Iubirea si relatiile joaca un rol important in viata multor zodii in perioada urmatoare de timp, alte zodii mizeaza pe regenerare si restructurare interioara, dar si in cariera si domeniul financiar se intrevad schimbari pentru anumite zodii. Descoperiti horoscopul lunii Mai 2020 pentru fiecare zodie in parte!

Horoscop Mai 2020 pentru zodia Balanta

Ce luna productiva si interesanta se anunta a fi luna mai pentru zodia Balanta. Ai parte de multe zile in aceasta luna, draga Balanta, in care pur si simplu lucrurile se asaza de la sine in viata ta si totul iti parvine cu o mare usurinta, fara stress, consum energetic sau sentimente intense care sa te consume. Excelezi pur si simplu pe plan profesional, mai ales daca ai in desfasurare si proiecte personale unde este implicata si tehnologia. Reusesti sa te coordonezi foarte bine cu tot ceea ce ti-ai propus, sa iti bifezi aproape toate obiectivele si comunici excelent cu partenerii de afaceri sau colegii de munca.

Abilitatile tale de comunicare sunt excelente in aceasta perioada si acest lucru va fi vizibil nu doar profesional, ci si in viata personala. Este adevarat ca vei avea tendinta de a-ti pune ambitiile profesionale in prim plan, fapt ce nu va fi tocmai pe placul partenerului, dar acesta te sustine totusi si te incurajeaza sa iti atingi potentialul maxim. Copiii acestei zodii vor fi extrem de atasati de Balante si le vor solicita mai mult decat de obicei afectiunea si atentia.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Horoscop Mai 2020 pentru zodia Scorpion

Scorpionul are parte de o luna linistita, dar cu ceva surprize astrale, unele chiar de proportii (de proportii nesperat de frumoase pentru unii). Nu, nu va speriati, vestile sunt bune acolo unde sunt si vizeaza mai ales sectorul personal si viata de cuplu/ de familie, unde fecunditatea si procrearea vor juca cartile destinului. Asadar, planificat sau nu, este foarte posibil ca o sarcina sa apara in peisaj si sa aduca dupa sine discutii in viata de familie.

In aceasta perioada, Scorpionul se va simti minunat in confortul caminului sau, pe care va incerca sa il transforme intr-un spatiu de liniste si relaxare pentru toti cei care locuiesc cu el. Aproape ca se intrece pe sine in modul in care va imbunatati viata familiei sale prin creativitatea, imaginatia si simtul practic si artistic de care da dovada in amenajarea/ renovarea locuintei sau in bucatarie. Partenerul de viata este cat se poate de fericit si el, cooperant si dispus sa creati momente frumoase, chiar in intimitatea propriei case.

Horoscop Mai 2020 pentru zodia Sagetator

Luna mai dispune de o energie putin contradictorie pentru zodia Sagetator si va ascuti anumite contradictii deja existente in sufletul acestuia de o perioada de timp. Multi dintre acesti nativi vor traversa cateva saptamani de impacare cu sine, de regenerare si de vindecare, incetinindu-si ritmul de a functiona si a trai, chiar daca asta poate insemna o dezicere de la spiritul lor alert, activ sau pe repede inainte in care obisnuiau sa isi traiasca viata pana acum.

Multi nativi Sagetator vor trece printr-o restructurare profunda in aceasta perioada, analizandu-si si refacandu-si obiectivele de viata si telurile pe termen scurt si lung. Idilele in iubire daca apar, vor fi scurte si trecatoare, abia dupa aceasta luna vor aparea posibilitati autentice de iubire. Inca putina rabdare, dragii si dragile noastre…  Sagetatorii casatoriti sau aflati in cupluri bine sudate au parte de o luna linistita. Vor fi mici izbucniri nervoase din partea acestei zodii caci interiorul sau este un cumul de emotii in aceasta perioada, dar partenerul este empatic si rabdator cu tine ceea ce va potoli imediat furtunile interioare si exterioare.

Cititi continuarea pe pagina urmatoare >>>> 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri