27 Noiembrie 2019 publicat în Horoscop 63 share-uri

Compatibilitatea femeii Săgetător cu zodiile de foc este destul de mare, poate chiar cea mai mare din întreg zodiacul. Aceste zodii se înțeleg bine între ele, au valori comune și interese asemănătoare, sunt optimiste, active și familiste. Desigur, rămân destul de pretențioase.

Compatibilitatea femeii Săgetător cu bărbatul Leu: compatibilitate 100%

Dacă v-ați gândit vreodată la posibilitatea unei compatibilități aproape perfecte în zodiac, ei bine aceștia sunt nativii! Poate am exagerat puțin scriind 100%, dar 99% sunt cu siguranță compatibili.

Odată ce v-ați întâlnit, vă atrageți, vă admirați, vă respectiati și vă impulsionați reciproc. Gășiți în celălalt un partener de încredere, plin de compasiune, o persoană care va ajută să va dezvoltați în permanentă, va hrănește optimismul și va admira cu adevărat.

Aveți multe calități în comun, reușiți să va citiți gândurile, iar cuvintele de multe ori nici nu trebuie rostite pentru a va face înțeleși. Va place să călătoriți, sunteți personalități puternice, luptătoare și totodată parteneri stabili în relații.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cauți haine sport pentru persoane pretențioase? Fii atent la acestea

Sunteți romantici și pragmatici totodată, va dați spațiu unul altuia, iar timpul petrecut împreună este plin de experiențe și voie bună.

În pat va înțelegeți de minune, sunteți creativi, dar totodată atenți la nevoile celuilalt.

Cu puțină răbdare și toleranță, această relație devine una minunată și de durata. Citeste mai departe in pagina 3 >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri