Iubirea si relatiile joaca un rol important in viata multor zodii in perioada urmatoare de timp, alte zodii mizeaza pe regenerare si restructurare interioara, dar si in cariera si domeniul financiar se intrevad schimbari pentru anumite zodii. Descoperiti horoscopul lunii Mai 2020 pentru fiecare zodie in parte!

Horoscop Mai 2020 pentru zodia Rac

Ce activ si in ce dispozitie de zile mari se va afla Racul in aceasta luna mai! Racul traverseaza o perioada plina, cu multe proiecte personale de rezolvat si planuri de bifat. In plus, aceasta zodie isi va depasi propriile limite si va face pasi importanti pentru a incerca lucruri noi si a iesi din zona sa de confort. In cercul sau de prieteni, familie si cunostinte, Racul este o adevarata revelatie si o autoritate apreciata de oferit sfaturi.

Pe plan personal, astrele ne arata ca in aceasta luna dorintele tale interioare sunt foarte puternice si vor fi despre totul sau nimic. Iti doresti o fuziune puternica cu partenerul de viata si nu te multumesti cu jumatati de masura sau cu faptul ca nu iti dedica timp suficient. Ai nevoie sa te relaxezi un pic si sa iti adaptezi fluxul emotional la fluxul partenerului de viata. Ia lucrurile asa cum sunt si fii toleranta. Lucrurile nu sunt tocmai usoare pentru nimeni in aceasta perioada. Ai grija si de sanatatea ta si incearca sa te tii un pic mai la distanta de prea multe dulciuri si grasimi nesanatoase.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale
Foto: By Gorbash Varvara /Shutterstock

Horoscop Mai 2020 pentru zodia Leu

Cu Soarele in Taur iluminand mai ales sectorul profesional al Leului si destinul sau in aceasta zona, este de inteles ca activitatile tale la locul de munca (indiferent ca lucrezi remote sau de la birou) au in vedere gestionarea de multe proiecte noi, de comunicarea cu parteneri noi si vechi de afaceri, de sudarea unor legaturi importante, poate chiar de prietenie, cu anumiti colegi sau coechipieri. Foloseste-te de abilitatile tale deosebite si de increderea in sine pentru a crea o buna impresie acolo unde conteaza cu adevarat pentru tine.

Din cauza lui Marte si a lui Saturn insa, in a doua parte a lunii, este foarte posibil sa ai nevoie de flexibilitate, deschidere, rabdare si toleranta atunci cand vine vorba de a negocia anumite contracte. In cuplul format de Leu pot exista mici divergente legate de cine si cum detine puterea in cuplu, insa la sfarsitul lunii veti gasi amandoi calea echilibrului si a armoniei, intelegand ca este mai bine sa fiti impacati unul cu altul decat sa aveti cu orice pret dreptate.

Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Horoscop Mai 2020 pentru zodia Fecioara

Primele doua saptamani stau sub semnul instinctelor si al impulsivitatii pentru Fecioara, lucru oarecum neobisnuit pentru aceasta zodie calculata si echilibrata. Mai mult ca niciodata, Fecioara va fi tentata sa faca cheltuieli mai mari decat de obicei pe lucruri care nu ii sunt de folos in mod necesar, risipindu-si astfel economiile. Ai insa langa tine un partener echilibrat, care te intelege si va reusi sa iti mai tempereze inclinatia inspre cheltuieli excesive ca modalitate de decompensare pentru alte lucruri.

Foarte posibil sa primesti ceva vesti de la o persoana draga din familie si sa fie nevoie sa intervii cu tactul si diplomatia ta pentru a rezolva o anumita situatie imperioasa. In viata de cuplu, lucrurile au si ele tendinta de a fi turbulente si un pic instabile in prima saptamana a lui mai, dar o vorba buna si un compromis mic la momentul potrivit pot face cu adevarat minuni si indrepta lucrurile cat ai zice peste. Profesional vorbind, ai parte de o luna plina de activitati si responsabiliti, dar totul se desfasoara armonios, intr-un ritm care iti permite sa i te adaptezi cu totul.

Cititi continuarea pe pagina urmatoare >>>> 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri