Luna aprilie 2020 este o luna completă, provocatoare și plină cu de toate și din punct de vedere astrologic, dar pe care, cu mici contribuții individuale și colective, o vom traversa cu bine și foarte bine, atât cât se poate. Citește horoscopul lunii aprilie 2020 pentru fiecare zodie în parte:

Horoscop Balanță Aprilie 2020

Căsnicia și relațiile familiale se află în centrul preocupărilor tale în această lună și le acorzi importanta cuvenită, chiar dacă investeșți la fel de mult și în proiectele personale. Vei avea parte și de momente intense legate de profesie care îți pot epuiza resursele energetice căci poartă și o încărcătură umanitară și/sau emoțională destul de puternică. Conexiunea, chiar dacă online, va fi în această perioada la fel de autentică ca cea reală. Eșți tot timpul în priză și conectată la tehnologie și vei fi implicată în mai multe conferințe, prezentări online sau întâlniri virtuale. Neprevăzutul și situațiile spontane își pun și ele amprenta destul de pregnant ceea ce te poate dezancora un pic. Spre sfârșitul lunii, ai în vedere o schimbare de strategie sau de direcție la locul de muncă. Evită discuțiile în contradictoriu cu partenerul de viață, dar dacă te simți neînțeleasă, momentul de luna plină de pe 8 aprilie reprezintă un moment perfect pentru a vă pune pe masă problemele și a le soluționa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Horoscop Scorpion Aprilie 2020

Pentru Scorpion, luna aprilie va fi o luna a călătoriilor, dar una a călătoriilor spre interior, călătorii îndelungate, misterioase, din care înveți multe lucruri noi despre ține și ce îți doreșți cu adevărat. Mulți dintre nativii Scorpion încearcă să vadă aspectul plin al paharului și să își păstreze gândirea pozitivă, îmbrățișându-și sinele adevărat cu o curiozitate și o iubire de sine pe care nu au mai manifestat-o de ceva timp. Chiar dacă par că nu se implică neapărat foarte mult în ceea ce se întâmplă în exteriorul lor, faptul că se concentrează asupra vindecării și echilibrării interiorului îi va face că în lunile următoare să se descurce excelent cu orice plan sau idee pe care și-au propus să o implementeze.

Începând cu ziua de 15 aprilie, creativitatea ta va atinge apogeul și te vei descurca excelent în domeniul în care profesezi, venind cu idei și acțiuni noi ce pot fi implementate cu succes în viitorul foarte apropiat. Ai șansa de a crea sau de a veni cu o idee cu totul și cu totul specială, care poate schimba sau influența în bine viețile celor din jurul tău. Nativii single se lasă cuprinși de mirajul online-ului și pot fi prinși într-un flirt seducător cu o persoană cunoscută online, chiar din aria ta socio-profesională. Este foarte posibil să fi interacționat și înainte cu această persoană, dar abia acum să o priveșți și cu alți ochi.

Horoscop Săgetător Aprilie 2020 

Pentru unii dintre Sagetatori, debutul lunii aprilie poate avea o încărcătură vibratională un pic copleșitoare, însă lucrurile vor evolua din ce în ce în mai bine pe parcursul lunii, ai încredere în univers. Chiar dacă poți traversa anumite dificultăți materiale sau profesionale, ai de partea ta ajutorul unei persoane de încredere care te va călăuzi în toată această perioadă. O parte dintre Sagetatori pot traversa anumite momente de cumpănă în luna aprilie sau cel puțin să le perceapă astfel.

Ele nu sunt însă decât o încercare a destinului de a te aduce mai aproape de menirea ta adevărată și de te constrânge să faci mai mult din acele lucruri care îi produc bucurie sufletului tău (sau de a-ți da un imbold de a-ți urma chemarea), chiar și pe plan profesional. Familia și prietenii îți sunt aproape și te vei considera un norocos că ai iubirea unor astfel de persoane prețioase. Pe plan personal, o persoană se arată din ce în ce mai interesată de ține și descoperi că aveți foarte multe lucruri și pasiuni în comun.

Citește continuarea pe pagina următoare >>>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri