Ce te așteaptă anul viitor conform horoscopului italian?

Horoscopul italian 2020: Previziuni pentru Grupul C, cei născuți în zilele de 3, 8, 13, 18, 23 sau 28

Vindecare, asumarea lecțiilor trecutului, demnitate și curaj pentru a deschide noi capitole în viața ta – despre acestea va fi în principal anul 2020 pentru tine. Fiindcă reușești să te desprinzi de tot ce îți bloca șansele la fericire și la împlinire, inclusiv situații sau persoane toxice, vei deschide un nou ciclu în viața ta. Odată cu conștientizarea propriului potențial și a posibilităților infinite ale universului de a-ti îndeplini dorințele, speranțele în dragoste sunt reînnoite în acest an pentru cei care nu și-au găsit încă sufletul pereche.

Foto: Nejron Photo /Shutterstock

Pentru cei care deja erau într-o relație, angajamentele se fac puternic auzite, în anumite cazuri chiar sub forma clopotelor de nuntă. Să nu îți fie frică să te deschizi în față dragostei, indiferent de vârstă. Horoscopul italian ne arată că acești nativi, chiar și cei aflați în a doua sau a treia decadă de vârstă, au șanse mari să își întâlnească dragostea adevărată anul acesta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Pe plan profesional și financiar, acest an va fi pentru tine despre aprofundarea cunoștințelor, despre energie investită în strategii pe termen lung, despre supraspecializari sau despre redefinirea ta profesională în contexte noi, posibil chiar domenii noi. Vei cunoaște câțiva oameni care vor avea un impact deosebit nu doar asupra viziunii tale profesionale, dar care îți vor atinge și sufletul. Vei lucra cum poți tu mai bine pentru stabilizarea vieții tale financiare, iar mulți dintre acești nativi, dacă nu au făcut-o deja în 2019, se vor vedea în 2020 în casa visurilor lor. 

Horoscopul italian 2020: Previziuni pentru Grupul D, cei născuți în zilele de 4, 9, 14, 19, 24 sau 29

Dacă te-ai născut într-una din aceste zile, trebuie să menționăm că 2020 va fi un an al excelenței pentru tine, un an în care energia și eforturile tale se vor intersecta astfel încât să îi dai un reset total planurilor și finanțelor tale. Te vei bucura de mai mult succes decât în anii anteriori, vei câștiga mai mult, poate chiar din surse neașteptate precum un hobby sau un skill pe care îl combini cu pasiunea ta, și vei reuși să investești o parte din câștiguri pentru îndeplinirea visurilor tale și ale familiei tale. Vei călători des anul acesta alături de cei dragi fiindcă îți dorești să creezi amintiri alături de ei și să îi ții cât mai aproape de inima ta.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Te bucuri de o sănătate înfloritoare, dar nu ezita să îți faci analizele de rutină, să te bucuri de lucrurile mici și să te relaxezi cât mai des.

Pe cei single, care nu și-au găsit iubirea, îi așteaptă surprize de proporții în 2020. Dragostea le răsare în destin de unde se așteaptă mai puțin, poate chiar într-una din călătoriile lor, iar șansele cele mai mari sunt în lunile de primăvară-vară. Conform horoscopului italian, există o probabilitate mare să îți întâlnești alesul pe un teren neutru pentru amândoi așa că deschideți-vă unul față de altul și coborâti toate zidurile și prejudecățile legate de iubire. Relațiile care se nasc în această perioadă avansează rapid și pozitiv și în scurt timp veți dori să fiți împreună pentru totul restul vieții. 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri