28 Iulie 2021 publicat în Horoscop 292 share-uri

August este o luna intensă și plină de provocări și posibilități, marcată în principal de energia solară a semnului Leului, dar și alte evenimente astrologice cu propria lor încărcătură vibrationala precum Luna Nouă în Leu (8 august), Mercur în Leu (până pe 11 când se va muta în zodia Fecioarei) și Uranus retrograd (de pe 20 august). Ce le-au pregătit astrele celor 12 zodii în ultima lună a verii și ce le așteaptă în carieră, dragoste, sănătate și pe plan material aflați citind horoscopul de mai jos: 

Horoscop August 2021 pentru zodia Leu

Da, Leul este clar vedeta sezonului căci august este luna sa, dar conjucturile astrale din august 2021 sunt puternice și un pic neobișnuite, impactându-l pe acest nativ într-un mod bulversant și contradictoriu. Astfel, pe de o parte, zodia Leu va avea parte de mult noroc și oportunități diverse, pe de altă parte va avea parte de mici momente de tensiune și surprize neprevăzute, nu tocmai pe placul său.

Acestea sunt rezultatul poziției a două planete influente, Jupiter și Saturn, chiar în semnul Vărsătorului, semnul opus Leului. Dar Soarele, alături de Mercur, aduce niște influențe superbe și pline de înțelepciune și echilibru. Datorită acestora, apariția unor anumite provocări precum asumarea unor responsabilități suplimentare, restricții sau limitări, schimbări bruște (cauzate de Uranus, dar și de Saturn și Jupiter) nu te vor afecta foarte mult căci le vei trata cu mult calm și maturitate.

Senzualitatea ta este maximă în această perioadă, iar soțul sau partenerul de viață se reîndrăgosteste pur și simplu de tine. Peisajul astral este și el propice întâlnirilor, iar viața amoroasă a nativilor Leu single se va îmbunătăți simțitor odată trecută data de 16 august, când Venus va jongla în relațiile de iubire ale Leului cu ideea de angajament, promisiuni și cu manifestarea tandreței.

Pe plan profesional, ai parte de o cooperare fructuoasă din partea asociaților tăi, a partenerilor de afaceri, a echipei tale sau chiar a unor persoane importante din management.

Horoscop August 2021 pentru zodia Fecioară

Pentru zodia Fecioară, începutul lunii august este încă impactat de conjuctura dintre Mercur și Soare chiar de la sfârșit de iulie. Este un tranzit special ce a avut loc chiar în cea de-a 12-a casa a zodiei Fecioara, casă ce ține de subconștient, lumea secretelor și a misterelor viețîi. De aceea, este posibil ca la început de luna august, mulți nativi Fecioara să se afle în anumite situații confuze sau în împrejurări ce îi contrariază și nu știu încotro să se îndrepte. Sufletul lor este bulversat și mintea frământată de gânduri care îi consumă.

Sfatul astrologilor este aceea de a se lăsa purtați de fluxul evenimentelor, de a renunța la rezistență, de a nu mai încerca (cel puțin de data această) să mai controleze lucrurile și să se lase pe mâna planurilor universului. Deși uneori acestea nu coincid cu planurile noastre umane, uneori pot fi exact acel ceva de care avem nevoie pentru a fi fericiți. Atunci când avem încredere în proces, ni se vor întâmpla multe lucruri minunate.

Pe plan profesional și educațional, pot interveni anumite obstacole în îndeplinirea obiectivelor tale, iar uneori starea de oboseală sau lipsa de motivație și chef îți pot cauza probleme. Încearcă să te relaxezi, să te detașezi de ceea ce înseamnă muncă pentru o perioadă de timp și să îi propui partenerului sau unui bun prieten o mică vacanță de relaxare, mai ales în a doua jumătate a lunii. Dacă cineva drag are mici probleme neprevăzute de sănătate, încearcă să tratezi situația cu calm și luciditate, oferindu-i tot sprijinul tău și susținerea necesară vindecării cât mai rapide.

Horoscop August 2021 pentru zodia Balanță

Pentru zodia Balanță, august 2021 este o lună benefică pentru a străluci pe plan profesional, mai ales în fața publicului sau a unei audiențe considerabile. Astfel, conjucția dintre Soare și Mercur din ultima zi a lui iulie 2021 chiar în cea de-a 11-a zi a Balanței, te împuternicește de-a dreptul din punct de vedere social și îți aduce niște progrese considerabile pe această filieră. Niște colaborări și contacte mai vechi îți pot aduce altele noi, ceea ce te ajută enorm în a-ți extinde rețeaua profesională, dar și a-ți atinge targeturile și a-ți mari veniturile în viitorul imediat.

Relațiile tale se desfășoară armonios și benefic atât cu persoanele mai tinere din anturajul tău, cât și cu seniori sau cu persoane aflate în poziții de top. În ceea ce privește sănătatea și starea ta de bine, este important să îți menții rutină zilnică de întreținere, să faci multă mișcare și să ai o dietă sănătoasă.

În viața sentimentală, cu cea de-a cincea casă luminată de Jupiter și Venus, atracția dintre tine și partenerul de viață crește în intensitate și ai parte de tot sprijinul partenerului pentru a schimba acele circumstanțe din jurul tău care nu îți sunt pe plac. Nativii Balanță single au șanse să își întâlnească sufletul pereche în această perioadă, să rămână deschiși posibilităților.

Horoscop August 2021 pentru zodia Scorpion

Simți destulă presiune pe umerii tăi din punct de vedere profesional în prima jumătate a lunii și ai multe lucruri de rezolvat și demonstrat. Încerci să faci tot posibilul pentru a-ți exprima creativitatea și a-ți pune în valoare abilitățile în multe din activitățile tale. Dar chiar dacă în această lună Saturn te poate copleși cu responsabilitățile sale, Venus te ajută să fii foarte populară, să îți pui sufletul în munca ta și să ai realizări frumoase și apreciate în această lună.

În plus, îți va îmbunătăți volumul muncii în a doua jumătate a lunii, va disipa sursele de stres și va aduce venituri suplimentare, ceea ce îți aprinde în minte ideea unui concediu binemeritat. De multe ori și în multe ocazii, îți vei găsi refugiul acasă. Pentru tine, acasă va deveni mai mult decât un spațiu în care doar trăiești și te odihnești. Îl vezi ca fiind plin de lumină, regenerare și relaxare, un spațiu în care îți încarci bateriile atât singură, cât și în compania oamenilor tăi dragi și a familiei tale.

Pentru o bună parte din nativii Scorpion, august are și un aer festiv și de celebrare căci primesc nenumărate invitații la evenimente, celebrări și petreceri de socializare. Cei single pot stabili o conexiune puternică cu o persoană cunoscută prin intermediul prietenilor.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri