21 August 2020 publicat în Horoscop 4910 share-uri

Citiți horoscopul complet pentru anul 2021, descoperind ce le așteaptă pe zodii în ceea ce privește viața, dragostea, cariera, situația financiară și sănătatea în 2021.

Horoscop 2021 pentru zodia Săgetător

Cu Venus în casa banilor încă din noiembrie 2020 și până în martie 2021, Sagetătorului îi va fi mult mai ușor pe plan financiar și va observa îmbunătățiri ale situației materiale. În plus, la locul de muncă face progrese remarcabile și va atrage de partea sa simpatia, sprijinul și admirația coechipierilor săi, dar și sentimentul personal că se află în locul potrivit. Chiar dacă în primele 2 luni de iarnă și 2 de vară vei simți acut nevoia unei schimbări și mai multă libertate pentru a-ți putea exersa creativitatea și nevoia de a inova, pe parcursul anului vei obține condițiile pentru a putea face toate acestea. Statutul tău capătă o strălucire și o autoritate aparte și vei obține rezultate și performanțe deosebite la locul de muncă, ceea ce îți conferă mai multe putere și control asupra propriei vieți.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Pe plan emoțional, Sagetatorii încearcă să obțină un echilibru între nevoia de liniște și armonie și nevoia de aventură. Sunteți tentat să vă angajați în activități care nu îl implică și pe partenerul de viață sau să vă reapucati de un hobby mai vechi, ceea ce poate conduce la unele dispute între voi, posibil legate de sentimentul de gelozie. NU este deloc cazul pentru așa ceva și vă veți convinge amândoi destul de repede de acest lucru. În a doua parte a anului, armonia și bună înțelegere se instalează între voi și veți putea să luați cele mai bune decizii în privința viitorului și a educației copilului vostru /copiilor voștri, acolo unde este cazul.

Pe de altă parte, Venus îi inspiră și îi călăuzește pe nativii Săgetător single să viseze, să îndrăznească, să seducă, să cucerească și să seîndragostească. Cu Marte în Leu în vara lui 2021, este foarte posibil că Săgetătorul să afle pe propria piele că dragostea la prima vedere nu este un mit și să își dorească și a doua, a treia și a x întâlnire cu persoana respectivă. Septembrie și octombrie sunt cele mai bune luni ale lui 2021 pentru căsătorie, iar martie, iunie și iulie pentru a cunoaște persoana potrivită. Sănătatea și starea de bine vor fi alte două aspecte în care veți investi continuu în 2021, având în vedere schimbări de dietă și de stil de viață atât pentru voi, cât și pentru întreaga familie.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Horoscop 2021 pentru zodia Capricorn

Capricornul evoluează enorm la nivel personal în 2020, îmbrățișând schimbarea și încercând în permanență să devină o persoană mai bună chiar dacă acest lucru înseamnă debarasarea de convingeri și credințe mai vechi de care era puternic legat, dar care îl țineau pe loc. Astfel, mulți dintre acești nativi vor reuși ceva fantastic în 2021: să își îmbunătățească karma! De aceea, încetul cu încetul, pe tot parcursul anului 2021 mici schimbări vor atrage la rândul lor alte schimbări, iar viața Capricornului se va îmbunătăți simțitor. Oportunitățile vor bate la ușa acestei zodii din mai multe părți.

Pentru acei Capricorn aflați în căutarea sufletului perechi sau blocați într-o iubire (neîmpărtășită, trecută sau toxică) pentru o anume persoană, primăvara lui aduce eliberarea și, odată cu această, și posibilitatea de a stabili o conexiune reciprocă cu o persoană minunată. Te deschizi către univers și către oameni, vei împărtăși momente frumoase și dese cu familia și prietenii tăi, dar mai ales este foarte posibil să trăiești o poveste de iubire specială alături de cineva care răspunde cu iubire și afecțiune sentimentelor tale. Vă gândiți serios să vă mutați împreună sau definitiv în lunile noiembrie sau decembrie 2021.

Pe plan financiar, reușești să te reechilibrezi și să recuperezi micile pierderi din 2020, ba chiar să pui deoparte pentru vacanța visurilor tale și micile tale plăceri. Cei care au familii câștigă suficient încât să le facă acestora mici surprize și cadouri. Începând cu luna august, este posibil să primești o ofertă foarte bună cu un nou loc de muncă, dar te vei gândi foarte bine înainte de a o lua o decizie, ba chiar apelezi la sfatul partenerului de viață, întrucât ești destul de mulțumit de actualul parcurs profesional.

Foto int: By Natalia Hubbert /Shutterstock

Horoscop 2021 pentru zodia Vărsător

Dacă anii trecuți au fost cu de toate pentru Vărsător, și cu bune, și cu rele, punându-le la încercare răbdarea și capacitatea acestei zodii de a aștepta, anul 2021 își va lua net revanșa. Putem chiar spune, fără să exagerăm, că 2021 este anul Varsatorilor sau un fel de renaștere cosmică, planeta Pluto în tranzitul Vărsătorului ajutând această zodie să își transforme radical viața pentru următorii ani, chiar până în 2023! Pluto va ajuta Vărsătorii să se reinventeze, să își finalizeze procesul de vindecare și să își restructureze lumea interioară și exterioară, să se angajeze în noi începuturi în multe domenii, să se elibereze de patternuri și scenarii din trecut care nu îi conduceau nicăieri și să își updateze modul de a fi și de a gândi.

Să mai spunem și că Jupiter, planeta norocului, va intra în 2021 în semnul Vărsătorului (mai puțin în perioada 14 mai – 28 iulie), marcând debutul unui ciclu extraordinar de 12 luni de evoluție și împlinire? Munca de transformare interioară a Vărsătorului a început încă din 2019, Vărsătorul fiind pregătit pe toate planurile în 2021 pentru toate schimbările și lucrurile frumoase care i se vor întâmpla. Mulți dintre nativii Vărsător se vor reuni în sfârșit cu persoana visurilor lor (vorbim de căsătorie în multe cazuri), au în vedere planuri comune, își țes visuri de familie și chiar se mută fizic împreună.

Alți Vărsători se gândesc să aducă pe lume un copil sau chiar pe al doilea sau al treilea, în cazul celor care au deja. Mulți iau decizii radicale pe plan profesional, o apucă pe noi drumuri profesionale fără regrete, cu multă încredere și credință în potențialul și în abilitatea lor de regenerare. Alți Vărsători se angajează în călătorii sau în planuri de explorare cât pentru 10 ani și trăiesc pur și simplu clipa așa cum nu au făcut-o niciodată.

Horoscop 2021 pentru zodia Pești

Chiar dacă nu vor fi schimbări majore pentru Pești în 2021, viața acestei zodii se va afla și ea sub influența anumitor aspecte astrale semnificative. Spre exemplu, în 2021, latura socială va fi puternic aspectata de Pluto, Uranus și Neptun, dar și de prezența provocatoare a lui Marte în Taur încă din ianuarie. Astfel, nativii Pești se vor concentra înspre realizarea anumitor proiecte de afaceri sau personale, dar și înspre îndeplinirea unor ambiții și visuri mai vechi. Cu Marte în Scorpion în toamnă, este posibil ca anumite planuri de muncă să implice colaborări cu străinătatea sau chiar implementarea în afară a proiectelor tale, depinzând de domeniul în care activezi.

Cu Neptun, guvernatorul Peștilor, aflându-se în semnul acestora pe tot parcursul lui 2021, nativii acestei zodii vor fi mai inspirați, mai empatici și mai creativi ca niciodată, Marte în noiembrie aducând și pasiune, entuziasm și vitalitate pe scena trăirilor Peștilor.

În 2021, Peștii își înțeleg foarte bine rolul lor în lume, dar și relația cu membrii familiei lor, față de care vor fi mai înțelegători, mai toleranți și mai iubitori. În iubire, putem spune că Peștii se numără printre zodiile norocoase ale lui 2021, mulți nativi gustând din fructele dulci ale dragostei încă din 2020. Cu toate acestea, acei Pești care încă nu și-au întâlnit iubirea vieții lor pot avea parte de o surpriză frumoasă din partea destinului începând cu data de 11 august, când Jupiter intră în casa parteneriatelor și a căsătoriei. Totul poate începe fie de la o conversație agreabilă și caldă, de la o întâlnire întâmplătoare, de la un zâmbet sau chiar de la un telefon primit de la o persoană pe care ai întâlnit-o în trecutul tău și cu care nu ai avut niciodată șansă să începi ceva. Acum este foarte posibil să ai mai multe. 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri