Ce surprize ne rezerva astrele in primele 30 de zile de toamna si cum stau zodiile cu dragostea, banii si cariera in luna septembrie 2020?

Horoscop Septembrie 2020 pentru zodia Sagetator

Septembrie este o luna darnica pentru tine, draga Sagetator, si plina de oportunitati, oferindu-ti multiple sanse de a-ti corecta greseli din trecut si de a rezolva probleme care pareau lipsite de importanta pe moment, dar care au crescut in intensitate in ultimul timp. Astfel, anumiti Sagetatori vor avea ocazia sa gestioneze eficient chestiuni ce tin fie de locuinta, fie de o proprietate pe care o detin sau vor sa o detina.

In schimb, pentru alti Scorpion nevoia de mai multa libertate, intimitate si independenta devine atat de acuta si intensa, incat iau decizia de a se muta singuri, pe cont propriu, sau doar cu partenerul de viata. Daca ai de-a face cu documente si acte oficiale la locul de munca sau in afacerile tale, fii foarte atenta si citeste atent ceea ce semnezi. Esti plina de avant si viata si iti doresti cat mai mult si mai des compania si prezenta persoanelor dragi si a prietenilor, dar ai mare grija la modul in care gestionezi relatia cu ei. Trebuie sa tii cont si de timpul, disponibilitatea si dorintele acestora, nu doar de ale tale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale

Foto int: By pupushu /Shutterstock

Pe de alta parte, in cazul in care esti single, este foarte posibil ca pe la jumatatea lunii sa participi la un eveniment important legat de o persoana de sex feminin, iar prin intermediul acestei petreceri sa cunosti o persoana atragatoare, care se arata interesata si cucerita de tine.

Horoscop Septembrie 2020 pentru zodia Capricorn

Capricornul a muncit foarte mult in ultima perioada, rezervandu-si prea putin timp pentru sine, pentru cei dragi, pentru lucrurile sale dragi, iar inceputul lui septembrie este momentul in care aceasta zodie va intelege mai bine acest aspect. Multi Capricorni nu doar ca viseaza la relaxare si la un concediu binemeritat in aceasta perioada, dar il si implementeaza. Desi prima parte a lunii va fi in continuare ocupata de responsabilitati administrative sau organizatorice si prioritatea ta va fi in continuare cariera, in cea de-a doua jumatate a lunii septembrie incepi sa iti faci deja bagajele :).

Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Single sau intr-o relatie, cu cei mici alaturi, solo sau in compania persoanei iubite, planifici in detaliu o calatorie minunata, care iti va bucura si regenera sufletul pentru mult timp de acum incolo. Venus in Rac in prima saptamana a lui septembrie actioneaza precum un protector al vietii tale amoroase, iar trecerea sa in Leu incepand cu ziua de 7 septembrie aduce mai multa pasiune si intensitate.

Marte in Berbec te va influenta si pe tine, facandu-te sa simti si sa traiesti intens, ceea ce poate fi coplesitor uneori, dar si frumos. Daca placi foarte mult pe cineva, vei avea tendinta de a trai pe propria piele sentimente de gelozie trecatoare si nefondate.

Horoscop Septembrie 2020 pentru zodia Varsator

Poate ca ai planuri marete si potential cat cuprinde, draga Varsator, dar incearca sa nu mai privesti in urma ta si sa mergi inainte. Prima luna a toamnei este momentul ideal pentru ca tu sa iti clarifici anumite sentimente contradictorii care se zbat inauntrul tau, sa te asculti mai bine, sa te intelegi, sa iti accepti pasii pe care i-ai facut pana acum si sa te automotivezi sa depasesti anumite obstacole care te-au abatut de la drumul tau initial.

Poate ca lucrurile sunt sau nu sunt acolo unde ti-ai dori sa fie, dar ACUM este momentul sa actionezi, nu sa reflecti. Cu cat mai repede accepti aceasta perspectiva si iei atitudine, cu atat mai repede ti se vor schimba si circumstantele si norocul. Ti-ai invatat lectiile, acum este momentul sa mergi mai departe, sa te lasi condusa de dorinte, visuri si ambitii, sa muncesti, sa implementezi, sa actionezi, sa dai universului tot ceea ce ai tu mai bun si universul te va rasplati din plin pentru eforturile tale. Iubirea este excelenta pentru tine in aceasta luna, sectorul dragostei fiind luminat deopotriva de Marte si Venus.

Relatiile autentice de dragoste sunt aduse in prim plan, respectate si pretuite. Cu Venus in Leu de pe 7 septembrie pana pe 30, jumatatea ta te inspira si iti trezeste respect si admiratie pentru felul sau de a fi. Varsatorii single sunt extrem de atragatori pentru sexul opus luna aceasta, iar admiratorii vor roi in jurul lor. O idila poate chiar inflori la locul de munca sau o noua poveste de iubire se poate naste in randul cercului tau socio-profesional.  

Horoscop Septembrie 2020 pentru zodia Pesti

Pentru zodia Pesti, luna septembrie 2020 va fi o luna plina din punct de vedere profesional. Aspiratiile si ambitiile tale personale se imbina cu noi proiecte/ echipe pe care le ai de gestionat sau de coordonat astfel incat cariera va fi o prioritate pentru tine in aceasta luna. Pe de alta parte, Soarele spulbera acel sentiment de nesiguranta care a planat asupra anumitor aspecte ale vietii tale, aducand in schimb mai mult incredere, mai multa energie si mai multa stabilitate materiala si financiara.

Cu Soarele prezent in sectorul contractelor pana pe 22 septembrie si beneficiind totodata si de prezenta lui Mercur in acelasi aspect, este foarte posibil sa ai in vedere un nou contract de munca, o noua afacere sau chiar un nou parteneriat. Pe plan emotional, daca de obicei tu erai cel care faceai compromisurile, vei constata ca de data aceasta, partenerul de viata este cel care cedeaza si te va sustine neconditionat. 

Chiar daca esti putin absent din viata de cuplu, empatia, intelegerea si sensibilitatea practica de care da dovada partenerul de viata te induioseaza, sudand mai puternic legatura dintre voi. Indiferent ca ne referim la logodna sau casatorie, multi Pesti aflati in relatii au tendinta de a-si oficializa formal legatura cu persoana iubita.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri