28 Iulie 2021 publicat în Horoscop 292 share-uri

August este o luna intensă și plină de provocări și posibilități, marcată în principal de energia solară a semnului Leului, dar și alte evenimente astrologice cu propria lor încărcătură vibrationala precum Luna Nouă în Leu (8 august), Mercur în Leu (până pe 11 când se va muta în zodia Fecioarei) și Uranus retrograd (de pe 20 august). Ce le-au pregătit astrele celor 12 zodii în ultima lună a verii și ce le așteaptă în carieră, dragoste, sănătate și pe plan material aflați citind horoscopul de mai jos: 

Horoscop August 2021 pentru zodia Săgetător

De-a lungul lunii august, nativii Săgetător se vor bucura în mare parte de relații pașnice și armonioase cu familia, soțul, copiii și părinții, dar și cu cei din jurul lor. În plus, sunt mânați în această lună de dorința de aventură și de explorare, de dorul de călătorii, de dorința a a-și crea cu mâna lor propriile experiențe și amintiri așa că vor profita de orice ocazie în acest sens. Vor primi invitații de călătorie sau vor lansa la rândul lor propuneri diverse, cert este că vor călători intens în perioada următoare și nu neapărat în interes de muncă sau de afaceri, ci pur și simplu pentru plăcerea artei.

La locul de muncă pot fi anumite divergente sau mici neînțelegeri cu colegii sau cu o persoană cu care lucrezi în mod direct așa că îți recomandăm mai multă prudență și diplomație când vine vorba de a angaja în acțiuni sau discuții în contradictoriu. Vei avea numai de câștigat dacă abordezi o atitudine echilibrată indiferent de cât de impulsiv sau nervos te simți pe moment sau cât de rigide sunt cererile care ți se solicită.

Nativii Săgetător single sunt atrași de persoane care simbolizează ideea de putere, status, autoritate și vor profita de acele oportunități romantice conectate cu idealurile lor profesionale. De asemenea, unii nativi Săgetător single sunt mânați de dorința de a-și explora toate opțiunile romantice astfel încât să regăsească acel sentiment de a aparține în totalitate cuiva.

Horoscop August 2021 pentru zodia Capricorn

Chiar dacă vor fi mai multe planete în mișcare retrogradă în semnul Capricornului și nu ești la nivelul tău maxim de energie, cu un pic de efort și muncă multă vei reuși să bifezi obiectivele pe care ți le-ai propus pentru primele două săptămâni ale lunii. Răbdarea și tenacitatea ta te vor aduce pe drumul cel drept, iar dinamismul tău să depășești orice provocare cu determinare și încredere.

Pe plan sentimental, unii nativi Capricorn, chiar dacă aflați în relații stabile și fericite, unele chiar în plin debut, sunt bântuiți de fantome ale trecutului. Se gândesc din ce în ce mai mult la o anumită persoană din trecutul lor chiar dacă au făcut tot ce le stă în putință pentru a se desprinde de ea.

În a doua jumătate a lunii, vei fi mai atent la nevoile membrilor familiei tale, iar cineva drag va avea nevoie de sfaturile și de ajutorul tău necondiționat. Ca de obicei, comunicarea va fi cheia pentru a ajunge la inima acestei persoane, iar înțelegerea și compromisul calea către fericirea tuturor. Pe plan financiar, nu vor fi probleme, iar luna această ai parte de câștiguri suplimentare semnificate, răsplătindu-ți eforturile muncii tale intense.

Horoscop August 2021 pentru zodia Vărsător

August 2021 este luna micilor schimbări cu un impact mare pentru Vărsător, o lună în care astrele încurajează această zodie să vorbească în numele adevărului, a adevărului propriu, dar și să își urmeze inima și dorințele inimii. Va fi acolo un mic conflict între ceea ce trebuie să facă (responsabilitate) și ceea ce ar vrea să facă (dorința), câștig de cauză având propria capacitate de a le echilibra pe cele două.

Deși ancorat foarte puternic în diverse proiecte precum cele de renovare a unei locuințe sau de achiziționare a unei proprietăți, în întâlniri și proiecte cu diverși parteneri sau colaboratori, în inițierea unei noi idei de afaceri sau a unui proiect profesional sau pur și simplu asumându-și responsabilitatea față de o persoană dragă, sufletul Vărsătorului tânjește acut după călătorii, senzația de libertate, de lipsă de griji și de relaxare. Și veți avea parte de o vacanță memorabilă către sfârșitul lunii. Partenerul de viață sau membrii familiei se vor asigura că vă veți odihni și bucura de o vacanță frumoasă.

De asemenea, orice întărește legătura spirituală cu partenerul de viață și la nivel material (spre exemplu cumpărarea unei mașini care să vă ducă în călătorii sau rezolvarea unor acte legate de o locuință comună) este pus sub semnul norocului, al succesului și al iubirii. Se fac planuri de viitor valide în această perioadă de către Varsatorii aflăți în relații sau la începutul unei relații, iar cei single pot avea parte de surprize plăcute și să își găsească fericirea în doi în a doua jumătate a lunii.

Horoscop August 2021 pentru zodia Pești

Conjucția dintre Soare și Mercur va cădea în cea de-a 6-a casă a zodiei Pești așa că sănătatea se va afla pe prim plan pentru tine, indiferent că ne referim la propria sănătate sau a celor dragi. Vei fi prins în activități de rutină și organizare a unui bun plan de viață și de sănătate pentru cei dragi, între programări la doctor și planificarea unui stil de viață eficient și sănătos pe termen lung. La locul de muncă, pot fi mici întârzieri legate de un anumit proiect, dar ți-ai propus să nu mai lași anxietatea legată de carieră să te domine și te destresezi angajându-te în activități spirituale sau de vacanță.

Pe plan sentimental, nativii Pești single au prea multe posibilități și oportunități, ceea ce îi prinde total nepregățiți și incapabili să ia o decizie în această lună fiindcă simt o conexiune cu mai multe persoane în același timp. Nativii Pești implicați într-o relație se simt fericiți și înțeleși de partenerul de viață și lucrează precum o echipă, creând armonie și împlinire de ambele părți. Este posibil să apară unele discuții legate de viitorul educațional al unui membru mai tânăr al familiei, dar cădeți repede de acord și luați cea mai bună decizie împreună. Veniturile partenerului cresc considerabil în această lună, ceea ce vă face pe amândoi fericiți. Fertilitatea este și la ea cote maxime pentru acești nativi, iar cei care își doreau un copil se vor simți binecuvântați în această lună și vor primi veștile cele mai bune.

Foto fr si main: De la Bada1 /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri