9 August 2019 publicat în Horoscop 3922 share-uri

Află care este obsesia fiecărei zodii și cum aceasta se poate dovedi fie un impediment, fie un motor pentru evoluția și stabilirea unor relații productive cu ceilalți. Care este obsesia ta?

HOROSCOP - AFLĂ CARE ESTE OBSESIA FIECĂREI ZODII ÎN PARTE

Horoscop Leu

Nativii din Zodia Leu sunt în mod absolut obsedați de ideea de trădare. Este motivul pentru care pot deveni geloși fără măsură și foarte suspicioși în orice circumstanță, fie că vorbim de relații de lucru sau de cuplu.

Trădarea este cea mai mare rană pe care o pot suferi cei din Zodia Leu. Nu le înșela așteptările, nu îi minți, nu îi dezamăgi, nu îți încălca promisiunile, nu îi ataca pe la spate. Altfel asupra ta se vor năpusti cele mai bine șlefuite arme ale răzbunării. Și nu există cale de întoarcere. Un Leu nu uită niciodată.

Foto: ladyphoto/ Shutterstock

Horoscop Fecioară

Persoanele din Zodia Fecioară sunt obsedate de curățenie și disciplină. Nimic nu enervează mai tare un nativ în Fecioară decât dezordinea și haosul. Prin ordine și disciplină, prin respectarea unor reguli stricte, această persoană știe că poate deține controlul asupra vieții sale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

De altfel, un nativ din Fecioară detestă să observe la alții lipsa de considerație față de ordine, pe care o consideră o virtute.

Este imposibil pentru cei din această zodie să aibă prieteni sau parteneri de cuplu haotici, dezordonați și cu o viață instabilă. Ei pur și simplu nu înțeleg acest stil de viață.

Horoscop Balanță

Nativii din Zodia Balanței sunt obsedați de dreptate. Pentru ei, acesta nu este un concept abstract. Nativii din Balanță au un ridicat simț justițiar. Nu suportă să vadă suferință și nedreptate. Nu suportă să vadă animale su oameni lipsiți de apărare.

Simțul dreptății se manifestă și cu privire la propria persoană. Dacă se află într-o situație care, în opinia lor implică o nedreptate care li s-a făcut, vor merge până în pânzele albe ca să demonstreze unde s-a greșit în ceea ce îi privește. Iar vinovații ajung întotdeauna să plătescă.

Horoscop Scorpion

Nativii Zodiei Scorpion sunt obsedați de perfecțiune. Își pot dedica întreaga lor viață pentru a atinge acest deziderat al perfecțiunii.

Dacă în ceea ce privește munca lor, acest lucru poate fi o trăsătură de succes, pentru care vor fi mereu venerați și apreciați, în ceea ce privește relațiile lor interpersonale se poate dovedi un aspect fatal. Pentru cineva din Zodia Scorpion, nicio altă persoană nu se poate ridica la nivelul așteptărilor sale. Din punct de vedere romantic, Scorpionul va trece dintr-o relație în alta, în căutarea unui ideal... care nu există.

Citește mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri