31 Decembrie 2019 publicat în Horoscop 25578 share-uri

Femeia Capricorn (22 decembrie-20 ianuarie) este o fire impunătoare, însă totodată discretă, aparent formală și secretoasă. Poate da dovadă de un excelent simț al umorului și o observi ușor, purtând un aer serios și ținute alese cu mult bun gust.

Femeia Capricorn - calități și defecte

Femeia Capricorn se demarcă prin rafinament, stil și discreție. Este o diplomată prin definiție, însă știe să fie sinceră atunci când este necesar. Poate spune un adevăr mai puțin plăcut găsind cea mai blândă cale, poate chiar adăugând și puțin umor.

Este intelectuală, iubește să citească și să găsească activități care îi îmbogățesc corpul și sufletul. deși nu pare, este însă o persoană emotivă, timidă. Cu toate acestea va alege întotdeauna ceea ce este corect, chiar dacă unele alegeri îi pot răvăși sentimentele.

Nu îi place să piardă timpul în compania celor cu care nu rezonează. Rămâne totuși o fire practică și ordonată, orientată către rezultate, fără a se teme de efortul ce trebuie depus.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Că prietenă, femeia Capricorn este sinceră, respectă nevoile celuilalt și întotdeauna va sări în ajutor chiar și în toiul nopții. Poate fi o prietenă pe viață, este altruistă și îți rămâne alături chiar și în momentele dificile. Cu toate acestea, are puțini prieteni adevărați. Deși pare formală și secretoasă, femeia Caprocorn este o rebelă în sinea ei, pasională și romantică.

Își dezvăluie greu firea sa adevărată, prietenii buni îi câștigă încrederea în timp și mai ales la nevoie, după modul și promptitudinea cu care acționează. Nu îi place să fie mințită, să aștepte, să fie înșelată în vreun fel sau jignită. Odată ce aceste fapte s-au produs, relația este ca și ruptă. Deși iartă și se detașează de unele evenimente, totuși femeia Capricorn nu uită, își poate aminti o întâmplare urâtă peste zeci de ani. Cu toate acestea rămâne conștientă că oamenii se mai schimbă, pot deveni mai buni, mai calzi, așadar este posibil ca, în anumite condiții doar de ea agreate, o relație să suporte și a două șansă.

Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Femeia Capricorn ca iubită și soție

Femeia Capricorn poate fi pasională sau rece, romantică sau obraznică, în funcție de sentimentele și emoțiile pe care i le stârnești. Rămâne cea mai fidelă femeie a zodiacului, este pragmatică și își susține partenerul în alegerile pe care acesta le face.

Știe să mențină atracția în cuplu chiar și după ani de relație. Pentru ea, familia ocupă primul loc în inima ei și în lista priorităților. Cu toate acestea își alege greu partenerul de viață. Este destul de pretențioasă și nu este dispusă să facă compromisuri. Deși este timidă, nu se teme de mediile cu mulți oameni, nu va sta retrasă ci va căuta sufletul pereche până ce va consideră că l-a găsit.

Certurile în cuplu nu își prea au loc. Atunci când are păreri în contradictoriu cu partenerul aduce argumetele clare și la timpul lor, însă nu va regurge la jigniri și cuvinte greu de iertat. Nici nu va accepta să fie jignită sau nerespectată.

Foto homepage: By Poznyakov/shutterstock.com

Foto interior: By Ennona Gavrilova_Ellina, By Dzhulbee/shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri