21 August 2020 publicat în Horoscop 4910 share-uri

Citiți horoscopul complet pentru anul 2021, descoperind ce le așteaptă pe zodii în ceea ce privește viața, dragostea, cariera, situația financiară și sănătatea în 2021.

Horoscop 2021 pentru toate zodiile ⬇⬇⬇⬇

Horoscop 2021 pentru zodia Berbec

Datorită influenței a două planete importante: Jupiter și Saturn, 2021 va fi un special pentru Berbec pe plan personal, mai ales pentru nativii single ai zodiei. Influența lui Jupiter se resimte pe plan social încă de la începutul anului producând efervescență, animând activitățile de grup și sociale, încurajând prieteniile și socializarea pe toate canalele. Tocmai de aceea, sunt semne cosmice clare care ne indică șanse colosale ca sufletele singure să își găsească sufletul pereche, ba chiar să se angajeze în căsătorii și relații serioase, care vor crește frumos.

Este foarte posibil ca această persoană să dea dovadă de o maturitate și un caracter pe care le găsești atrăgătoare, fie să fie mai în vârstă decât tine sau cu o situație financiară bună. Cert este că îți inspiră siguranță, încredere, încredere în tine, sentimente profunde și senzația că în sfârșit sufletul tău și-a găsit persoana pe care să o numească acasă.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Nativii Berberc căsătoriți deja beneficiază și ei de protecția lui Jupiter în cea de-a 12-a casă, dar și de prezența lui Venus în Capricorn până în martie, înlesnind comunicarea, apropierea și creșterea gradului de intimitate între parteneri. Începând cu octombrie, accentul va cădea asupra propriei dezvoltări, spirituale și emoționale, cu o nevoie astringentă de a te concentra pe latura spirituală și interioară a vieții tale și de a-ți explora mai mult propriile posibilități.

Pentru mulți nativi ai zodiei Berbec, schimbări mari vor fi mai ales pe plan profesional, unde ai în vedere noi proiecte, poate o reconversie profesională sau chiar relocarea în alt oraș/ țară în legătură cu un nou loc de muncă.  Deciziile profesionale pe care le vei lua îți vor aduce și câștiguri financiare mai mari, iar Uranus te va ajuta să preiei controlul asupra vieții tale. Luni excelente financiare sunt cu precădere lunile de toamnă - iarnă 2021.  

Foto: By Pavel Malitskyi /Shutterstock

Horoscop 2021 pentru zodia Taur

La nivel social, profesional și personal Taurii au parte de un provocator 2021. Mulți dintre aceștia au făcut anii trecuți sau în 2020 schimbări dramatice de viață (fie la nivel personal, fie profesional), poate s-au mutat în altă țară sau au fost nevoiți să o ia de la capăt în alt oraș sau în alt domeniu profesional decât cel în care activează. Cert este că în 2021 se vor vedea nevoiți să își creeeze o nouă rețea socială, să sudeze noi legături cu noi persoane, să își revigoreze sau reînnoiască cercul social, să investesca mai mult în acest aspect.

Este de admirat curajul și vigoarea cu care mai toți nativii Taur implementează schimbările pe care le-au început în 2020. Chiar dacă anumite obstacole îți pot încetini parcursul, iar fricile să te țină temporar pe loc, parcursul Taurilor în 2020 va fi absolut fabulos, iar undeva la capătul tuturor eforturilor tale te așteaptă fericirea autentică.

Pentru Taurii implicați în relații toxice, nefericite sau bazate pe nevoi, 2021 va fi o revelație, în sensul în care au în vedere o despărțire sau un divorț sau chiar acționează prompt și hotărât dacă s-au tot gândit la acest lucru în ultimul timp. Taurii au un vibe pozitiv indiferent de cât de vitrege par condițiile din jurul lor și sunt determinați să își facă curățenie în viață, să iasă din zona de confort, să nu mai facă rabat de la ascultarea dorințelor inimii lor.

Pentru nativii single sau care visează la a fi cu alesul/ aleasa inimii lor, căsătoria este posibilă în lunile de primăvară-vară sau după prima săptămână din noiembrie. De asemenea, de la începutul anului și până în iulie, Marte se va află în Balanță, ținându-l mai ocupat și mai activ pe Taur decât de obicei, cu multe proiecte și îndatoriri noi de onorat cărora le face față cu brio, cu multă energie, dar și cu curaj. Câștigurile ți se măresc, dar beneficiezi și de sprijinul financiar al unei persoane apropiate din familie pentru a-ți îmbunătăți viața. 

Horoscop 2021 pentru zodia Gemeni

Munca, ambiția, răbdarea și perseverența sunt câteva dintre cuvintele care vor descrie cel mai bine anul 2021 al zodiei Gemeni. Reușești în acest an, ca în niciun altul, să te repui pe picioare financiar, să îți echilibrezi veniturile, să investești fructuos și astfel să și culegi recompensele muncii tale. Este drept că responsabilitățile vor crește și ele, ba chiar este posibil să fii nevoit să susții pe cineva din familie o perioadă îndelungată de timp, însă acest lucru nu te deranjează și ai o imensă satisfacție emoțională că o poți ajuta.

Nu uita să te relaxezi și să păstrezi un pic de timp și pentru tine și persoana iubită, pentru copiii tăi care vor simți din ce în ce mai mult nevoia prezenței tale. Aprilie, mai, iulie, august, iunie, octombrie sunt luni extrem de dinamice, pline și fericite pentru Gemeni, în care dragostea, munca, viața de familie și relaxarea reușesc să se îmbine armonios.

Ultimele luni ale anului sunt mai tensionate pentru Gemenii căsătoriți din cauza anumitor schimbări de comportament din partea partenerului de viață sau a unor probleme de sănătate legate de părinți, dar comunicarea și iubirea adevărată fac minuni. La polul opus, pentru nativii Gemeni single, primele luni ale anului (ianuarie, februarie, martie, aprilie) sunt deosebit de norocoase pe plan amoros. Putem vorbi chiar de o căsătorie inopinată sau de un debut puternic de relație în ianuarie care se finalizează cu o logodnă sau căsătorie în luna următoare.

Pentru Gemeni, 2021 este un an excelent în ceea ce privește educația, așa că mulți nativi au de gând să își continue studiile, să aprofundeze mai bine un domeniu sau să urmeze anumite cursuri speciale care ar putea să îi ajute pe viitor în carieră. Cu Jupiter până în noiembrie de partea lor, noi oportunități sau uși se vor deschide pentru aceștia, în ciuda anumitor obstacole, întârzieri, frustrări sau amânări cauzate temporar de prezența lui Marte.

Horoscop 2021 pentru zodia Rac

Este mai mult decât evident că 2021 va fi anul norocos al Racului sau cel puțin pentru o mare parte a acestei zodii. Ceea ce a început frumos pe plan emoțional pentru zodia Rac se va continua și în 2021, cu mențiunea că amânările, piedicile, banii, gura lumii vor conta din ce în ce mai puțin, câștigul de cauză aparținând în totalitate sentimentelor adevărate. O bună parte din Raci vor reuși să își vadă visurile cu ochii, crescând și implinandu-se cu fiecare zi care trece a lui 2021. Umbrele și norii din trecut se disipează văzând cu ochii, lăsând loc speranței, noilor începuturi și speranței.

Partea bună și frumoasă a lucrurilor este că Racul reușește să își depășească limitele și fricile, să pășească de-a dreptul dincolo de zona sa de confort, să exploreze, să îndrăznească, să crească, să reușească, iar lumea și succesul vor fi de partea celor care cred. De asemenea, cu generosul Jupiter în cea de-a 8-a casă a moștenirii, este posibil chiar să aveți parte de o moștenire/ proprietate/ niște câștiguri lăsate moștenire.

Racul este plin de energie, determinare, iubire, optimism, este hotărât să își asculte inima, să acționeze în acord cu ea și să își folosească toate resursele pentru a ajunge acolo unde își dorește. Și trebuie să mărturisim că pentru unii Raci, “acolo” înseamnă lângă persoana iubită, pentru alții făcând cea ce iubesc mai mult, pentru alții reuniunea cu familia, pentru alții găsirea unui job care să le aducă satisfacție, iar pentru alții deschiderea unei afaceri sau inițierea unui proiect personal.

În plus, Saturn și Jupiter accentuează creativitatea în acest an și vei profita la maximum de ea în domeniul în care profesezi. În ciuda presiunii și a responsabilităților crescute pe mai toate planurile în 2021, vei fi ajutat și susținut și de persoane dragi pentru a prospera și a-ți îndeplini visurile. Aprilie 2021 va fi despre căsătorie sau logodnă pentru mulți Raci, iar lunile septembrie, octombrie, noiembrie accentuează posibilitatea maternității și a unei noi familii pentru alți Raci.

Citiți continuarea pe pagina următoare >>> 

Foto fr si main: By vchal /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri