28 Iulie 2021 publicat în Horoscop 292 share-uri

August este o luna intensă și plină de provocări și posibilități, marcată în principal de energia solară a semnului Leului, dar și alte evenimente astrologice cu propria lor încărcătură vibrationala precum Luna Nouă în Leu (8 august), Mercur în Leu (până pe 11 când se va muta în zodia Fecioarei) și Uranus retrograd (de pe 20 august). Ce le-au pregătit astrele celor 12 zodii în ultima lună a verii și ce le așteaptă în carieră, dragoste, sănătate și pe plan material aflați citind horoscopul de mai jos: 

Horoscop August 2021 pentru zodia Berbec

Viața profesională se desfășoară cât se poate de bine pentru zodia Berbec în luna august, fiind favorizate, pentru o anumită categorie a acestei zodii, călătoriile în scop educațional și academic. Muncești mult și în această lună și încerci pe cât posibil să îți onorezi cu brio responsabilitățile de la locul de muncă într-un mod cât mai eficient și organizat, astfel încât să te bucuri în același timp și de o vacanță binemeritată și momente de relaxare. Vor fi cheltuieli neprevăzute, dar reușești să te încadrezi în bugetul propus.

Viața conjugală este cât se poate de fericită și senină în această lună, iar dragostea și abundența sporesc în cuplul pe care îl formează Berbecul datorită conjucturii dintre Marte și Venus chiar în cea de-a cincea casă a acestei zodii. Zilele în doi sau în familie trec netulburate și fericite.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Nativii Berbec aflați la primele întâlniri sau la debutul unei relații vor crea un impact profund și pe termen lung în viața potențialului lor partener și reușesc să îi stârnească admirația acestuia. Cei care se îndrăgostesc de un nativ Berbec în această perioadă o vor face pe viață.

Horoscop August 2021 pentru zodia Taur

Foto: De la ju_see /Shutterstock

Pentru zodia Taur, august 2021 se anunță a fi o lună fantastică și începutul unei îndelungi și semnificative perioade benefice. Jupiter, planeta norocoului și a miracolelor, se reîntoarce în sectorul realizărilor și va rămâne aici până aproape de sfârșitul anului. Ce înseamnă acest lucru? Înseamnă că, în sfârșit, pentru nativii Taur, lucrurile vor începe să se lege.

Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Înseamnă că vor reuși să își depășească propriile limitări, că vor lega cu ușurință noi conexiuni profesionale, că unele proiecte ale lor se vor realiza cu success, că își vor găsi jobul visurilor lor (sau vor fi promovați/ vor realiza ceva ce le va aduce gloria lumească), că vor reuși să facă astfel încât să fie în scurt timp alături de persoana iubită (în cazul în care nu sunt deja căci această influență a lui Jupiter a început să fie resimțită pentru Taur încă de la începutul lui ianuarie), că în viața acestora vor avea loc anumite evenimente sau bucurii pe care le vor percepe ca pe mici miracole sau triumfuri personale.

Chiar dacă banii își joacă rolul lor important în această odă a bucuriei pentru Taur, astrele pun accentul asupra împlinirii dorințelor inimii Taurului.

Minunatul HOROSCOP ZEN al primăverii: Pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Horoscop August 2021 pentru zodia Gemeni

Prezența Soarelui chiar în sectorul comunicării al zodiei Gemeni amplifică la maximum dorința acestora de a comunica, aducând strălucire mai ales pe plan social. Astfel, din acest punct de vedere, zodia Gemeni este mânată în deciziile și activitățile sale din perioada următoare de spiritul curiozității, de dorința de a-și satisface apetitul pentru cunoaștere și informații, de necesitatea de a vorbi cu cei dragi, dar și cu restul lumii (prieteni, colegi, parteneri de afaceri, rude îndepărtate) despre câte în lună și în stele, despre oricine și orice.

Mai mult, unii nativi Gemeni au din nou ocazia de a relua sau a-și continuă anumite studii pe care le-au înterupt la un moment dat, de a-i învăța pe ceilalți ceva, de a avea ceva de spus prin puterea cuvântului și a convingerii. Luna Nouă de pe 8 august poate aduce în prim plan un contract important de semnat în domenii ce țin de comunicare.

Nativii Gemeni single au parte de un timp de calitate pe care îl petrec socializand și întreținând conversații, hrănindu-și spiritul din conexiunile și schimbul de informații cu ceilalți. Foarte posibil să se lege și anumite conexiuni romantice frumoase, cu potențial de a se transforma într-o relație durabilă și stabilă pe termen lung.

Pentru nativii Gemeni căsătoriți sau aflați într-o relație stabilă, vor exista anumite oportunități de a planifica aducerea pe lume a unui copil încă de la începutul lunii.

Horoscop August 2021 pentru zodia Rac

Jupiter este de partea Racului încă de la sfârșitul lunii iulie 2021 și va rămâne astfel și în marea majoritate a lunii august. Merită menționat că pentru această zodie Jupiter va trage sforile mai ales pe plan emotional, aducând alinare și vindecare acolo unde există o traumă relațională. Pentru această categorie de nativi Rac, poate că schimbările nu sunt vizibile la suprafață, dar la un nivel profund sunt fabuloase căci vorbim despre însăși vindecarea sufletului lor, ceea ce le va aduce beneficii enorme în perioada următoare.

De asemenea, Saturn te pune față în față cu anumite lecții de viață în această perioadă și este important să înveți ce ai de învățat și să asimiliezi schimbările și noile intenții. Nativii Rac single sau care își doresc o relație sunt sprijiniți de univers în acest sens, reușind ca, încet încet, să își deschisă inima în fața unei persoane speciale, să își unească sufletele și să se conecteze la un nivel foarte profund.

Mulți nativi Rac au parte de împlinire pe plan profesional în această perioadă și îi vor impresiona pe ceilalți cu rezultatele lor. Sunt nativi Rac care vor lua examene cu brio în acest interval de timp sau vor reuși să acceadă la jobul visurilor lor, ceea ce le va deschide și ușile unor beneficii materiale și financiare semnificative până la sfârșitul anului.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri