplu, așadar sunt deschiși întâlnirilor, caută să cunoască oameni noi, din toate domenii, profitând de fiecare ocazie. Sunt totuși destul de pretențioși și nu se vor avânta cu capul înainte într-o relație.

Au nevoie de „dansul” cuceririi. Vor să cunoască mai bine persoană care le va stârni interesul, vor pătrunde blând în viața acesteia, vor țese firele noii lor legături cu grijă, cu sinceritate și atenție.

Șansa de a întâlni sufletul pereche este foarte mare în acest an, dar nu putem spune cu siguranță când se va întâmpla. Dragostea este imprevizibilă în 2022 și totodată plină de noutate. Nu se știe niciodată de unde va sări iepurele, așadar nativii Leu vor avea grijă să fie mereu îngrijiți, cu o imagine și un comportament impecabile.

Foto articol: ladyphoto/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri