25 Noiembrie 2021 publicat în Horoscop 7441 share-uri

Ne aflăm în plin sezon al Săgetătorului (22 noiembrie – 21 decembrie), una dintre cele mai fascinante și remarcabile zodii ale horoscopului. Pregătiți să descoperim această zodie din mai toate unghiurile și punctele de vedere, descoperindu-i LUMINILE (calitățile sale speciale, harurile), dar și UMBRELE (vulnerabilitățile, defectele și punctele sale slabe)?

Umbre:

Foto: De la Iaroslava Daragan /Shutterstock

1. Sagetătorii nu suportă ideea de autoritate, de a li se spune ce să facă sau de a fi controlați și de aceea unii dintre ei pot intra în diverse conflicte la locul de muncă.

2. Aceeași atitudine o au și față de putere, de multe ori răzvrătindu-se împotriva celor care se află într-o astfel de poziție dacă nu au un profund respect față de persoana respectivă.

3. Dacă în majoritatea relațiilor lor au un simt ascuțit când vine vorba de oameni și de a nu se lăsa păcăliți sau înșelați, în dragoste, mulți Săgetători au tendința de a fi ușor naivi (se lasă mințiți) și de a experimenta destul de des dezamăgiri.

4. De aceea, pe parcursul vieții, Săgetătorii care au traversat despărțiri sau perioade dureroase în dragoste, vor fi reticenți în a-și deschide inima oricui și nu o vor face decât dacă sunt siguri că vor primi înapoi pe măsura dăruirii lor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Dacă au fost răniți în dragoste, chiar și o singură dată în viață, unii Săgetători iartă greu și devin răzbunători, răutăcioși și irascibili, iar inima le devine grea, ca de plumb. Până când vor învăța să își accepte și experiențele emoționale negative și să învețe din ele…

5. Săgetătorul are nevoie de mult spațiu într-o relație pentru a nu se simți sufocat și are nevoia ca spiritul său de independență să îi fie puternic respectat. Dacă nu are aceste condiții de bază, nu va rezista mult timp într-o relație amoroasă.

6. Uneori Săgetători au un mod brutal și sincer (poate prea sincer) de a spune lucrurilor pe nume: le strigă în față și nu se gândesc pe moment că ar putea răni sentimentele cuiva chiar dacă au poate dreptate.

Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

7. Pot fi incredibil de nerăbdători și de impulsivi. Când își doresc ceva, își doresc chiar în acel moment, iar dacă nu îl obțin, se frusteaza repede. Vor încerca însă să își cultive calitatea răbdării pe parcursul vieții.

8. Din cauza atracției lor de a explora și de a se afla permanent în mișcare, sunt percepuți uneori de ceilalți drept inconsecvenți și instabili. Deseori însă, ei nu trăiesc după regulile societății și nici nu se simt reprezentați de acestea.

9. Săgetătorul iubește libertatea și nu poate sta foarte mult timp într-un loc. Odată ce s-a stabilit undeva, în mintea sa se duce bătălia pentru alte locuri, alte experiențe și posibilități care îl așteaptă dincolo.

10. Nu ai nicio șansă să îi spui unui Săgetător ce să facă căci este foarte probabil să facă exact opusul. Acești nativi nu prea acceptă ordine și indicații cu ce au ei de făcut căci consideră că își cunosc foarte bine îndatoririle și responsabilitățile.

Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

11. Săgetătorul vede prin oameni (mai puțin în iubire sau când se îndrăgostește) și are o intuiție fantastică când vine vorba de oameni. Dacă ai greșit cu ceva, așteaptă-te să îți fie semnalată greșeală. Dacă ai de gând să nu fii tu însuți și să joci un alt personaj, nu ai nicio șansă, vei fi demascat în fața celorlalți.

12. Pentru Săgetători este mai important drumul decât destinația în sine așa că nu prea îl interesează belelele sau necazurile pe care le poate întâmpina pe parcurs dacă drumul a meritat.

13. Săgetătorul nu se lasă ușor convins și este de o încăpățânare crasă atunci când consideră că are dreptate sau când sare calul încercând să îți demonstreze că tu nu ai dreptate și el da. Poate ajunge până aproape de ridicol, dar tot nu renunță la punctul său de vedere.

4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine?

14. Săgetătorii sunt pasionali și se pot aprinde usr. Când se enervează, apelează la un întreg arsenal fizic: gesticulează, își aleg cuvintele bine, investesc vitalitate și energie în ceartă. Practic, alimentează un conflict în loc să încerce să îl tempereze.

15. Nu suportă să fie judecați sau criticați sau să se facă presupuneri nefondate pe seama a ceea ce sunt/ cine sunt și ce pot. Dacă te-au surprins că ai făcut asta, te-au scos de la inimă sau pot încerca să se răzbune într-un fel sau altul.

16. Deseori au tendința de a fi impulsivi, de a se enerva ușor, de a spune lucruri înainte de a se calma (și pe care le regretă ulterior căci firea lor este nativ bună) și de a lua decizii, deseori proaste, sub imboldul momentului.

17. Dacă i-ai greșit unui Săgetător și i-ai lezat sufletul sau personalitatea, așteaptă-te la un capitol închis definitiv în perioada următoare. Un Săgetător care consideră că i s-a greșit iremediabil va pleca și nu se va mai uita niciodată în urmă. Pentru el vei fi un capitol închis chiar dacă în timp probabil că te va ierta. Dar și uită…

6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

18. Nativii Săgetător nu își admit ușor greșelile și întâmpină dificultăți în a-și recunoaște vina în fața propriei greșeli.

19. Săgetătorul este cunoscut pentru onestitatea sa și dragostea de adevăr. Doar că uneori este foarte intransigent, iar situațiile deseori nu sunt în totalitate negre sau gri, ci pot fi și gri. La fel și oamenii… El trebuie să învețe să fie mai puțin obsedat de adevărul în sine, de teoria sa, și mai flexibil față de adevărul celorlalți.

20. Din prea multă dragoste față de libertatea sa, deseori întâmpină probleme în a-și asuma angajamente și responsabilități față de o persoană, un job etc pe termen lung.

Foto fr si main: De la rudall30 /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri