Compatibilitatea femeii Vărsător cu zodiile de foc: Berbec, Leu și Săgetător

12:01, 31 Ianuarie 2020 publicat în Horoscop5 share-uri

Compatibilitatea femeii Vărsător cu bărbatul din zodie de foc poate fi foarte bună. Cei doi pot ccrea o relație de dragoste de durată, dar dacă totuși ajung la despărțire, vor rămâne buni prieteni. Bărbatul din zodie de foc știe cum să facă față vijeliei femeii Vărsător, zodie de aer. În plus, acești doi nativi pot avea multe puncte în comun, care pot consolida relația de cuplu.

Compatibilitatea femeii Vărsător cu bărbatul Leu – 60%

Acest cuplu poate fi unul puternic și de invidiat, dacă cei doi reușesc să își învingă orgoliile. Semne fixe, cei doi nativi sunt ambițioși, fermi, sinceri, plini de inițiative și creativi. Leul rămâne o fire mai practică, așadar o va ajuta pe femeia Vărsător să își transforme mai repede ideile în realitate, pe când ea îl va ajuta pe el să își mai tempereze avântul și să analizeze minuțios situațiile, acordând atenția necesară blocajelor.

Dacă pornesc de la valori comune în viață, cei doi nativi pot clădi o relație frumoasă și de durata, însă dacă au concepții diferite, probabil se vor certa destul de des, căci niciunul nu este dispus să renunțe la credințele sale.

Citeste si:
Horoscop la Lună Nouă (12 APRILIE): Influențe astrale asupra vieții...
Horoscop la Lună Nouă (12...

În dormitor se pot înțelege de minune, reușesc să comunice și să își ofere libertate unul celuilalt.

Leul poate deveni ușor gelos, de aceea unele aspecte în relație este bine să fie stabilite de la început.

Citeste si:
Nu te mai regăsești în relația de cuplu? Iată ce ai de făcut!
Nu te mai regăsești în...

Pentru că ambii nativi sunt firi implicate, trebuie să fie atenți la timpul petrecut în cuplu, pe care au tendința să îl scurteze. Timpul petrecut împreună este valoros pentru viitorul relației. Citeste mai departe in pagina 3 >>

Foto: By G-Stock Studio/ shutterstock.com


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri