Horoscopul dragostei și al relațiilor în 2022 pentru nativii Leu: iubirea e ca o baghetă magică ce le împlinește cele mai ascunse dorințe

3 Decembrie 2021 publicat în Horoscop 277 share-uri

Horoscopul dragostei și al relațiilor în 2022 pentru zodia Leu vine cu o paletă bogată de experiențe de bun augur atât în cadrul familiei, cât și al parteneriatelor din carieră. Nativii au noroc în dragoste, iar astrele le aduce abilități incredibile de comunicare, astfel că prin legăturile pe care le vor stabili în acest an, dar și prin puterea dragostei și a bunătății, nativilor Leu li se vor îndeplini dorințe, li se vor rezolva probleme, li se vor ridica blocaje. Citește previziunile astrale complete pentru zodia Leu.

Horoscopul dragostei Leu 2022: previziuni generale

Dragostea reprezintă pentru nativii Leu o prioritate în acest an, mai ales după o lungă perioadă de timp în care au primit tot felul de lecții karmice privind iubirea și relațiile.

Se găsesc acum într-o perioadă în care știu ce își doresc, ce vor, ce așteptări să aibă de la ei dar și de la ceilalți. În cuplu vor face unele schimbări, în dorința de a merge către armonie, dar și sinceritate în iubire în același timp.

În ceea ce privește familia, vor avea grijă să susțină relațiile cu membrii dragi, poate mai mult decât altă dată, dar vor impune și anumite limite ale interacțiunii cu aceștia, vor trasa linii până unde se pot implica unii în viața celorlalți, dar totodată și în privința a ceea ce pot sau nu pot tolera vor avea ceva de spus.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii

În relații lucrurile par să se îmbunătățească. În 2022 nativii Leu comunică mai ușor, dețin tehnicile de asertivitate sau sunt dispuși să le învețe, reușesc să iasă în evidență, să cunoască noi oameni, așadar vor încheia noi parteneriate și își vor lărgi cercul de prieteni.

Foto: Jozef Klopacka/ shutterstock.com

Horoscop Leu 2022: relațiile și prietenia

Așa cum spuneam mai sus, nativii Leu par mai prietenoși, spiritul lor social este unul intens, iar astrele le aduc norocul de a întâlni oameni faini și de a se înconjura exact de oamenii de care au nevoie.

Prin urmare, viața socială a nativilor Leu devine mai frumoasă, mai bogată, mai profitabilă. Au multe de învățat din noile lor prietenii, așadar viața socială va reprezenta un pilon al schimbării în acest an pentru nativii Leu, schimbări în mai bine. Prietenii pot avea soluțiile la care ei nu s-au gândit, pot avea idei care se mulează pe sufletul unui nativ Leu, îi pot sprijini când se simt demolați și îi înveselesc când vor simți că și-au pierdut zâmbetul.

Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale

Leii sunt foarte norocoși în ceea ce privește relațiile în 2022, vor întâlni oameni minunați, oameni bogați spiritual și intelectual, oameni frumoși și buni.

În ceea ce privește relațiile legate de carieră, aceștia pot fi, de asemenea, declarați cu noroc în toate. Au șansa să întâlnească oameni alături de care avansează cu o viteză uluitoare în carieră, construind relații cu efect de triger. Trebuie totuși să fie atenți, pentru că sunt câteva perioade în an când există riscul să fie păcăliți. Citește continuarea în pagina 2 >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri